jakikato 02.11.15, 10:44 a polsat - ogladałyście film wczoraj wieczorem?? reklama głosowa w kluczowym momencie filmu! takie rzeczy to lekceważenie widza! milanos.pl/vid-140103-Polsat-przerywa-kluczowa-scene.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jatojagodnik Re: Życie Pi 02.11.15, 10:48 Widziałam i ąż mnie zatkało. Znam ten film, i wiem co zagłuszyli Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: Życie Pi 02.11.15, 12:10 a co zagłuszyli? bo właśnie widziałam i nie dało się dosłyszeć co mówił bohater... Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Życie Pi 02.11.15, 12:36 wyglądało to tak wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19124223,alternatywne-zakonczenie-zycia-pi-jak-polsat-zabil-oskarowy.html#Czolka3Img chamówa, jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kubekwkropki Re: Życie Pi 02.11.15, 13:45 Ale co chcesz wiedzieć? Uwaga spoiler. Bohater opowiada alternatywna historię. Nie było zwierząt, nie było tygrysa, niczego i nikogo nie było. Pi był sam na łodzi. Jego alter ego bul tygrys. Wczesniej bul z matka (orangutan), kucharzem (hiena) i jakimś marynarzam (zabra). Ale niestety kucharz zabił najpierw marynarza, potem matkę. Woec Pi nie mialwyboru i zabił kucharza. I zeby przeżyć wyobraził sobie tygrysa. Stał sie nim. A potem pyta pisarza która wersje historii wybiera. Pisarz wybrał ta z tygrysem. Pi odpowiedział, że to dokładnie tak jak z bogiem. Nie wiem ile z tego zagłuszył Polsat bo nie oglądam Polsatu. M nadzieje ze pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
itka-julitka Re: Życie Pi 02.11.15, 10:49 Oglądałam, widziałam (a właściwie słyszałam) reklamę głosową w ostatniej kluczowej scenie filmu. Masz rację - lekceważenie widza. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Życie Pi 02.11.15, 10:54 obejrzę ten film dziś wieczorem w sieci, bo wczoraj na śmierć o nim zapomniałam, niestety. tam nic mi go nie zagłuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Życie Pi 02.11.15, 10:55 widzialam, dziecko sie kajalo, ze chyba niechcacy cos w pilocie wcisnelo Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Życie Pi 02.11.15, 13:54 K..., szczyt bezczelności. M.in.z powodu reklam nie oglądam telewizji. Nie mam kablówki i już. Po rzadkim oglądaniu telewizji "u ludzi" czuję się jak lekko struta. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Życie Pi 02.11.15, 14:34 jakikato napisała: > a polsat - ogladałyście film wczoraj wieczorem?? A co to jest ten polsat?! Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Życie Pi 02.11.15, 14:45 Taka stacja telewizyjna w Polsce, co to czasami przerywa reklamy filmem albo programem. Jak wyjezdzalam to bylo kiepsko, ostatnim razem ogladalam Wladce Pierscieni jakies 5 lat temu i trwal lacznie chyba ponad 5 godzin w sumie. Bok reklamowy wystarczal swobodnie nie tylko na wyjscie do toalety ale tez zrobienie herbaty, ostudzenie i wypicie oraz zrobienie nastepnej, ktora mozna bylo wypic juz trakcie filmu. Niekoniecznie dokonczyc bo zaraz sie zaczynal nastepny blok. Odpowiedz Link Zgłoś
mas.uka Re: Życie Pi 02.11.15, 19:34 tam blok reklamowy wystarcza na zrobienie obiadu albo skoczenie do sąsiedniego województwa po piwo Nie oglądam choćby szło coś super hiper czego jeszcze nie widziałam, reklamy są tak natrętne i długie że zapomnisz co oglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
an.16 Re: Życie Pi 02.11.15, 15:11 Też oglądałam. nie mogłam uwierzyć w taką chamówę. Jednak wyznanie Pi i 2 alternatywne historie wybrzmiały. Można je było usłyszeć (choć okrojone). Przynajmniej ja usłyszałam tak jak wcześniej opisane, a film widziałam po raz pierwszy. Bardzo przereklamowany zresztą. Męcząca jest sztuczność obrazów wynikająca z przesady efektów specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Życie Pi 02.11.15, 15:11 o ja cie...faktycznie pojechali.... bezczelność. i lekceważenie widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Życie Pi 02.11.15, 19:58 Myślę, że tej reklamy nie powinno tam być, tylko ktoś się pomylił. Nie wierzę, że to celowe działanie. Odpowiedz Link Zgłoś