Dodaj do ulubionych

Romanse kobiet...

25.08.15, 14:57
Gdzie wg was kobiety najczęściej poznają faceta do romansu? Mam na myśli zajęte panie i mężatki...Co przyniosły wasze obserwacje znajomych, koleżanek czy przyjaciółek? Gdzie zazwyczaj poznawały partnera do "skoku w bok"? W pracy, wśród znajomych?
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:01
      Znajome, koleżanki i przyjaciółki albo nie miewają romansów, albo są dyskretne, bo nic nie wiem na ten temat.
      Z badań prof. Izdebskiego (chyba jego) wynika, że partnera do romansu poznaje się najczęściej w pracy.
    • martishia7 Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:03
      Praca. Swego czasu jak zaczynał się szał na "Naszą klasę" był niezły wyrzut romansów ze szczeniackimi miłościami - nawet to podobno jacyś socjologowie opisywali.
    • lauren6 Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:05
      Praca, wyjazdy integracyjne, fb i inne społeczności internetowe.
    • fomica Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:06
      W jedynym znanym mi przypadku, w którym znam zainteresowanych osobiście, poznali się w pracy. Oboje byli w związkach, ona wzięła rozwód, obecnie sa małżeństwem. Tak na logikę można sie spodziewać, że w pracy, bo tam człowiek spędza najwięcej czasu w ciągu dnia no i współmałżonek raczej tam nie bywa.
    • spanish_fly Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:07
      Znam dwie zdrajczynie, które poleciały na instruktorów tenisa. Znałam jedną seryjną zdrajczynię, która zdradzała męża z panami z ich wspólnego towarzystwa.

Oprócz tego widzę, że kobiety często zdradzają z dawnymi kochankami, czy też mężczyznami, których znają od lat, jeszcze sprzed małżeństwa czy związku.
    • princesswhitewolf Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:14
      wiekszosc par poznaje sie w pracy albo jeszcze na studiach, wiec zapewne tak samo jest z romansami.
      • marianna72 Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:23
        Mezowie kolezanek
    • nenia1 Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:28
      Moje koleżanki dobrze się kryją smile o dwóch wiem, jeden przypadek - w pracy, drugi - mąż koleżanki.
    • bella_roza Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 15:30
      w pracy - kilka przypadków
      na siłowni
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 16:00
      W pracy/na fejsie-stare znajomości.
    • triismegistos Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 16:12
      Wszystkie znane mi przypadki w internecie.
    • anorektycznazdzira Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 17:40
      Zdecydowanie w pracy. Z duuuużym udziałem tzw imprez integracyjnych tongue_out, ale nie tylko.
      Panowie zresztą moim zdaniem to samo.
      Wśród znajomych- trudniej, bo znajomi spotykają się w komplecie, z żonami, mężami, przychówkiem- atmosfera jakby mniej romasowa. Więc drugie miejsce dałabym wcale nie mocno zaprzyjaźnionym sąsiadom i sąsiadkom. Takim, co to pogadać pod sklepem osiedlowym, wpaść po cukier (męża/żony jakoś nie utrafić...), spotkac się przypadkim w garażusmile
    • heca7 Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 17:54
      Jedna na wyjeździe służbowym za granicę. Druga pojechała na wycieczkę z mężem i dziećmi gdzieś na Bałkany. I tam na tej samej wycieczce poznała innego turystę. Wymienili się telefonami. Po czym zaczęli romansować. A w zeszłym roku z nim zamieszkała.
    • jola-kotka Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 19:45
      Na wyjazdach wakacyjnych itp. W gronie koleżanek, przyjaciółek .
    • attiya Re: Romanse kobiet... 25.08.15, 19:48
      a niby skąd ja mam to wiedzieć?
      moje dobre koleżanki albo znajome - dobre - są w stałych związkach, nie wiem nic o skokach w bok
      zostałeś zdradzony przez żonę z twoim super kolegą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka