Dodaj do ulubionych

Ant-Man, była któraś z dzieciakami?

30.07.15, 20:40
Da się obejrzeć?
Bo na ostatnim wytworze Marvela ledwo wysiedziałam w kinie... z nudów...
Chociaż dziecku się nawet podobało.
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Ant-Man, była któraś z dzieciakami? 30.07.15, 21:21
      Podobno lepszy niz guardians - tez mi sie nie chce wierzyc. Jak winter soldier zatrzymalam zeby paczke odebrac tak juz nie wlaczylam..
      • natalie_rushman Re: Ant-Man, była któraś z dzieciakami? 30.07.15, 21:28
        No, ja akurat bardzo lubię The Winter Soldier wink.
        Tam przynajmniej akcja i rozwalanki mają uzasadnienie i idą do przodu. I muzyka jest niezła,
        Po "Czasie Ultrona" zwątpiłam generalnie w filmy Marvela.
        Ale ostatnio katuję się na własne życzenie serialem o agentach TARCZY. I muszę powiedzieć, że II sezon jest bardziej znośny wink.
    • tol8 Re: Ant-Man, była któraś z dzieciakami? 30.07.15, 23:36
      Dziecko było samo z kolegami, ma 12 lat. Trochę jest za duże na chodzenie do kina z rodzicem. Chodzi sam lub z młodszym bratem od kilku lat. W tym roku sprawdzali nawet pesel w legitymacji, co mnie zdziwiło.
      • natalie_rushman Re: Ant-Man, była któraś z dzieciakami? 31.07.15, 05:42
        Kurczę, chodzi mi tylko o to, czy film podobał się młodej widowni i czy warto na niego iść... A nie, czyje dziecko ma ile lat i czy już samo chodzi do kina wink
        • lidka73 Re: Ant-Man, była któraś z dzieciakami? 31.07.15, 09:06
          Mojemu dwunastolatkowi podobał się bardzo. Mąż który z nim był w kinie mówi, że da się obejrzeć nawet dorosłemu, ale akcja musi być strasznie zawiła, bo zanim mi ją opowiedzieli zdążyłam rozrobić ciasto i usmażyć 10 naleśników.
          My tam chodzimy z naszym wczesnym nastolatkiem do kina, jeszcze na szczęście nie uważa że jest na to za duży- tak samo jak na wspólne rowery, kajaki, włóczenie się po lesie, czy mecze koszykówki.
          • natalie_rushman Re: Ant-Man, była któraś z dzieciakami? 31.07.15, 10:07
            Ja mam 9-latkę, która bardzo lubi filmy Marvela.
            Chodzę z nią trochę z musu, bo samej jej do kina nie wyślę.
            A te filmy są... różne jakościowo, delikatnie mówiąc. Ale jak zachęcasz, to chyba pójdziemy i mam nadzieję, że się nie umęczymy wink.
    • izak31 Filmy Marvela 31.07.15, 10:14
      mają to do siebie, że trzeba znać (chociaż trochę) universum Marvela aby je zrozumieć i połączyć w całość. Ogladanie jednego filmu wyrwanego z kontekstu nić nie da.
      • izak31 Re: Filmy Marvela 31.07.15, 10:19
        a już smaczku dodają sceny po napisach...wink. zawsze w kinie widać kto jest miłośnikiem a kto przyszedł ot tak sobie. Fani zawsze siedzą do konca napisów wink
      • natalie_rushman Re: Filmy Marvela 31.07.15, 10:20
        Nie bój się, znamy, moja córka to uwielbia wink.
        Ale "Czas Ultrona" mimo wszystko był mało strawny, nawet jako "część większej całości" (he he, który z bohaterów użył takiego sformułowania?).
      • memphis90 Re: Filmy Marvela 31.07.15, 10:21
        A wcale że nie smile Akurat Ant-Man jest niejako obok universum Marvela, spokojnie można zobaczyć nie znając zupełnie serii. My poszliśmy do kina nie mając pojęcia kim w ogóle jest Ant-Man, a obydwojgu nam się podobało.
        • izak31 Re: Filmy Marvela 31.07.15, 10:28
          niby mozna ale ciezko wyłapac niuanse. np. pierwsza scena jak Hank Pym wchodzi do firmy. spotyka Howarda Starka i agent Carter. Poza tym córka hanka jako Osa dołączy do avengers. "Czas Ultrona' był zajebisty...aczkolwiek pierwsza część avengersów była lepsza. Jak na razie najlpeszymi filmami Marvela sa własnie avengers I, iron man 3 i zimowy żołnierz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka