Dodaj do ulubionych

Złe powietrze

02.07.15, 21:20
Czy u was też coś jest nie tak? Nie żeby dosłownie, ale...
Wokoło wyjątkowo liczny wysyp ludzi sfrustrowanych, wściekłych, skorych do kłótni, naładowanych jakąś negatywną agresją, skupionych na jakichś swoich kłopotach lub niepowodzeniach, że pogadać się normalnie nie da bo od razu głos podnoszą, albo nie chcą na spotkanie przyjść wiedząc, że są zbyt wkur...ni by być miłymi i zainteresowanymi rozmówcą.
Plaga jakaś.
Co najmniej połowa znajomych jest właśnie w tej fazie.
To chyba jakaś zaraza.
Obserwuj wątek
    • joa66 Re: Złe powietrze 02.07.15, 21:22
      W realu? Niesmile
    • klubgogo Re: Złe powietrze 02.07.15, 21:23
      U mnie w pracy byłaś?
    • antyk-acap Re: Złe powietrze 02.07.15, 21:29
      Jest coś na rzeczy. Wychodzimy powolutku z kryzysu, mamy małą stabilizację i aspiracje ludzi rosną szybciej od gospodarki. A co za tym idzie nadzieje kumulują się z problemami. I frustracja rośnie.
    • alsk9 Re: Złe powietrze 02.07.15, 21:44
      ...do tego podziwiam właśnie mocno pomarańczowy aż krwawy na pół horyzontu zachód słońca. upiorne.
      • joa66 Re: Złe powietrze 02.07.15, 21:47
        Może to kwestia (nie)rozładowywania napięć i stresów na bieżąco?
        • bi_scotti Re: Złe powietrze 02.07.15, 22:25
          No to widac musi byc balans w przyrodzie, bo u mnie dokladnie odwrotnie: wszyscy relaxed, wrecz az za bardzo (bralam dzis udzial w takiej pozorowanej akcji z psami policyjnymi i nawet bydlatkom wszystko wisialo, nie za bardzo chcialy sie przemeczac choc normalnie to one sa bardzo "na bacznosc" wink ). Stalam w korku w drodze do domu, ludzie maja otwarte okna w autach, saczy sie jakis jazz, blues, nikt nikomu drogi nie zajechal, ogolnie w*a*k*a*c*j*e big_grin
          Widac tak musi byc: gdzies tam napiecia i czerwone niebo a u mnie lagodnosc i lenistwo allover tongue_out Life, eh ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka