02.11.15, 10:44
a polsat - ogladałyście film wczoraj wieczorem?? reklama głosowa w kluczowym momencie filmu! takie rzeczy to lekceważenie widza!

milanos.pl/vid-140103-Polsat-przerywa-kluczowa-scene.html
Obserwuj wątek
    • jatojagodnik Re: Życie Pi 02.11.15, 10:48
      Widziałam i ąż mnie zatkało. Znam ten film, i wiem co zagłuszyli sad
      • kamire12 Re: Życie Pi 02.11.15, 12:10
        a co zagłuszyli? bo właśnie widziałam i nie dało się dosłyszeć co mówił bohater...
        • jagienka75 Re: Życie Pi 02.11.15, 12:36
          wyglądało to tak

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19124223,alternatywne-zakonczenie-zycia-pi-jak-polsat-zabil-oskarowy.html#Czolka3Img
          chamówa, jak nic.
        • wuika Re: Życie Pi 02.11.15, 12:53
          Da się gdzieś dowiedzieć, co tam miało być?
          • kubekwkropki Re: Życie Pi 02.11.15, 13:45
            Ale co chcesz wiedzieć? Uwaga spoiler. Bohater opowiada alternatywna historię. Nie było zwierząt, nie było tygrysa, niczego i nikogo nie było. Pi był sam na łodzi. Jego alter ego bul tygrys. Wczesniej bul z matka (orangutan), kucharzem (hiena) i jakimś marynarzam (zabra). Ale niestety kucharz zabił najpierw marynarza, potem matkę. Woec Pi nie mialwyboru i zabił kucharza. I zeby przeżyć wyobraził sobie tygrysa. Stał sie nim. A potem pyta pisarza która wersje historii wybiera. Pisarz wybrał ta z tygrysem. Pi odpowiedział, że to dokładnie tak jak z bogiem. Nie wiem ile z tego zagłuszył Polsat bo nie oglądam Polsatu. M nadzieje ze pomogłam.
    • itka-julitka Re: Życie Pi 02.11.15, 10:49
      Oglądałam, widziałam (a właściwie słyszałam) reklamę głosową w ostatniej kluczowej scenie filmu. Masz rację - lekceważenie widza.
    • jagienka75 Re: Życie Pi 02.11.15, 10:54
      obejrzę ten film dziś wieczorem w sieci, bo wczoraj na śmierć o nim zapomniałam, niestety.
      tam nic mi go nie zagłuszy.
    • na_pustyni Re: Życie Pi 02.11.15, 10:55
      widzialam, dziecko sie kajalo, ze chyba niechcacy cos w pilocie wcisnelo uncertain
      • ewa_mama_jasia Re: Życie Pi 02.11.15, 15:18
        Dziecko przeproś smile
    • asmarabis Re: Życie Pi 02.11.15, 13:21
      Umarlam...
    • aandzia43 Re: Życie Pi 02.11.15, 13:54
      K..., szczyt bezczelności. M.in.z powodu reklam nie oglądam telewizji. Nie mam kablówki i już. Po rzadkim oglądaniu telewizji "u ludzi" czuję się jak lekko struta.
    • dyzurny_troll_forum Re: Życie Pi 02.11.15, 14:34
      jakikato napisała:

> a polsat - ogladałyście film wczoraj wieczorem??

A co to jest ten polsat?!
      • black_halo Re: Życie Pi 02.11.15, 14:45
        Taka stacja telewizyjna w Polsce, co to czasami przerywa reklamy filmem albo programem. Jak wyjezdzalam to bylo kiepsko, ostatnim razem ogladalam Wladce Pierscieni jakies 5 lat temu i trwal lacznie chyba ponad 5 godzin w sumie. Bok reklamowy wystarczal swobodnie nie tylko na wyjscie do toalety ale tez zrobienie herbaty, ostudzenie i wypicie oraz zrobienie nastepnej, ktora mozna bylo wypic juz trakcie filmu. Niekoniecznie dokonczyc bo zaraz sie zaczynal nastepny blok.
        • mas.uka Re: Życie Pi 02.11.15, 19:34
          tam blok reklamowy wystarcza na zrobienie obiadu albo skoczenie do sąsiedniego województwa po piwo wink Nie oglądam choćby szło coś super hiper czego jeszcze nie widziałam, reklamy są tak natrętne i długie że zapomnisz co oglądasz
    • an.16 Re: Życie Pi 02.11.15, 15:11
      Też oglądałam. nie mogłam uwierzyć w taką chamówę. Jednak wyznanie Pi i 2 alternatywne historie wybrzmiały. Można je było usłyszeć (choć okrojone). Przynajmniej ja usłyszałam tak jak wcześniej opisane, a film widziałam po raz pierwszy. Bardzo przereklamowany zresztą. Męcząca jest sztuczność obrazów wynikająca z przesady efektów specjalnych.
    • solejrolia Re: Życie Pi 02.11.15, 15:11
      o ja cie...faktycznie pojechali....
      bezczelność.
      i lekceważenie widzów.
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Życie Pi 02.11.15, 19:58
      Myślę, że tej reklamy nie powinno tam być, tylko ktoś się pomylił. Nie wierzę, że to celowe działanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka