sfornarina 14.10.15, 13:22 Chrześnica kończy 2 latka i jest z gatunku tych, co mają wszystko Co młodej w takim wieku można sprawić? Pomóżcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_dom Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 13:35 Z góry przepraszam, ale po temacie wątku pomyślałam od razu o solidniejszym nocniku.... Odpowiedz Link Zgłoś
joaaa83 Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 13:55 Lalkę -bobasa z jakimiś funkcjami, akcesoriami albo w zestawie z wózkiem/nosidełkiem/wanienką. Skoro ma wszystko, to pewnie taką lalkę też ma, ale wg mnie może mieć dwie podobne,a wybór jest duży, więc pewnie nie kupisz identycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 14:45 Jeśli mają miejsce w domu albo w ogródku, na balkonie, tarasie, to można coś w typie huśtawka, bujak, skoczek, zjeżdżalnia, piaskownica, basenik z piłeczkami, rowerek biegowy, sanki (wszak zima się zbliża, a może w zeszłym roku nie kupowali bo za mała była), domek, namiocik, tunel... albo iść w coś mniejszego i postawić na klocki lego na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
marikooo Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 16:55 Namiot z tunelem albo huśtawka montowana na futrynie, popieram. A do małego mieszkania np. klocki typu gwiazdki albo tablica magnetyczno-kredowa, znikopis u nas też się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 14:55 A może Pop arty - korale bez sznurka do wielokrotnego składania w naszyjniki, bransoletki itd. Córka znajomej ma i moje dzieciaki (choć starsze) nie mogły się od tego oderwać. Nie wiem, czy nie wytnie, ale poszukaj tu: sklep.btoys.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
a-bara Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 16:46 A taki naszyjnik lub bransoletka tak normalnie sie trzymają? Można je nosic na rękach lub szyi. Szukam prezentu dla 5 latki, która uwielbia koraliki wszelkiego rodzaju. Mogłoby być? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 17:55 Trzymają się. To są duże korale - z jednej strony mają dziurkę, z drugiej - kuleczkę. Można je wielokrotnie łączyć, rozdzielać i znów łączyć. Cena mnie trochę powala, ale w sumie jakość jest niezła i sporo elementów w zestawie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnzimka Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 17:22 Ciastolina, nawet ja ma to zużyje Bajki-grajki. Kolorowanki. Naklejanki. Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 18:08 To zależy, czy lubisz jej rodziców. Jeśli tak, to to co dziewczyny napisały. Jeśli nie, to trąbkę albo torbę konfetti Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 18:34 Jak bardzo nie lubi, to brokatową piaskolinę. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 19:44 Akurat mam dwulatki, więc mogę powiedziec co stoi najwyzej w hierarchii za zabawek. 1 klocki lego duplo 2 bujak z ikei 3 świecący konik pony jakaśtam księżniczka ze skrzydłami 4 rowerek 5 książeczka z brokatowymi naklejkami, lub z muzyką, lub z elementami wysuwanymi czy otwieranymi, ale te ostatnie szybko sie niszcza 6 pchacze na patyku lub zabawki do ciagniecia na sznurku 7 wozek, maluchy wola gleboki, a ja spacerowkowy skladany jesli nie ma starszego rodzenstwa to przydadza sie za chwile sanki moje nie maja, ale siostrzenicy kupilam w ikei lusterko z drzwiczkami, jest nie szklane tylko z jakiegos tworzywa bezpiecznego dla dzieci, jakbym mogla sie bardziej rozbijac to szalenie podoba mi i dzieciakom podoba z ikei fotel obrotowy i siedzisko wiszace Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_bosmana Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 20:02 Moje kochają worek z Ikea, młodsza 2l3m kocha najbardziej: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19809351/ Odpowiedz Link Zgłoś
hedna Re: Prezent na dwójeczkę 14.10.15, 20:09 polecam to co Bosmanowa,moi uwielbiają Odpowiedz Link Zgłoś