Dodaj do ulubionych

Widziałem seks znajomych

05.07.15, 17:55
Byłem wczoraj na ostro zakrapianej imprezie. W pewnej chwili źle sie poczułem i poszedłem się przespać do takiego cichego pokoju. Ułożyłem się na materacu w rogu i chciałem zasnąć, ale wkroczyli moi znajomi - którzy mysleli, że faktycznie spię - i zaczęli uprawiać seks. Na domiar złego do mnie zadzwonił kolega, który miał mnie odwieźć z imprezy do domu. Odruchowo odebrałem telefon, a wtedy moja znajoma, która była w akcji powiedziała - "Mówiłam, że on jeszcze nie śpi". Niby wszystko sobie rano wyjaśniliśmy, ale bardzo mi głupio i nie wiem, czy nie powinienem im kupić czegoś na przeprosiny
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 18:35
      Ale masz co przezywać.
    • antyideal Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 18:50
      Poczatek wymysliles niezły ale ciag dalszy mogles jakos ciekawiej rozwinąc ;/
    • nusia271 [...] 05.07.15, 18:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • iwles nusia271 06.07.15, 12:37

Zmniejsz proszę sygnaturkę,
        Dopuszczalna wielkość to max. ok. 4 linijki tekstu, twoja jest dwukrotnie większa.
    • aquella Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 19:39
      no koniecznie za frustrację, bo im zafundowałeś stosunek przerywany, należy się odszkodowanie
    • lauren6 Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 19:42
      Pic or didn't happen.
    • mary_lu Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 20:03
      Moim zdaniem co najmniej kwiaty, flaszka i kartka z podziękowaniem, że w końcu zaliczyłeś jakiś seks na żywo, co prawda jako obserwator tylko, ale od czegoś trzeba zacząć.
    • aandzia43 Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 20:08
      Mlodyś chyba? Bo tyle co się człowiek napatrzyl i nasłuchał (choć wcale nie chciał) w akademikach 30 lat temu, to nigdy potem już nie miał okazji. Wyluzuj.
    • natalie_rushman Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 20:10
      To Ty byłeś tam pierwszy, więc to oni powinni Cię przeprosić za zakłócanie Twojego snu... albo chociaż zaprosić wink.
    • rosapulchra-0 Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 20:22
      Shit happens. Musisz to jakoś przeżyć.
    • angeika89 Re: Widziałem seks znajomych 05.07.15, 20:51
      Nie masz obowiązku nic kupować tej parce bo to oni władowali się do pokoju w którym byłeś pierwszy. A swoją drogą to nic strasznego zobaczyć jak ktoś się bzyka,to nie Tobie powinno być głupio tylko im. Ty miałeś darmowe kino big_grin

www.suwaczki.com/tickers/dqprj44j24tj1f5a.png
    • culebre Re: Widziałem seks znajomych 06.07.15, 00:18
      Prezencik "na przeprosiny"? Kochanie, tego typu towarzyskie faux pas większość ludzi przerabia na zielonych szkołach lub maksymalnie w wieku 18-22 lat. Przeżywasz cudze nayebane ru...ko jak mrówka okres i jest to dosyć, hmmm... Chore albo żenujące,sam wybierz.
      • culebre Re: Widziałem seks znajomych 06.07.15, 00:21
        Ocenzurowali, a miało być idealne, piękne słowo dla marcinka: R U C H A N K O.
    • goodnightmoon Re: Widziałem seks znajomych 06.07.15, 10:21
      Fajna historyjke wymysliles, chociaz faktycznie, moglaby sie ciekawiej rozwinac pod koniec wink

Ja bym, np. oznajmila znajomym, ze cala ta akcja spowodowala u mnie wielki uraz i traume emocjonalna, powinni mi teraz zadoscuczynic, moge sie zgodzic na weekend w SPA tongue_out

A nie tam jakies "wszystko sobie rano wyjaśniliśmy" ...
    • majaa Re: Widziałem seks znajomych 06.07.15, 10:53
      Jeśli już, to raczej oni powinni Ci coś kupić na przeprosiny, że Cię na taki stres narazili i w śnie przeszkodzili ;D
    • chipsi Re: Widziałem seks znajomych 06.07.15, 12:19
      Ciekawi mnie co sobie rano wyjaśnialiście; Czy im mama pozwoliła? Czy się zabezpieczyli? Że czułeś się pominięty??
      A najbardziej ciekawa jestem czy dałeś im skończyć?!
    • iwles Re: Widziałem seks znajomych 06.07.15, 12:39

teraz rozumiem powiedzenie:

być czyimś materacem big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka