Dodaj do ulubionych

Pawłowicz chce odejść z polityki

28.05.15, 13:23
Po czterech latach niespodziewanie zapowiada, że prawdopodobnie wycofa się z polityki. Ma dość. - Czuję się niesprawiedliwie traktowana. Zaczęło się od mojego wystąpienia ws. związków partnerskich. Od tego momentu nakręcono wobec mnie przemysł pogardy - opowiada.

No i kto teraz będzie załatwiał tematy zastępczy typu sałatka? No kto??
Obserwuj wątek
    • iskierka3 Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:30
      I mowe nienawisci. Biedna. Powinna dostac dodatek do emerytury jako represjonowana kombatantka.
    • zuleyka.z.talgaru Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:32
      Nieeeee. Dlaczegoo. Niech zostanie. Kto poprowadzi polskie prawo ku niebu?
    • lilly_about Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:34
      "Przemysł pogardy" muszę to zapamiętać
      • rosapulchra-0 Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:36
        lilly_about napisała:

> "Przemysł pogardy" muszę to zapamiętać

Nawet ja nie ukułam takiego terminu crying No, ale ja nie jestem profesorem. Profesorką. Sorry. To już się więcej nie powtórzy!
        • lilly_about Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:38
          Jakoś mi się to bardzo wpisuje w retorykę PiSu, myślę, ze zaraz ktoś podchwyci!
          • iskierka3 Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:41
            Ale to dosc czesto stosowany termin. Przemysl pogardy na zmiane z mowa nienawisci. To nawet nie Pawlowicz wymyslila.
            • lilly_about Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:53
              Jakoś się do tej pory może nie wsłuchiwałam wink
    • mamma_2012 Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:50
      Moze nieszczęśliwie zakochana? A wolni panowie w tym wieku bywają wybredni, za rok wróci tanecznym krokiem, w lepszym stanie niz Kalata.
      • mamma_2012 Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 14:01
        Ciekawe, ze w miare inteligentna chyba osoba, nie widzi, zwiazku miedzy faktem, ze kogos atakuje, obraza, poniża, a potem doświadcza czegoś podobnego.
        Tyle, ze jednym zdaniem udaje jej sie obrazić miliony i od milionów dostaje odpowiedz..
    • lauren6 Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 13:53
      Zaszczuta. I bardzo dobrze.
    • memphis90 Re: Pawłowicz chce odejść z polityki 28.05.15, 16:33
      Biedna! Ogórek też przerżnęła wybory nie dlatego, że ganiała w halce na eventy i pokazywała majty podczas (nota bene) stawiania znicza- ale "została zaszczuta, bo jest kobietą!". Ten sam brak samokrytycyzmu. Chociaż chyba już wolę patrzeć na Ogórek, niż słuchać i patrzeć na Pawłowicz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka