Dodaj do ulubionych

"Komorowski obraził się na Polaków"

27.05.15, 12:59
big_grin
Zastanawia mnie ile ten człowiek musi mieć w sobie pychy
lub co ktoś mu wmówił, że ma aż takie mniemanie o sobie?
Począwszy od prezencji pary prezydenckiej, wymowy, stylu bycia,
poprzez umiejętności polityczne i dbanie o komfort psychiczny i interes elektoratu
dochodzimy do nicości...
co on myślał? że powala na kolana?
tak właśnie się dzieje jak ktoś wmówi niżej niż przeciętniakowi, że jest wyjątkowy, a niebożę w to uwierzy...
Obserwuj wątek
    • nihiru Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:05
      Bo powalał. Jeszcze trzy miesiące temu powalał.
      Wszyscy się zastanawiali, czy w ogóle będzie druga tura wyborów.
      • katrinaaa81 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:10
        Bez przesady. Nie powalał swoimi umiejętnościami, a jedynie nie miał żadnego kontrkandydata. Ale faktycznie, on tak sobie mógł myśleć, że jest taki super.
      • anek130 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:17
        ale czym on powalał? swoim kaznodziejskim sposobem wyglszania przemówień? czy brakiem krytyzyzmu wobec ustaw, które przepuszczał? bez zastanowienia? dla mnie był nijaki, "ciepłe kluchy"
        Ania
      • laquinta Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:27
        Mnie powalil tym.

www.youtube.com/watch?v=ZSfWOxA65Pg
        Tak, wiem, ze sa to wycinki z przemówienia, ale i tak straszne brednie.
    • alsk9 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:19
      A ten tytuł to jakiś kolejny niskiej maści piskam wymyślił żeby propagować nienawiść? a plebs się podnieca?
      • alsk9 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:20
        o, jaki fajna litrówka wyszła , z pis-maka wyszedł pis-kam tongue_out
        • morgen_stern Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:22
          Litrówka też niezła smile
          • iskierka3 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:26
            Mnie zastanawia jak niskie mniemanie musi miec o sobie osoba, ktora wszedzie weszy pyche i pogarde.
            Poza tym nie dosc wam wygranej, jeszcze musicie po kims poskakac, nie? Jak po chrzescijansku.
            • iskierka3 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:28
              Ciekawe gdzie skierujecie ta nienawisc, ktora wam sie ulewa jak juz sie PO rozpadnie albo zupelnie zejdzie ze sceny politycznej. Przeciez pekniecie. Wrog byc musi a ilez mozna bedzie pluc na bylego prezydenta. Juz szukajcie zastepcy.
              • 5venuss Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:33
                ooo biedna wrażliwa istotko - nie czytaj jak masz takie dobre serduszko
                i ci "rzal" byłego prezydenta.

i nie wycieraj sobie ust chrześcijaństwem, bo ono nie ma z tym nic wspólnego
                • iskierka3 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:36
                  No z Twoimi wypowiedziami na pewno chrzescijanstwo nie ma nic wspolnego, nie watpie.
                  Piszesz na publicznym forum, jeszcze moge i czytac i komentowac.
              • setia Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:42
                czego oczekiwać po wyborcach Dudy, przecież to wszystko sfrustrowana miernota.
            • laquinta Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:29
              Wy za to po chrzescijansku skaczecie na Dude, jego zone i dziecko.
              • iskierka3 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:32
                A wy Murzynow meczyciesmile
                Na zone Komorowskiego tez byly odzywki. Poza tym JA skacze wylacznie na elekta.
                A jeszcze poza tym, to dudowi wyborcy maja Boga na sztandarach, wypadaloby zerknac czym sie wymachuje.
                • laquinta Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:41
                  iskierka3 napisała:

> A jeszcze poza tym, to dudowi wyborcy maja Boga na sztandarach, wypadaloby zerk
                  > nac czym sie wymachuje.

Obawiam się, ze to nie tylko domena wyborców Dudy. To powszechna plaga (flaga) polska.
              • przystanek_tramwajowy Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:53
                laquinta napisała:

> Wy za to po chrzescijansku skaczecie na Dude, jego zone i dziecko.

Panna Dudówna może za to podziękować wyłącznie tatusiowi i mamusi. Tak się kończy, jak się własne dziecko wyciera po internetach i wiecach wyborczych. Trzeba było małolatę zamknąć w domu. Jakoś dzieci Komorowskich nie ucierpiały na prezydenturze tatusia. Ja nawet nie bardzo kojarzę, jak one wyglądają.

---
                Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
                • laquinta Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:02
                  _tramwajowy napisał:

Tak się końc
                  > zy, jak się własne dziecko wyciera po internetach i wiecach wyborczych. Trzeba
                  > było małolatę zamknąć w domu. Jakoś dzieci Komorowskich nie ucierpiały

Chcesz powiedzieć, ze trzeba dziecko zamknac w domu, by je ustrzec przed chamstwem elektoratu Komorowskiego?
                  • cosmetic.wipes Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:16
                    "Dziecko" w domu zamkniete do tej pory nie siedziało i znane szerokiej publicznosci nie było. Dopiero tatus wywlókł dziecko przed kamery.
                  • przystanek_tramwajowy Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:16
                    laquinta napisała:
                    >
                    > Chcesz powiedzieć, ze trzeba dziecko zamknac w domu, by je ustrzec przed chamst
                    > wem elektoratu Komorowskiego?

Nie, no skąd. Można być też kompletnym durniem i udawać, że na świecie nie ma świrów i internetowych hejterów, którzy z przyjemnością wezmą na cel małolatę, której tatuś został właśnie ostropartyjnym prezydentem połowy głosujących Polaków. A ta druga połowa z chęcią wysłałaby go na Marsa. Ja na Dudównie się nie wyżywam. Ale swojego dziecka publicznie w życiu bym nie pokazywała, bo znam życie i ludzi.

---
                    Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
                    • przystanek_tramwajowy Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:27
                      A pisząc o zamknięciu w domu użyłam przenośni. Chodziło mi to, że tatuś i mamusia powinni byli mieć tyle rozumu, żeby małolaty w politykę nie wciągać. Powinna była zostać w domu, chodzić do szkoły, a nie włóczyć się ze starymi po PISIUAROWSKICH spędach.

---
                • asmarabis Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 16:27
                  > denturze tatusia. Ja nawet nie bardzo kojarzę, jak one wyglądają

Na pewno nie tak jak corka Dudy, tak bardziej w stylu mieszkancow malej wioski na podkarpaciu, takie same fryzury i stroje.....
      • kannama Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 16:49
        masz obok alternatywny wątek Edel, każdy może sobie wybrać smile
    • przystanek_tramwajowy Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:30
      Na tle swojego poprzednika na pewno wypadał o wiele lepiej pod każdym względem. Dla przypomnienia żenujące wpadki poprzedniego PIS-owskiego prezydenta. Polecam szczególnie tę, gdzie ten Lech K. pomylił prezydenta Gruzji Saakaszwilego ze Stalinem. "Bul" to przy tym mały pikuś.

wiadomosci.wp.pl/gid,11828269,kat,1329,title,Zlote-usta-Lecha-Kaczynskiego,galeria.html
      ---
      • iskierka3 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 13:35
        Cicho, przystanek - nie siej nienawisciwink to tylko Bronkowi mozna wypominac z satysfakcja, jak wytykasz pisowym politykom to pyszna jestes i gardzisz. I komuch z Ciebiewink
      • asia-loi Re: do przystanek_tramwajowy 27.05.15, 18:06
        Dzięki przystanek za tego linka, uśmiałam się do łez. Ja wtedy jeszcze nie miałam internetu, więc widzę, że wiele śmiesznych i ciekawych rzeczy przegapiłam.
    • lady-z-gaga Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:08
      Coś mi się zdaje, że elektorat pisowski w ogole nie spodziewał się wygranej. To jest grupa odnajdująca się tylko w atmosferze klęski i prześladowania. Teraz mają chwile tryumfu, a nastroje i retoryka jak po otrzymaniu lania. Te same teksty, te same argumenty, juz niepotrzebne, a z przyzwyczajenia lecą niepowstrzymanie jak biegunka.
      Gdzie jest Wasza radość i spokoj? przecież teraz będzie dobrze wink nastały dla Was czasy szczęsliwości, to przegrani mają się frustrować, a nie zwycięzcy tongue_out
      • cosmetic.wipes Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:16
        > To
        > jest grupa odnajdująca się tylko w atmosferze klęski i prześladowania.

Całkiem jak rosa big_grin
      • iskierka3 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:17
        Masz racjesmile wyraznie nie potrafia sie odnalezc jesli nie moga grac ofiary. Teraz beda drzec szaty - ale ten poprzedni prezydent nas przesladowal w przeszlosciwink)))
        • nadia000 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:10
          Rządzić i zrobić coś też nie potrafią. Oni świetnie się czują w roli wiecznie narzekającej na rząd opozycji roztaczającej wizje jak to by było cudownie i ile to by oni zdziałali gdyby doszli do władzy. Zupełnie jak ich elektorat. W końcu wyborcy PISu też uwielbiają narzekać. A za SWOJE życiowe porażki i nieudacznictwo oskarżają rząd podkładający im kłody pod nogi i snują wizje ile to oni by w życiu osiągnęli gdyby tylko wredny rząd im nie przeszkadzał. No to teraz będziemy mieli okazję zobaczyć ile PIS zrobi dobrego i jak wyborcy PISu rozwiną skrzydła i osiągną życiowy sukces gdy już będą mieć przychylną władzę.
          • iskierka3 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:22
            Nie rozwina skrzydel bo beda miec przeciez traume po poprzednich rzadach. Gdyby nie byliby tak gnebieni przez te 8 lat to hohowink no i "Komorowski sie na nich obrazil", co zlamalo ich motywacje i moralewink
    • memphis90 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:21
      Aleocochozzi?
    • a1ma Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 14:25
      Nadal dostał 48,5% głosów - to jest naprawdę dużo. Połowa Polski wciąż stoi za nim, mimo wszystko. I nie, nie dlatego że taki jest zajebisty, tylko dlatego, że Duda to dopiero człowiek-wydmuszka.
      • mozambique Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:09
        ja mysle ze nie tylko Duda ale i JArosław jest calkowicie zaskoczony wynikeim wyborów,
        wypuscil Dudue aby umocnic i wyczyscic atmosfere wokół pisu przed jesienneymi wyborami
        a tu siurprajs - uczen przerósł mistzra , wszytkich takich co to próbowali poprzednio Jaro sparwnie wyciął przy samych korzeniach a tu mu taki sobie Duda wystrezlił pod niebiosa

JAro teraz mylsli i mysli jak go wykorzystac dla siebie a Duda - o ile ma odrobine oleju w glowie- powinien mocno kombinowac jak ten okres wykorzystac na zysaknei szacunku politycznego wlasnej osoby a nie dla pisu
        • nadia000 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:13
          Duda chyba miał być takim Nibyprezydentem jak Gliński premierem.
          • mozambique Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:15
            nop wlasnie - juz bym predzej uwierzyła ze jednak ten Glinski moglby ( do 3 razy sztuka) cos osiągnąc a nie taka kukiełka z tylnych szeregów
      • arwena_11 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:30
        jaka połowa Polski? może niecała 1/4, ale na pewno nie połowa.
        48% przy frekwencji 53% to nigdy nie będzie połowa Polski.
        • lady-z-gaga Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:35
          za to 52 procent przy 53 frekwencji...ho, ho... "naród chce zmian" big_grin
          • arwena_11 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:46
            a czy ja coś mówię? Odnosiłam się do postu wyżej że prawie 50% całego kraju popiera Bronka. No małe sprostowaniasmile
            • zwariowana_wariatka Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 19:47
              buahah
          • la_mujer75 Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 15:49
            smile smile smile
    • purchawkapuknieta Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 16:20
      jak mogli!
    • kamunyak Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 18:03
      Mnie już niedobrze się robi z powodu rezydujących tu PISmaków.
      Przecież mają swoje fora, jakieś polityczne, spolecznosciowe., nie moga tam sie udzielać?
      • purchawkapuknieta Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 19:00
        mogą. mogą też tu.
        • lady-z-gaga Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 19:17
          a gdzie dostałaś bana albo kopa, czyli czemu zawdzięczamy?.....wink
          • purchawkapuknieta Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 20:31
            ??? Wiesz, jestem na gazecie od ponad 7 lat i nigdy nie dostałam bana. Fora gazety to kobieta z brodą.
            • purchawkapuknieta Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 20:32
              sprostowanie: kolo 9 lat- miałam inny nick.
      • zwariowana_wariatka Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 19:48
        no właśnie, podobnie jest na fejsbuku, pisiurki mają swoje strony, fanpejdże, wydarzenia, ale trzeba mącić na innych big_grin
    • lotta_lotysz Re: "Komorowski obraził się na Polaków" 27.05.15, 19:11
      wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1342&wid=17576331
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka