Dodaj do ulubionych

GRZYWKA :))))))))))))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:50
Bardzo chciałabym miec grzywke,ale fryzjerka powiedziała mi,ze zbyt do mnie
nie pasuje- mam dosc pociągłą twarz i ze mam takie czoło, ktore raczej
powinnam odsłaniać,a nie zakrywac! mowiła tez, ze moge miec problem z
układaniem.Czy Wy mimo tego, zdecydowały byscie sie, podobno do kazdego
kształtu twarzy mozna odpowidnią dobrac, a wy macie grzywki, napiszcie o
tym ,dzieki z góry i pozdrawiam!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Martunia20 Re: GRZYWKA :)))))))))))) IP: *.asternet.pl 23.04.05, 19:55
      Aniu ja mam okrągłą buźkę i fryzjerka też mówiła mi, że grzywka nie będzie mi
      pasować, szczególnie prosta, a taką chciałam :)
      I na siłę tę grzywkę, co mi obcięła, podkręcała, tak że wyglądałam w niej
      naprawdę beznadziejnie i to dopiero pogrubiło mi buźkę.
      Więc w domu ciach ciach prostownica do ręki i sobie wyprostowałam. Wyglądałam o
      niebo lepiej-wszystkim podobałam się w grzywce :)
      Obecnie trochę mi odrosła, więc zaczesuję ją na bok, ale chyba pójdę sobie
      podciąć jeszcze raz :)

Pozdrawiam cieplutko i nie słuchaj fryzjerki-one nie zawsze mają rację.

Albo zamieść swoją fotkę na www.wizaz.pl tam dziewczyny Ci doradzą.
    • Gość: zuz Re: GRZYWKA :)))))))))))) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.04.05, 19:58
      mnie fryzjer nie chciał obciąć grzywki- powiedział, że nie pasuje do mnie itd..
      z resztą obciął mnie beznadziejnie- jeszcze mi wmawiał, że zrobił tak, jak na
      zdj, które pokazałam (pomijając wszystko moja fryzura była o 1/3 krótsza niż
      tamta, a on twierdził, że wcale tak nie jest);
      w każdym razie sama sobie obcięłam grzywkę i okazało się, że wyglądam świetnie
      (trzeba tylko dobrać odp długość, rodzaj); już prawie trzy lata noszę ją i
      jestem baaardzo zadowolona;
    • Gość: nel Re: GRZYWKA :)))))))))))) IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.05, 21:14
      moze spróbuj iśc do innego fryzjera i zobacz co on doradzi, jezeli inni tez
      powiedzą, ze Ci nie pasuje to cóz....robisz to na własną odpowiedzialnośc:)

Ja mam grzywkę zrobiłam ją sobie gdzieś w czerwcu tamtego roku. Poszłam do
      fryzjera z gazetą i zapytałam sie co ona o tym mysli jak bym z taką grzywką
      wyglądała, powidziała, ze jest za. Ja co prawda nie byłam do końca zdecydowana
      i gotowa, bałam sie , bo to duza zmiana, ale wiedziałam, ze bardzo mi sie
      podoba taka grzywa. Na szczęście kobitka zna sie na rzeczy i na fryzjerstwie i
      wkoncu za jej namową skusiłam sie.Na początku nie mogłam sie przyzwyczaic, bo
      cos mi wisiało nad czołem:) (bo mam taką długą grzywkę pewnie wiesz o jaką
      chodzi)ale wszyscy mi mówili, ze duzo lepiej tak wygładam, ze mi bardzo
      pasuje.Teraz sama tak twierdze to był świetny wybór, zdarzało mi sie myslec
      czasem ze mam jej dosc i ze zapuszczam, ale wszyscy mi to odradzali.Poza tym
      doszłam do wprawy z jej układaniem i jest super! Polecam prostownicę a nie
      zadne podwijanie(mi tez fryzjerka podwinęła i było nieciekawie)No a najgorsze
      jest to ze czesc moich znajomych czy kolezanek tez sobie taka zrobiły bo tak im
      sie podobałam

Tak bardzo chciałam miec grzywke, ze nawet gdyby fryzjerka powiedziała ze mi
      nie pasuje to i tak bym chyba sobie zrobiła, bo jestem przekorna a poza tym
      chciałabym to sama sprawdzic i ocenic

Twój wybór ja na Twoim miejscu bym spróbowała, to tylko włosy zawsze jak Ci sie
      nie bedzie podobało to możesz spiąc do góry (zrób sobie dłuższa to szybciej
      odrosnie)
      Do odważnych świat nalezy czasem przyda sie jakas zmiana!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka