aurinko 16.10.15, 08:52 Która kurtka lepiej wizualnie wygląda? Zielona czy granatowa? pokazywarka.pl/v6iafp/#zdjecie16367493 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: Która ? 16.10.15, 08:57 obie ładne Mam podobną zieloną więc teraz wybrałabym granatową. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Która ? 16.10.15, 09:05 a ktora tobie bardziej pasuje kolorystycznie? granatowa jest bardziej wyrazista, ale to zdecydowanie nie moj kolor, choc na zdjeciu wyglada lepiej niz zielona. ja bym wybrala raczej zielona, ale obie ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Która ? 16.10.15, 09:07 Obie ładne, ale dużo chyba zależy od Twojego typu urody. Ja osobiście wybrałabym granatową, bo nieszczególnie dobrze wyglądam w takim zielonym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Która ? 16.10.15, 09:15 Nigdy nie miałam zielonej kurtki. Bluzkę tak, ale nie kurtkę. Kurtki miałam w odcieniach niebieskiego, szarą, czarną, czerwoną, białą, turkusową, malinową, płaszcz beżowy, chabrowy, czerwony. Jestem szatynką z piwnymi oczami i ciemną oprawą oczu, z jasną cerą. Nie potrafię oceniać co mi pasuje, jestem na etapie "we wszystkim wyglądam źle" Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Która ? 16.10.15, 09:24 Z którego sklepu jest ta kurtka? Mnie się bardziej granatowa podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Która ? 16.10.15, 09:54 > Jestem szatynką z piwnymi oczami i ciemną oprawą oczu, z jasną cerą. No to zdecydowanie granatowa Odpowiedz Link Zgłoś
hipek_w_kropki Re: Która ? 16.10.15, 09:13 osobiście wolałabym granat zgniła zieleń spowszedniała Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Która ? 16.10.15, 09:25 A to kobiety w czyms takim chodza,gdzie? Obie okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Która ? 16.10.15, 09:26 Granatowa.Wiekszosc nastolatek,które mijam ma zgnilozielona parke na grzbiecie.Zbyt oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris Re: Która ? 16.10.15, 09:26 Granatowa. Duży plus za kaptur bez futerka, które już na starcie wygląda jak kołtun Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Która ? 16.10.15, 09:30 Witam Granatowa. Moja córka miała taka parkę granatową, chyba z Zary. Bardzo ładnie to wygląda. Zieleń jest trochę wyeksploatowana. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Która ? 16.10.15, 09:38 W zeszłym roku stałam przed podobnym wyborem. Kurtki bardzo podobne. Chciałam granatową, ale jak się przyjrzałam, na granatowej widać było wszystkie pyłki i paprochy (taki materiał, że się to wszystko czepiało), a na zielonej nie. Wzięłam zieloną. Odpowiedz Link Zgłoś