cosmetic.wipes 11.05.15, 08:39 Jak oceniacie? Która najlepiej wypadła? Przyznam, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona panią Kukizową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 09:26 a co, nie widziałaś jej wczesniej? lux kobietka Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 09:32 ale piekna, skad on taka wytrzasnal???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
3lato Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 09:34 Jeśli chodzi o Dude to w pierwszej chwili myślałam, że stoi z matką i zoną. Dopiero potem skapłam się, że to żona i córka Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 09:39 A ja myślałam, że to jakieś rzeczniki jego, bo obie w zarąbistym różu! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:03 Gdybym wcześniej nie widziała Dudowej też bym pomyślała, że to jego matka. Wygląda od niego z 10 lat starzej. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:04 Spokojnie. Daj kobiecie czas. Wygra Duda to sobie te 10 lat żona cofnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:55 Sugerujesz, że żony europosła nie stać na botoks i stylistke? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:59 Gorzej - moze ona już po botoksie i stylistce Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:48 Sugeruję, że teraz pewnie musiałaby sama za to zapłacić. Potem dostanie w pakiecie Jeden róż bym przełknęła. Dwa to o jeden za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:14 A wie ktoś ile Dudowa ma lat? Bo nigdzie w internecie nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:51 Żona Dudy jest bardzo podobna do Magdy Steczkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:30 To samo wrażenie odniosłam jak oglądałam dziś na poczcie gazety. Wykapana Steczkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 09:42 Widziałam, ale raczej przelotem i sprzed nastu lat. Owszem, ładna była, ale jakoś tak bez szału. Natomiast wczoraj oniemiałam Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 09:50 Kukizowa naturalna Dzieci mniej. Dudowa sztywna aż do bólu. Córka podobnie. Uczesane po linii partii, żeby w razie czego włos nie wysunął się poza fryzurę, wygłaskane, mięśnie twarzy napięte. Prezydentowa jak zwykle napompowana. Cóż, może i wygląda lepiej niż na początku, ale podobni podobają się sobie, więc wypisz wymaluj z charakteru do męża podobna. Niby do ludzi, ale jednak przez płot. Reszty nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:03 Ja germanistka mam byc wyluzowana? Odpowiedz Link Zgłoś
szymonekszymon Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:03 Mnie bardziej poraziło,że one z córką w takich samych ostrych kolorach były. Szkoda, że pan Duda krawata nie dobrał do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:03 Jakiś pijarowiec doradził a one powieliły na kopiarce Nic naturalnego tam nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:26 Popieram, żona Kukiza prezentuje się rewelacyjnie. Wczoraj na jakiś przebitkach z głosowania obejrzałam żonę Dudy - twarz ma przeciętną, figurę bardzo dobrą i w garsonce wygląda bardzo dobrze. Anna Komorowska - cóż, już ktoś napisał - pasuje do Komorowskiego... Jej kostium na ogłoszeniu wyników sondażowych miał ciekawy kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
awesome810 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:33 żona Kukiza bardzo sympatyczna żona Dudy bardzo zgrabna w tej sukience. Ale, ale kto tej córce wymyślił taką fatalną fryzurę i różową marynareczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:43 Witam Żona Dudy najlepiej. Ale ma warunki, nie oszukujmy się. Z taka figurą założy wór na ziemniaki i wykosi konkurencję;-P Aha, i punktuje u mnie za ten róż. Można elegancko i na różowo, jak widać. Żona Kukiza - super szminka! Pani Komorowska - kiepsko. Zielony to nie jej kolor. Lepiej jej w granacie. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:26 Mnie też ten róż się bardzo podoba, ale ja ogólnie lubię takie kolory. W takiej kolorystyce dobrze wyglądają wyraziste kobiety, Kukizowa też by fajnie w takim mocnym różu wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:22 pokażcie zdjecie z tym rózem, bo ja widze tylko taką ciemną garsonkę. ma bardzo dobrą figurę, prenetowała sie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:24 dobra, znalazłam. fatalna fryzura córki. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:47 A zauważyłyście, że Ogórkówna na pożegnanie włożyła sukienkę z długim rękawem Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:53 mysle ze musialaby schudnac 200 kg, smutne niestety Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:57 Powiedział wielbiciel wstrząsających różyków Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:26 Przynajmniej wyglądała jak aniołek Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:13 Zostaje uzywanie na rozowym kolorze. Bronislaw musi dobrze ponumerowac kartki zeby mu sie nie mylily. Pewnie kolorami bedzie najlatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
