lisciasty_pl 28.08.15, 19:16 Co proponujecie wrzucić do sokowirówy? Jabłko, marchew, burak, banan są już nieco oklepane, a nie wiem czym można by jeszcze pokatować dzieciarnię Nie musi być smaczne, byle było zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szonik1 Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 19:21 banan-ogórek zielony-pęczek natki pietruszki-kiwi-cytryna-woda mineralna. Pycha. Banan-zielona sałata-kiwi-jabłko-cytryna-woda mineralna Banan-seler naciowy-cytryna Wszystko opcjonalnie można słodzić miodem. Moje dziecko uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 19:30 Smacznie- gruszka, jablko, cukinia, ogorek, mozna jeszcze zieleniej- do tego natka pietruszki. Melon brzoskwinia Maliny maslanka Maliny ogorki Kiwi fenkul gruszka Jablka melon ogorek kiszony Arbuz maliny Jarmuz melon gruszka Seler naciowy jablko buraczek W ramach śniadania- oklepane ale lubiane- banan mleko ze dwie kostki czekolady Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 19:33 To juz brzmi obrzydliwie.To juz Kubusia wole. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 20:13 Obrzydliwy to jest Kubus. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 19:21 Jabłko, seler naciowy, garsc szpinaku, banan. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 19:23 gruszka banan mieta i cukinia/ ogorek Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 20:05 o fu a nie lepiej to z lapy zjesc tego banana? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 20:14 Nie, taki w formie płynu jest duzo lepszy.Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 20:22 Nie zawsze lepiej. Ja np. bardzo lubię przetwory z jabłek, ale jabłka w całości nie tknę. Odpowiedz Link Zgłoś
mancipi Re: Soki owocowo-warzywne dla dzieci 28.08.15, 23:13 zacznij mieszac z zieleniną, na piewszy plan niezniszczalny skok z pietruszki by thermomix a potem już poleci-teraz chyba jest świeżutki szpinak to można mieszac, z tego co pamietam muszą byc proporcje 60% owoce, 40 % zielsko; z tego co nie polecam to rucola-imo ma za bardzo wyczuwalny posmak a i jeszcze wrzucaj seler naciowy ja nie w skokowirówce tylko w blenderze Odpowiedz Link Zgłoś