Gość: Tomek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 19:16 Jestem bardzo dobrym tenisistom ziemnym i mam 14 lat. Prosil bym cie o rade bo nie wiem co moge w moim wieku robic za cwiczenia silowe i biegowe zeby mi to nie zaszkodzilo. Prosze o rade!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: JOGGER PROSZĘ O RADĘ!!! 22.03.04, 11:15 Z ćwiczeń siłowych możesz robić 2-3 x tyg. trening obwodowy na wszystkie grupy mięśniowe, na niewielkich obciążeniach: www.sfd.pl/temat92199/strona3 oczywiście uwagi o odchudzaniu ciebie nie dotyczą, musisz jeść dużo białka i węglowodanów żeby mięśnie się mogły rozwijać. I nie chodzi tu masę, lecz o potrzebną ci siłę dynamiczną. Z kolei co do biegania, to możesz robić co kilka dni trening HIIT, który zwiększy wydolność organizmu TYPOWY TRENING HIIT TO NP 60S NISKIE TEMPO (NP TRUCHT) 30S SPRINT 30S BIEG 30S SPRINT 30S BIEG 30S SPRINT 30S BIEG 60S TRUCHT TYPOWY TRENING HIIT TO NP 60S NISKIE TEMPO (NP TRUCHT) 30S SPRINT 30S BIEG 30S SPRINT 30S BIEG 30S SPRINT 30S BIEG 60S TRUCHT Po każdym treningu, czy siłowym, czy biegowym, warto od razu wypić jaiś napój izotoniczny typu Isostar i jak najszybciej zjeść posiłek białkowo-węglowodanowy Odpowiedz Link Zgłoś