3lato Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:21 gogologog napisał: > Bronislaw musi dobrze ponumerowac kartki zeby mu sie nie mylily. > Pewnie kolorami bedzie najlatwiej No właśnie. Też na to wczoraj zwróciłam uwagę. Bez kartki nie potrafi sie wypowiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:56 Musisz się pogodzić z tym. Będzie twoim prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:55 A tego, to bym akurat z taką pewnością nie pisała Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 10:59 Skoro mają 5 dzieci znaczy Komorowskiemu się podoba i to najważniejsze. Dobrze świadczy o prezydencie, że to chłop o zdrowych zainteresowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:03 To ta, na której miejsce chciałaby wskoczyć ta chuda, we wściekłym różu i z przetlenionym kłakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gogologog Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:07 wscieklosc zaczadzonych fanek PO - bezcenna Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:18 Wściekłość? Raczej rozbawienie głupim trollem, który pluje w kazym watku tłuszczem i podgardlami Meliski się napij, bo ci hemoroid pęknie z tego nadciśnienia Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:11 Mi żona Dudy, wyglądała ładnie i elegancko i owszem dobra figura pomga, ale Ogórkowa też ma dobrą figurę, a ubrać ani uczesać się kompletnie nie potrafi. Komorowskiej się nie czepiam za tuszę, tylko za kiepskie ciuchy i ciotkowatą fryzurę, sprawia wrażenie jakby wyszła z wiejskiego odpustu, choć nadrabia tym, że wygląda na ciepłą i sympatyczną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:25 Żona Kukiza bardzo fajnie wyglądała. Żona Dudy w róże niech się już lepiej nie wbija.... Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:40 Róż jest ok dla pani Dudowej, tylko koszmarnie się prezentuje na tle dolnej części biało-czerwonej flagi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa_osa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 18:57 Żona Kukiza beznadziejnie - tunika i legginsy, po prostu idealny strój na oficjalny wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:30 Kukizowa Dudowa - nie w moim typie, taka trochę sztywna Frau, ale wydaje mi się miłą osobą, ma w sobie klasę i w ewentualnej roli prezydentowej na pewno się sprawdzi. Komorowska niestety wkurza mnie - żeby tak się zapuścić, eh Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:49 Kobieta po 60, urodziła 5 dzieci. Ciekawe jak większość ematek będzie wygladać w jej wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:54 a co ma do tego wiek? że niby otyłość jest nieunikniona, tak jak starzenie? ja nie atakuję Komorowskiej, ale taki wygląd nie da się wytłumaczyć ani wiekiem, ani ciążami Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:34 ale taki wygląd nie da się wytłumaczyć ani wiekiem > , ani ciążami Raczej zamiłowaniem do golonki Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:56 Kurcze, może kobieta ma problemy zdrowotne. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:23 Jednakowoż wiek sprzyja, u jednych pań mniej, u innych bardziej, ale sprzyja. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:05 Siostra mojego ojca, kobieta w wieku 84 lat, matka sześciorga dzieci, waży 62 kg przy wzroście 160 cm. Moja matka, w wieku 62 lat, po trójce dzieci ważyła 52 kg przy wzroscie 164 cm, moja tesciowa, 64 lata, troje dzieci, 162 cm wzrostu, waży 58 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:57 Ile tu duzo młodszych z nadwagą i otyłych? Zdaza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 17:13 Też racja, pełno spaślaczek na ulicy, nawet takich 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:54 przeciwcialo napisała: > Kobieta po 60, urodziła 5 dzieci. > Ciekawe jak większość ematek będzie wygladać w jej wieku. Madame Walesa urodzila 8, jest starsza od AK tudziez mniej wyksztalcona, co teoretycznie powinno dodawac jej kg a jednak, kurcze potrafila utrzymac zdrowe proporcje - Pierwsza Dama wyglada zwyczajnie niezdrowo i to przykre. Bez zadnych zlosliwosci. Jak dla mnie, od lat, ze wszystkich polittycznych polskich zon najlepiej niezmiennie prezentuje sie Pani Tusk. Zreszta oni oboje jako para wygladaja bez zarzutu. Good for them Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:58 Może ma problemy zdrowotne? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:27 Na pewno "ma tarczyce" i "grube kości", bo to główne przyczyny otyłości wg niektórych ematek. No i jest matką 5 dzieci po 60. - jak już wcześniej zauważyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 17:15 Poza tym nie jest gruba tylko dobrze zbudowana i potężna. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 17:40 Dobrze zbudowana i potężna to jest pani Grodzka. Ale ona podobno ma jakiegoś trenera osobistego, który czuwa nad jej kondycją Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 17:14 Przy takiej wadze cudem by było gdyby ich nie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:06 Serio uważasz, że jest to normalna waga kobiety po 60., która urodziła piątkę dzieci? Weź jeszcze pod uwagę, że mówimy o kobiecie wykształconej, zamożnej, która od wielu lat jest żoną wysokiego urzędnika państwowego; raczej nie brakuje jej wiedzy na temat skutków otyłości olbrzymiej, ma czas i środki, aby skorzystać z fachowej pomocy, a mimo to doprowadziła się do takiego stanu zdrowia i najwyraźniej nic z tym nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:34 Wielka szkoda bo po schudnięciu mogłaby naprawdę świetnie (jak na swoje lata) wyglądać. Moja była sąsiadka matka piątki dzieci (bieda) była o wiele szczuplejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:05 Nie dość, że mogłaby zrobić coś sensownego dla siebie, to jej pozytywny przykład mógłby być inspiracją dla innych, patrz - Michelle Obama. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:08 Jakoś mnie jak zwykle nie dziwi, że niesienie pozytywnego przykładu na ematce wiąże się jedynie z wyglądem. Chodakowska jest szczupła, niezwykle wysportowana, a to, że nie czyta cóż. .. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:13 Dbanie o zdrowie i kondycję to wygląd? Zaprawdę, nie wiem na co cierpisz, ale to strasznie upierdliwa dolegliwość Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:17 A skąd wiesz, że pani Komorowska nie dba o zdrowie i kondycję? Ja tu widzę wyłącznie hejt na wygląd (otyłość). Z dwojga złego wolę jednak mądre i grube osoby niż szczupłe i głupie, oceniające żonę prezydenta po wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:21 Skup się i spróbuj ogarnąć różnicę pomiędzy oceną a stwierdzeniem faktu. Pani Komorowska jest gruba i choćby cię skręciło, to taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:29 Skarbie, sama napisałam, że pani Komorowska jest gruba. Co nie znaczy, że twierdzę, że nie dba o zdrowie i kondycję, bo tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:30 Skoro jest gruba to napewno nie dba o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:33 O swój wygląd. O intelekt nie dba większość ematek- i cóż, jakoś żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 16:36 Skoro jest gruba i nie chudnie, to albo ma złe nawyki zywieniowe (częstszy przypadek), albo jest chora (rzadziej). Więc ze zdrowiem słabo. Z kondycją też, bo siłą rzeczy kondycha siada przy tak dużej nadwadze. Nie pisałam, że nie dba O SIEBIE, bo jednak w aspekcie pielęgnacji, intelektu czy aktywności społecznej jednak wygląda, że dba. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 21:24 Na ematce szczupla sylwetka jest dana w genach (moge jesc ile chce a nie tyc) a jednoczesnie otylosc to zaniebanie i zarcie ponad miare oraz szukanie wymowek. Smiem twierdzic, ze pani Komorowska ma pieniadze na najlepszych trenerow, dietetykow i lekarzy medycyny estetycznej. Skoro jednak przez piec lat prezydentury meza nie zmienila sie w Chodakowska to widocznie sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 21:37 się nie da ze mnie zrobić cesarzowej Japonii całą resztę da się - pod małym jednym warunkiem - że się chce Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 22:18 Nie wiesz co mowisz, nigdy nie mialas problemow z waga chyba. Odchudzenie o kosmetyczne trzy kilo na wiosne bo sie zrezygnowalo z jedzenia po 18 to nie jest odchudzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 23:12 Ale ja wiem co mówię. Mi figura z nieba nie spadła, gdybym sobie folgowała wyglądałabym jak Komorowska, tak więc nie doprowadzam się do stanu zapasienia. Ludzi otyłych z powodu choroby jest niewielki promil. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 08:11 Nie mów Kota hop. Nie wiesz co ci zycie przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 10:59 Kazdy jest inny. Gdybym sobie folgowala to moze trzeba bylo by mnie dzwigiem przez okno z mieszkania wynosic. A ze uwazam i cwicze to wygladam tylko troche lepiej niz Komorowska (z racji wieku i nierodzenia dzieci). Zeby zblizyc sie do Chodakowskiej to musialabym rzucic prace i spedzac pol dnia na silowni i jesc polowe tego co teraz a nawet wg. ematkowych standardow nie jem duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 08:33 Co ma do wagi rodzenie dzieci? Na czas ciąży wiadomo się tyje, ale po ciąży wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 10:48 Powiedziałeś co wiedziałeś. Niestety nie do końca jest to zgodne z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 08:11 Pieprzysz głupoty. Guzik wiesz o kobiecie, jej zdrowiu, psychice. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 22:09 Niestety mnie szczupła sylwetka nie jest dana w genach, chociaż mojej matce była. Tym bardziej uważam co jem. Nikt nie wymaga od pani prezydentowej żeby stała się gibka gazelą, ale niechby chociaż schudła o dwa-trzy rozmiary, zawsze to lżej dla stawów, kregosłupa i układu krążenia. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 22:19 No i mnie tez nie jest dana, i pomimo cwiczenia 3 razy w tygodniu na silowni i uwazania na to co jem blizej mi do Komorowskiej niz do Chodakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:02 o tak, na pewno coś dla zdrowia robi dokłada sobie kolejne coś tłuste na talerz jakby robiła, to byłoby słychać, widać uczestniczyłaby w różnych programach wspierających walkę z otyłością, dla przykładu publicznie pokazywałaby się w różnych salach czy to ćwiczeń, czy sportowych, biegałaby, tak aby wszyscy to zobaczyli, promowałaby zdrową żywność, sama takową jedząc pracuję z dwiema otyłymi osobami, wiem, gdy coś robią dla siebie, dla własnej sylwetki, widać też to po nich, mimo, że ich nadwaga była zdecydowanie większa niż u Komorowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 07:45 uczestniczyłaby w różnych programach wspierających walkę z otyłością, dla przyk > ładu publicznie pokazywałaby się w różnych salach czy to ćwiczeń, czy sportowyc > h, biegałaby, tak aby wszyscy to zobaczyli, promowałaby zdrową żywność, sama ta > kową jedzą Tak, zwłaszcza bieganie przy takiej nadwadze jest baaardzo zdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:24 Chodakowska jest szczupła, niezwykle wysportowana, > a to, że nie czyta cóż. .. Moim zdaniem pani Chodakowska dużo więcej robi dla zdrowia, urody i dobrego nastroju Polaków niż pani Komorowska, która...co właściwie pożytecznego robi, bo może o czymś nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 22:53 Sorry ale za kazdym razem jak patrze na jej twarz to mi sie nastroj pogarsza a zdrowia od tego nie przybywa. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 23:02 Wiesz co, ja nawet nie wiem, jak ona wygląda, ale wiem, że wiele osób dzięki niej zaczęło ćwiczyć i dbać o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 23:05 Mi się nie podobają oprawki Komorowskiego. Są niedobrane do owalu jego twarzy. Duda na jakąś taka przebotoksowana twarz, w ogóle wygląda jak Moriarty. Kukiz na pełno zmarszczek, strasznie to wygląda, mógłby coś z tym zrobić. Poza tym garnitur na nim źle leży, chyba przyoszczedzil. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:59 Ty wiesz najlepiej czy cos z tym robi czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:15 Może wiem, może nie wiem; tak czy siak kobieta wygląda dokładnie tak, jak nie powinna wyglądać osoba z jej wykształceniem i pozycją społeczną . Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:04 menodo napisała: > mówimy o kobiecie wykształconej, zamożnej, która od w > ielu lat jest żoną wysokiego urzędnika państwowego; raczej nie brakuje jej wied > zy na temat skutków otyłości olbrzymiej, ma czas i środki, aby skorzystać z fac > howej pomocy, a mimo to doprowadziła się do takiego stanu zdrowia i najwyraźnie > j nic z tym nie robi Zgadzam sie w zupelnosci. Mozna byc fat & fit, znam sporo osob z jakas tam nadwaga, po ktorych jednak widac sile, energie, po prostu zdrowie. To sa ludzie, ktorzy prowadza czynny tryb zycia i kilka extra kg nie budzi u postronnych niepokoju, ze taka osoba cierpi na diabetes czy inne schorzenia zwiazane z nadmierna otyloscia. A niestety w przypadku Pierwszej Damy ile razy na nia patrze to sie zastanawiam "dlaczego?". Dlaczego wyksztalcona kobieta zyjaca w przyzwoitych warunkach, majaca do dyspozycji wszelkie opcje typu dieta czy personal trainer pozostaje tak niedbala o wlasne zdrowie? Dodac nalezy fakt, ze nawet upubliczniajac jakas swoja walke z materia moglaby sie stac swietnym przykladem dla innych otylych ludzi. Zdrowe jedzenie i zdrowy tryb zycia nalezy propagowac gdzie sie da i kiedy sie da, a Pierwsza Dama moglaby to robic jako swoj special project przy okazji sama na tym zyskujac! Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:33 Ale co to Ciebie wlaściwie obchodzi? Nic nie wiesz na temat jej osobistego zycia, cielesności, samopoczucia, celow, wartości, stanu zdrowia ani dbałości o to zdrowie - a przemawiasz jakbyś byla wszystkowiedzaca (w kwestii dbalości o zdrowie pani prezydentowej). Dajże jej żyć w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:01 nangaparbat3 napisała: > Ale co to Ciebie wlaściwie obchodzi? > Nic nie wiesz na temat jej osobistego zycia, cielesności, samopoczucia, celow, > wartości, stanu zdrowia ani dbałości o to zdrowie - a przemawiasz jakbyś byla w > szystkowiedzaca (w kwestii dbalości o zdrowie pani prezydentowej). Dajże jej ż > yć w spokoju. Bo to nie jest juz pani Ania spod dwunastki z piatka dzieci i mezem polowaczem, ktora moglaby mnie kompletnie nie obchodzic. Pani Ania stala sie Pierwsza Dama PL i z wlasnej, nieprzymuszonej woli stala sie obiektem zaintersowania 40 milionow Polek i Polkow. That's the nature of the beast. Obchodzi mnie jak wyglada, obchodzi czy dba o zdrowie, obchodzi czy ma ladne zeby, czy potrafi sie sensownie wypowiedziec albo milczec taktownie, obchodzi jak sie ubiera i z kim sie spotyka. Bo ma taka pozycje jaka ma i nikt jej tego nie narzucil ale zainterowanie i komentarze obywateli przychodza jako package w pozycja Pierwszej Damy. Life. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 23:36 Co to znaczy "z własnej i nieprzymuszonej woli"? Miała wnieść o rozwód czy zabronic męzowi kandydowania? Komentarze na temat ubioru czy zachowania rozumiem - ale tusza? Mam otylą przyjaciołkę - wiem, że zrobilaby wszystko, zeby to zmienić. Wiem, jaką cenę płaci. Nikt nie wie, mimo tysiecy badań, prób leczenia, podejmowanych wielokrotnie, dlaczego jest jak jest, ani jak to zmienic. Juz kiedys o niej pisalam - jest wyjatkową osoba, mądrą i tworczą, jest naukowcem, i nie byle jakim. Dla mijających ją ludzi - Mój Boze, widzialam te spojrzenia pełne wyższości (eufemizm), slyszalam komentarze, co ona powinna, i co bym ja, gdybym... Dobre rady i zyczliwa krytyka. Wszystko bez sensu. Skąd pewność, ze otylość to wynik zaniedbania? A jeśli nawet - dlaczego akurat ten rodzaj zaniedbania uwazamy za dajacy nam prawo do zawieszania akceptacji roznorodnosci? Dlaczego właściwie gruby czlowiek musi sie publicznie tłumaczyc z ewentualnych chorob i czekać, aż tłum mu wybaczy? A z jeszcze innej strony - przypomnij sobie, bo pewnie czytalaś "Hendersona krola deszczu", afrykańską królową, ogromną, otyłą, szczęśliwą, pogodną i silną, z wielkim brzuchem promieniejącym dobra energią. Zresztą po co daleko szukac - mam w pracy koleżankę z potężną nadwagą. Jak mi bardzo źle, idę do niej i proszę, żeby mnie przytuliła - i czuje kojące ciepło stawiajace na nogi. Do nawet najlepszej, najmądrzejszej, najmilszej chudziny po to nie pójdę. Moze warto sie zastanowić, czemu Budda bywa przedstawiany jako otyły? Nie wiem, dlaczego tak jest, ale ufam madrosci tradycji - a ta podpowiada, ze otyłość to nie tylko i nie samo zło. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 23:58 Sorry Nanga, mam bardzo malo wspolczucia i zrozumienia dla osob, ktore sie zwyczajnie "zapuscily" jak to ma miejsce w przypadku AK. Uwazam, ze sa tak samo egoistyczne jak palacze. Znakomita wiekszosc osob z duza nadwaga konczy z roznego rodzaju schorzeniami, ktorych mozna uniknac (podobnie jak palacze!) i staje sie obciazeniem dla wlasnych rodzin i dla reszty swiata. Geny to loteria: nie mamy wplywu na swoj wzrost, mamy minimalny wplyw na sklonnosci badz ich brak do tycia. Ale gdy sie sklonnosci ma, to sie o siebie dba. I zwyczajnie nastepnego paczusia sie nie je, bo to ze Ewka czy Jolka moga, to nie znaczy, ze AK moze. Ewka i Jolka moga w ogole nie cwiczyc, jesc jak swinki i nie tylko, ze nie tyc ale jeszcze i cholesterol miec OK. Ale AK takiej opcji w pakiecie genetycznym nie dostala - jej pech. Na pewno dostala inne dary, ktorych z kolei Ewce i Jolce brak. Life. I jak czlowiek jest dorosly, widzi co sie z nim dzieje gdy je to, co je, to podejmuje pewne decyzje zeby nie szkodzic sobie i nie stawac sie chodzaca lista chorob bedacych konsekwencja otylosci. Szczegolnie gdy sie ma dzieci! Jesli mozna oszczedzic wlasnym dzieciom koniecznosci opieki nad tlusta matka, ktorej puchna nogi, ma wysokie cisnienie i jest na granicy bycia diabetic, to z milosci do wlasnych dzieci tego jeszcze jednego paczka jesc nie nalezy. I innych dobr swiata tego tez nie nalezy sobie klasc na talerzu. Pewnie, ze to nie jest latwe - miliony ludzi sie z tym zmaga (jak z alkoholizmem czy drug abuse) ale akurat AK moze miec wszelka pomoc w tych zmaganiach jakiej tylko by zapragnela. Zeby sie tylko chcialo chciec, eh ... Mam problem z inteligentymi i wyksztalconymi ludzmi, ktorzy w tak basic sprawach sobie odpuszczaja i rozgrzeszaja sie wiekiem, ciazami, kochanym cialem ktorego nigdy za duzo i innymi takimi tak excuses. AK kocha jesc i to na pewno jest jej problem ale decyzje co z tym problemem robi/zrobi kazdego dnia (!!!) naleza do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 00:15 O tu proszę, jeszcze pięć lat temu pani Komorowska wyglądała jako-tako; ona się roztyła już jako żona prezydenta i to jest niestety obciachowe www.fakt.pl/Komorowska-nawet-dzika-oprawi-,artykuly,67129,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 07:43 wyglada tak samo, nie roztyla sie Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 11:35 Możliwe, że z tymi zdjęciami macie rację dziewczyny, ale ja po prostu wiem/pamiętam, jak ona wyglądała kiedyś i jak wygląda teraz - jej obecny publiczny wizerunek to i tak efekt pracy stylistów. I pozostanę przy swoim zdaniu, że jej otyłość ma ogromny związek z jej stylem życia. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 08:26 Na moje oko figura mniej więcej ta sama, może minimalnie niższa. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 08:30 A gdyby ta wspaniała przyjaciółka do której się przytulasz jednak schudła to co? Odrzuciłabyś ją? Czyli robisz to samo co ludzie krytykujący grubych, odrzucasz osobę ze względu na jej wagę i dyskryminujesz. Tyle, że w drugą stronę i uważasz, że jesteś lepsza od tych którzy preferują szczuplejsze sylwetki. Żenująca jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 09:25 nangaparbat3 napisała: Jak mi bardzo źle, idę do niej i proszę > , żeby mnie przytuliła - i czuje kojące ciepło stawiajace na nogi. Do nawet naj > lepszej, najmądrzejszej, najmilszej chudziny po to nie pójdę. Witam Aha. Cudne;-P Wiesz, co napisałaś? Kobieta jest chora, zmaga się z otyłością, ale ważne, że użyteczna jest. Przedmiotowe. Najgorzej, jak osoby szczupłe takie kocopały piszą. Ta kobieta to nie jest cholerna poduszka! Nie służy do tulenia Nangi! Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:55 ojtam, ojtam zaraz zakrzyczą cię, żeś nietolerancyjna i takie tam fakt, choćby dla zdrowia pani K. powinna to była przez ostatnie 5 lat zrobić teraz wszędzie, nawet w żłobkach, są akcje o zdrowym żywieniu, o dbaniu o swój organizm, o zdrowy tryb życia skoro pani K. kiedyś była szczuplutka, to chyba to jednak nie jest li i jedynie wina ciąż, po prostu zaniedbała się a co do tego, że nie tak dawno tu zdrowo zjechano osoby otyłe, to widocznie to tylko dotyczy wszystkich ale nie pani K. bo przecież ona po mężu z PO Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:50 moja jedna i druga babcia po kilkoro dzieci urodziły i są/były szczupłe moja mama była szczupła - w wieku 58 lat, teściowa, prawie 80-tka, trójka dzieci - szczupła kiedyś widziałam jej zdjęcia jak była młoda - piękna, szczuplutka dziewczyna sory ale ona nie miała tak od urodzenia, ciąże też nie mają tu wiele do rzeczy, to jej wina, że nie dbała o siebie żeby nie było i o sobie napiszę - dobrze po 40-tce, 63 kg Odpowiedz Link Zgłoś
tender-love Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 11:41 a są gdzieś zdjęcia? wczoraj nie ogladałam tv to chociaż na zdjęciach bym je pooglądała Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:37 Kukiza jakby żywcem z Rancza przeniesiony a dokładnie- z ławeczki Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:11 Jak juz na ławeczce który się w gangu pokaże, to jakoś schludniej wyglada niz Kukiz Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:24 do pierwszego mamrota - tak potem już wyglądają tak, jak on Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:22 To nie chce wiedzieć jak on by wyglądał po mamrocie Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:38 Czepiasz się, według niektórych emam on ma po prostu "zmęczoną twarz" Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:40 Jeden seans botoksu i zmęczona twarz zmieni się w wypoczętą, ale broń Boże nie naciągniętą Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 22:38 sam o tym opowiadał, gdzie się dało? Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 06:33 Jeśli chcesz być precyzyjna, to powinnaś napisać "niepijący alkoholik" - sam opowiadał w jakich okolicznosciach przestał pić. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 07:46 nie mam zamiaru sprawdzać ile on już nie je, czy 5 miesięcy, czy dwa dni czy może 2 lata alkoholikiem pozostanie, a co to za prezydent, ktory zamiast na szczyt idzie w ciag tym bardziej ze on sie nie leczy i nie leczyl, przerwal leczenie i od tamtego momentu twierdzi ze poradzi sobie sam nie takich juz widzialam, zawsze konczyli tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 08:24 Skąd to wiesz? Co do alkoholików - prezydentów mieliśmy już jednego i nawet całkiem dobrze sobie radził. Z tym, że on miał jeszcze chorobę filipińską. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 09:02 Aleksander Kwaśniewski też jest alkoholikiem, natomiast mial zdecydowanie inny styl picia (tak w ogole to sa rozne typy alkoholizmu, o czym malo kto wie). Mial przez to swoje pijanstwo wiele wpadek, ale byl w tym wszystkim jeszcze jakos przewidywalny. Kukiz moglby zrobic siare, jakiej jeszcze nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 09:15 To racja, Kwaśniewski miał głowę do polityki, Kukiz cóż.... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 22:53 No zdecydowanie inny. Bez żadnych hamulców. Pijany szedł na cmentarz w Charkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 09:04 O co skąd wiem? Kukiz to celebryta- zalezy mu na slawie, wobec czego opowiadal o swoim uzaleznieniu na prawo i na lewo. Poczytaj w necie, pewnie znajdziesz jakis wywiad, w ktorym to opowiadal, jak przechytrzyl terapeutow, grupy AA i 'poradzil sobie sam' Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 09:16 Nasze państwo nie jest jeszcze na tyle silne by prezydentem został ktoś nieznający się na polityce i dodatkowo jeszcze alkoholik. To byłaby mieszanka co najmniej wybuchowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 08:24 Masz bardzo wybiórczą percepcję - według ciebie jak Kukiz mówi, że pije to pije, jak mówi, że nie pije, to tez pije Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 09:01 nie, ja mu wierze, ze akurat, obecnie nie pije, ale wykazujesz sie spora ignorancja w temacie, jesli uwazasz, ze tak juz pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 09:06 Wskaż proszę gdzie napisałam, że tak pozostanie. Bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 22:50 kochana jednego już takiego mieliśmy. A nie u prezydentów to się nazywa choroba filipińska Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:53 no cóż, od kiedy to w zeszłotygodniowej dyskusji dowiedziałam się że pani komorowska ma prezencję i świetny styl - to już się nie odzywam. nie pamiętam nicka tej fanki stylu i wyglądu pani komorowskiej - bo nie przywiązuję się do interlokutora zbyt długo - ale może w tym wątku też się odezwie i pozachwala (szczególnie na tle pozostałej 2 kandydatek na damę) te kształty? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 12:57 na tym forum wszystkie nieładne wypowiedzi o otyłości są surowo krytykowane tak więc pani Komorowskiej należy się sprawiedliwość i równe traktowanie Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:23 Akurat na tym forum była swojego czasu spora nagonka na osoby otyłe, ale podejrzewam, że Komorowska jako prezydentowa ma w tej kwestii dyspensę. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:09 Styl a kształty to jakby jednak nieco inne sprawy. Chociaz nie jestem fanka ani kształtów ani stylu pani Komorowskiej, to uważam, że na wieczorze powyborczym ubrana była ciut lepiej niz pani Dudowa, a zdecydowanie lepiej niż Dudówna. Fakt faktem, pani Komorowska jest gruba, a wczoraj wydała mi sie jeszcze grubsza niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:44 a czyli to ty mi tłumaczyłaś, że do prezencji wystarczą szmatki? przyznam szczerze, że wolałabym jednak w worku na ziemniaki paradować latami niż prezentować się jak pani k. ale fakt - 5 dzieci, pełen szacun dla kobiety. inna sprawa, że jak ze mną siedziała w ławce w kościele to o niczym nie myślałam, tylko o tym czy nie rąbniemy we dwie na posadzkę, bo się ławka załamie. szczególnie po tym, jak dosiadł się jeszcze mąż mój i jej Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:23 > a czyli to ty mi tłumaczyłaś, że do prezencji wystarczą szmatki? Nie, nie ja. Polecam lecytynę lub robienie notatek Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:51 że co? sory ale była ubrana babciowato i nie jak prezydentowa naprwdę, po 5 latach pełnienia tego urzędu przez jej męża, mogła naprawdę dobrać sobie super stylistów, super trenerów osobistych i zadbać trochę o siebie, szczególnie, że tak dużo tera krzyczy się o tyjącej Europie Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:12 attiya napisała: > że co? > sory ale była ubrana babciowato i nie jak prezydentowa > naprwdę, po 5 latach pełnienia tego urzędu przez jej męża, mogła naprawdę dobra > ć sobie super stylistów, super trenerów osobistych i zadbać trochę o siebie, sz > czególnie, że tak dużo tera krzyczy się o tyjącej Europie Dokladnie, podpisuje sie pod tym, nie sprawdzil sie ani prezydent ani jego zona, tak wiec tym bardziej dziekujemy, prosze pakowac walizki! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 06:36 > że co? Że jajco > sory ale była ubrana babciowato Chciałabyś, żeby kobieta będąca babcią ubierała się jak podlotek? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 13:21 Kukizowa rzeczywiście super, piękna kobieta i chyba rzeczywiście święta skoro z nim tyle lat wytrzymała. Duda też świetnie, prezentuje się super, fajna sylwetka, nie jest ładna w takim typowym rozumieniu, ale prezencję ma, do tego wyglada na konkretną kobitkę z klasą, żadna tam mamałyga. Komorowska no cóż, kiedyś rzeczywiście była piękną kobietą, teraz niestety wyglądają razem z Bronkiem jak dwa leśne dziadki. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:09 Żona Kukiza jest piękną kobietą. Zawsze myślałam, że Duda ma koło 50 lat i tak młodo wygląda. I myślałam tak przez jego żonę. Żona wygląda na 50 lat, mają 20-letnią więc zgadzało mi się. Teraz aż sprawdziła. Oni mają zaledwie po 42 lata! A ja myślałam - patrząc na zdjęcia - myślałam, że jego córka jest jego żoną. Nie wiedziałam tylko kim jest ta wieśniacza tleniona starsza pani. A to jego żona! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:41 A Ty jaki masz włos, fryzurę i na ile lat wyglądasz? Najlepiej daj fotkę bo otoczenie w realu zawsze będzie wmawiać kobietom, że wyglądają co najmniej 5 lat młodziej niż metryka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Małżonki są zdecydowanie lepsze niż kandydaci 11.05.15, 14:24 wszystkie bez wyjątku Gdyby to one kandydowały, to może mniej ludzi by miało dylematy wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Małżonki są zdecydowanie lepsze niż kandydaci 11.05.15, 14:28 A wiesz, że to nie jest głupie. Komorowska, która wychowała 5 dzieci. Czy żona Kukiza, nauczycielka, która wychowała 3 córki, w tym jedną chorą i udało jej się nie popaść w alkoholizm. Coś w tym jest. I może mąż Ogórek tez by lepiej wypadł od tej mimozy. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:38 Kukizowa? Dudowa? Zlot wiejskich przekupek oceniających wygląd żon kandydatów. Kobiety w przeważającej większości jednak są głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:43 Całe szczęście, że ty nam w każdym wątku niesiesz kaganek oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:50 Ty w końcu jesteś Czerwianka czy Czerwiowa, bo nie wiem czy masz tatusia Czerwia czy małzżnka? Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 22:56 Straszny jest ten wątek, prawda? Zlot idiotek. W sumie jednak ku... partiarchat im w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 23:21 Zlot idiotek.W sumie jednak ku... partiarchat im w dupe." Skąd u nawiedzonych feministek ta agresja słowna oscylująca wokół dupy? Jakieś niezaspokojone popędy z analnej fazy rozwojowej najpewniej, ale żeby aż tak publicznie się z nimi obnosić? Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Małzonki kandydatów 12.05.15, 23:53 To taki związek frazeologiczny Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 00:43 A nie, moj ulubiony to: mendo, mendo, cycki ci wiendno, do niczego nam juzes nie będziesz potrzebna. Podoba Ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 10:20 No cóż, kolejny przykład koprolalii Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 14:44 Kukiz jak dla mnie jest menelowaty ale zone ma piekna, corki zreszta tez. Komorowska jest zapuszczona wagowo ale jak na swoja wage wyglada niezle. Zona Dudy panciowata, ubior i fryzura corki Dudy (to przeciez ladna dziewczyna o delikatnej urodzie) koszmarne. Styl malomiasteczkowego kostiumiku, nikt w tym dobrze nie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 15:46 Dudowa i Dudówna (zwłaszcza ona) nie wyglądały niestety zachwycająco na wieczorze wyborczym; styl małomiasteczkowy jak nic. Natomiast pani Komorowska owszem "duża kobieta" ale mimo tuszy wyglądała elegancko. Komorowska ma coś ciepłego w wyrazie twarzy. Pani Duda natomiast jakiś taki rys jastrzębia choć figura niezła. Natomiast córka młoda i ładna ale stylizacja kompletnie jej nie wyszła; fryzura koszmarna Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 16:39 Szkoda Dudównej, bo bardzo ładna z niej dziewczyna o eterycznej urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 16:52 Ale właściwie dlaczego Ci jej szkoda? Nie wygląda na skrzywdzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 17:49 Szkoda mi jej, bo KTOŚ dziewczynę oszpecił. Tu wyglada o niebo lepiej: Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:11 Nie, no mnie się też ten jej ciotkowaty koczek nie spodobał, ale bez przesady - to nie jest jakieś trwałe oszpecenie Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:13 Koczek jak koczek - ale ten _tapir_ do niego! Na szczęście na innych zdjęciach widać, że dziewczyna sama z siebie czesze się inaczej (normalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 23:27 Tapir też na szczęście nie jest trwałym oszpeceniem, ale wyobrażam sobie, że zgoda na taką radiomaryjną stylówę mogła być dla dziewczyny przykrym doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mejerewa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 16:50 > Dudowa i Dudówna (zwłaszcza ona) nie wyglądały niestety zachwycająco na wieczorze wyborczym; styl małomiasteczkowy jak nic. Elektorat też małomiasteczkowy i Polska B, więc może tak ma być właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 17:02 Za to stylówa państwa Komorowskich to niby pod tę wielkomiejską elitę intelektualną Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 17:07 No właśnie nie, nie odziali się pod gust swego targetu i sama zobacz, jak się to dla nich skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 23:37 Moim zdaniem Komorowscy mają stylówę o wiele bardziej pisową niż Dudowie Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Myślisz, że to chęć przejęcia elektoratu? :-D 13.05.15, 22:28 Nie, w Polsce - wbrew pozorom - stylówa nie ma żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Byłoby dobrze, ale chyba tak nie jest 13.05.15, 22:34 Kandydaci mogliby się lansować tylko programem i być wybierani z jego powodu - ale jednak ludzie są wzrokowcami i myślę, że na "stylówę" zwracają większą uwagę niż sami sobie sprawę zdają. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:05 no fakt, przecież nie można już wznieść się na wyżyny i coś pozytywnego napisać o pani Dudzie i jej córce ale pewnie jakby były żoną/córką kandydata z PO, to niektóre tu piałyby z zachwytu, że takie odważne, że piękny/ulubiony/cudowny kolor różu, ze odważna stylizacja włosów itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 23:22 A to na pewno. Obie zbierają hejty z powodu złej przynależności partyjnej Natomiast u pani K z tego samego powodu (czyli odpowiedniej partii) trzy podbródki są urocze Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 10:52 rilly? Bo ja myślę, że to właśnie Komorowska zbiera kopniaki, że jst wielorybem, hipopotamem itp. i to wyłącznie za przynależność partyjną jej męża. I zauważ, że jest różnica pomiędzy mówieniem, że 20-letnia dziewczyna wyglądała staro, a mówieniem, że kobieta wygląda jak hipopotam - wyczuwasz to? Ciekawe, czy do swoich otyłych koleżanek też tak mówicie, wy - następczynie Anji Rubik... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 16:36 Ja nie mam żadnych otyłych koleżanek. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 10:49 Ja tam nie głosowałam na Kukiza, a uważam, że jego córki są naprawdę piękne - wszystkie trzy. I wszystkie wyglądały cudownie. Żona zresztą też sympatycznie - przypomina mi trochę diwę operową Nie znoszę Palikota, ale jego żona również jest przepiękna, rysy ma takie hmmm szlacheckie (patrzcie tu: e1.pudelek.pl/p2170/429cbd7900204e5c4e92d0af). Za to mimo najszczerszych chęci nie jestem w stanie powiedzieć, że Dudzianka jest piękna, bo jest przeciętna i nie ma to nic wspólnego z przynależnością partyjną jej taty. Na jednym zdjęciu na instagramie wygląda pięknie, ale to kwestia makijażu, obróbki i tego, że połowę twarzy przykrywa lok. Normalnie prezentuje się kompletnie bez wyrazu, a na wieczorze wyborczym postarzyła się o 15 lat. To ja już wolę Kaśkę Tusk, która przynajmniej wygląda na swój wiek, a nie jak Jola Pieńkowska 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 10:53 Z podobieństwem do Pieńkowskiej strzal w dziesiatkę. Nie mogłam skojarzyć gdzie już widziałam twarz Dudówny. Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 18:19 > Dudowa i Dudówna W zasadzie powinno się mówić Dudzina i Dudzianka Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 18:58 > Komorowska ma coś ciepłego w wyrazie twarzy. Pani Duda natomiast jakiś taki rys > jastrzębia choć figura niezła Dla mnie Komorowska ma rys hipopotama... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:36 Komorowska ma takie ciepło w twarzy jak wody Morza Arktycznego.. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:03 a w którym miejscu dokładnie powiedz mi, wyglądała elegancko? tak to moja babcia ubiera się, styl koszmarny, wcale nie dodający ani elegancji ani szyku Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:16 Serio? Mnie się podoba styl żony Dudy. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:58 pańcia, bo po mężu jest z PIS-u? ciekawe jakie byłyby komentarze, jakby Duda był z PO dla mnie na pańcię nie wygląda daj boże, żeby każda kobieta po 40-stce w naszym kraju tak wyglądała i tak odważnie w róże ubierała się żeby nie było - nie popieram żadnej partii a PIS-u w szczególności Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 23:05 Moim zdaniem żona Dudy wygląda na sympatyczną osobę, ładnie się uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 17:34 O przepraszam, żona Kukiza ładna kobietka, ale ani słowa o żonie Palikota - a to bardzo ładna kobieta, owszem styl ubierania dziwaczny, ale urodą i naturalnością się wyróżnia, figurą także. Żona Komorowskiego, miła buzia, ale zdecydowanie niech schudnie, żona Dudy wysztywniona pańcia - że figura świetna? Czy ja wiem, że nie gruba to od razu świetna figura? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:39 Zona Kukiza- piękna. Żona Dudy- świetna sylwetka, ładna córka do tego. A pani Komorowska wygląda na zbyt mocno "utytą"- niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:43 I ładniej jej było w ciemnych włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:43 Kukizowa jest piekna, po prostu mnie zachwyciła, Palikotowa też bardzo ładna. Nie wiem co tak sie wam nie podoba w paniach DD, dla mnie są OK, żona wygląda jak zadbana polska czterdziestka, a rożowa sukieneczka super. A Komorowska jest jaka jest, i fajnie, że można w tv zobaczyć też kogoś z wielką nadwagą. Nie jest ladna, nie jest zgrabna, nie została wymieniona na nowszy model, bo może nie do ladności i zgrabności czlowiek sie sprowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 19:49 Też uważam, że u pani Dudy ta sukienka i taki intensywny kolor- wyglądały na niej dobrze. Trochę za to "postarzyli" młodziutką córkę dudy: na tym zdjęciu piękna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:26 I piękne są wszystkie kobiety Kukiza, także ma 3 śliczne córki. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:26 Pani Komorowska mimo ogromnej tuszy miała lepsze dni i ciekawsze stylizacje odpowiednie do sylwetki. Zupełnie nie rozumiem jej miłości do kostiumu z żakietem z lamówką, w którym ostatnio często się pokazuje , ma kilka w tym samym fasonie w różnych kolorach , dla mnie koszmar Pani Duda jest młodsza o 20 lat , ładniejsza, zgrabniejsza ,świetnie wyglądała w prostej sukience w odważnym , energetycznym kolorze . Pani jest Kukiz ładną , apetyczną baką, ale czarna tunika i leginsy to niewypał na konwencji wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:28 Ile ta córka ma lat? Wczoraj wyglądała na 25 i nie mogłam uwierzyć że to matka, córka i ojciec. Bo chyba tylko Duda wygląda na swój wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Małzonki kandydatów 11.05.15, 20:55 Gdyby była z PO szybko by Ci zbrzydła Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 10:41 Akurat Komorowska byłaby naprawdę ładna z twarzy, gdyby schudła. Wystarczy popatrzeć na jej zdjęcia z młodości - naprawdę ładna twarz: bi.gazeta.pl/im/4/8101/z8101134X,Z-zona-Anna-Komorowska-w-roku-1985.jpg Kurcze, mam sympatię do jej kobiety, może dlatego, że przypomina mi Roseanne I szkoda mi jej, że tak strasznie się ją wyzywa za te jej nadmierne kg. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: Małzonki kandydatów 13.05.15, 13:09 Owiec mnie, czemu niby miałaby być ładna? Posadz sobie kwiatki w doniczce jak chcesz sobie cieszyć oko czymś ładnym, a od obcych ludzi się odfikolkuj i nie decyduj jacy mają być. Odpowiedz Link Zgłoś