smoczy_plomien 31.07.15, 08:11 Czy można gdzieś ustawić, żeby moim znajomym nie wyświetlało się, że polubiłam jakąś stronę, posta czy dodałam gdzieś komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smoczy_plomien Re: Fejsbuk - pytanie 31.07.15, 08:36 Dzięki. Z tego, co widzę, mogę po polubieniu czegoś post factum zmienić "zasięg" informacji. Czy mogę gdzieś odgórnie raz i na zawsze wyłączyć jakąś grupę znajomych z widzenia czegokolwiek, co lubię? Odpowiedz Link Zgłoś
f.lamer Re: Fejsbuk - pytanie 31.07.15, 08:46 jeśli chodzi o posty, to w kontroli prywatności masz ustawienia niestandardowe, gdzie możesz wyłączać poszczególne osoby, lub operować na wcześniej stworzonych grupach kontaktów. nie wiem jednak czy działa to na lajki Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Fejsbuk - pytanie 31.07.15, 11:20 To wiem, ale na lajki chyba nie działa. Trudno nawet przetestować, bo te komunikaty wyświetlają się dość randomowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Fejsbuk - pytanie 31.07.15, 10:20 Najlepiej nie robić niczego na FB, czego należałoby się wstydzić przed znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Fejsbuk - pytanie 31.07.15, 11:19 Oprócz rzeczy wstydliwych można też np. prowadzić dwa biznesy, z których jednym będą np. usługi prawne premium, a drugim sklep z pluszakami. Żadna z tych rzeczy nie jest wstydliwa, a jednak niekoniecznie chciałabym, żeby klient premium widział moje lajki przy tłuściutkim misiu z tęczą. Odpowiedz Link Zgłoś