19.08.15, 16:29
Co do mojej obsesji chłopaka to chce się podzielić ze zeszłym się się z kolega ze studiów, razem wyjeżdżamy do Szwecji a ja odstawiamy antydepresanty i chcemy starać się o dziecko. Ogólnie u mnie życie to jedna wielka sinusoidasmile. Mieszkanie tez w Polsce kupuje żeby mieć gdzie wracać juz oglądam jak je urządzić. Dziękuję dziewczynom które mnie wspierały mówiąc ze znalazły kogoś w późniejszym czasie żebym tak się nie martwić. Od września zaczynamy tez kurs szwedzkiego może polecicie coś przyjemnego do nauki? Z pozdrowieniami
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: :-) 19.08.15, 16:45
      Ekspresowe tempo dopiero sie z nim "zeszłas " a juz dziecko planujecie , nie jest to napewno na sile?
      • upsetupset Re: :-) 19.08.15, 16:47
        Znamy się 9lat, być może instynkty są silniejsze macierzyńskie jednak on się na ojca nadajesmile
    • antyideal Re: :-) 19.08.15, 16:52
      Idz lepiej na jakas terapie, bo coraz gorzej z Toba, o ile nie trollujesz.
      Facet z łapanki i dziecko Cie nie uzdrowią.
      forum.gazeta.pl/forum/w,210,158283446,,ja_tez_zwariowalam_z_milosci.html?v=2

• rasowa_sowa Re: :-) 19.08.15, 17:04
      Gorzej że ta sinusoida pokrywa się ze stanem posiadania faceta. No i to, że cały cykl górka-dołek trwa 3 tygodnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka