Dodaj do ulubionych

Prezent na dwójeczkę

14.10.15, 13:22
Chrześnica kończy 2 latka i jest z gatunku tych, co mają wszystko smile
Co młodej w takim wieku można sprawić? Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • ola_dom Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 13:35
      Z góry przepraszam, ale po temacie wątku pomyślałam od razu o solidniejszym nocniku....
      • sfornarina Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 13:40
        Hahaha smile
    • joaaa83 Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 13:55
      Lalkę -bobasa z jakimiś funkcjami, akcesoriami albo w zestawie z wózkiem/nosidełkiem/wanienką.

Skoro ma wszystko, to pewnie taką lalkę też ma, ale wg mnie może mieć dwie podobne,a wybór jest duży, więc pewnie nie kupisz identycznej.

• ga-ti Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 14:45
      Jeśli mają miejsce w domu albo w ogródku, na balkonie, tarasie, to można coś w typie huśtawka, bujak, skoczek, zjeżdżalnia, piaskownica, basenik z piłeczkami, rowerek biegowy, sanki (wszak zima się zbliża, a może w zeszłym roku nie kupowali bo za mała była), domek, namiocik, tunel... albo iść w coś mniejszego i postawić na klocki lego na przykład.
      • marikooo Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 16:55
        Namiot z tunelem albo huśtawka montowana na futrynie, popieram. A do małego mieszkania np. klocki typu gwiazdki albo tablica magnetyczno-kredowa, znikopis u nas też się sprawdza.
    • memphis90 Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 14:55
      A może Pop arty - korale bez sznurka do wielokrotnego składania w naszyjniki, bransoletki itd. Córka znajomej ma i moje dzieciaki (choć starsze) nie mogły się od tego oderwać.
      Nie wiem, czy nie wytnie, ale poszukaj tu: sklep.btoys.pl/
      • a-bara Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 16:46
        A taki naszyjnik lub bransoletka tak normalnie sie trzymają? Można je nosic na rękach lub szyi. Szukam prezentu dla 5 latki, która uwielbia koraliki wszelkiego rodzaju. Mogłoby być?
        • memphis90 Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 17:55
          Trzymają się. To są duże korale - z jednej strony mają dziurkę, z drugiej - kuleczkę. Można je wielokrotnie łączyć, rozdzielać i znów łączyć. Cena mnie trochę powala, ale w sumie jakość jest niezła i sporo elementów w zestawie.
    • agnzimka Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 17:22
      Ciastolina, nawet ja ma to zużyje wink Bajki-grajki. Kolorowanki. Naklejanki.
    • peonka Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 18:08
      To zależy, czy lubisz jej rodziców. Jeśli tak, to to co dziewczyny napisały. Jeśli nie, to trąbkę albo torbę konfetti smile
      • asia_i_p Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 18:34
        Jak bardzo nie lubi, to brokatową piaskolinę.
    • edycja_kopiuj_wklej Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 19:44
      Akurat mam dwulatki, więc mogę powiedziec co stoi najwyzej w hierarchii za zabawek.
      1 klocki lego duplo
      2 bujak z ikei
      3 świecący konik pony jakaśtam księżniczka ze skrzydłami
      4 rowerek
      5 książeczka z brokatowymi naklejkami, lub z muzyką, lub z elementami wysuwanymi czy otwieranymi, ale te ostatnie szybko sie niszcza
      6 pchacze na patyku lub zabawki do ciagniecia na sznurku
      7 wozek, maluchy wola gleboki, a ja spacerowkowy skladany
      jesli nie ma starszego rodzenstwa to przydadza sie za chwile sanki

moje nie maja, ale siostrzenicy kupilam w ikei lusterko z drzwiczkami, jest nie szklane tylko z jakiegos tworzywa bezpiecznego dla dzieci, jakbym mogla sie bardziej rozbijac to szalenie podoba mi i dzieciakom podoba z ikei fotel obrotowy i siedzisko wiszace
    • dziewczyna_bosmana Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 20:02
      Moje kochają worek z Ikea, młodsza 2l3m kocha najbardziej:
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19809351/
      • hedna Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 20:09
        polecam to co Bosmanowa,moi uwielbiają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka