Dodaj do ulubionych

chwalę się :)

10.11.15, 15:33
dwie godziny temu pożegnałam oboje dzieci . do 15:00 w piątek są na szkolnych warsztatach muzycznych przed wspolnym koncertem wszystkich formacji.
jutro pożegnam drugą połówkę, bo jedzie do piątku na seminarium.
uczucie niezależności BEZCENNE. ja sobie na codzień mogę zorganizować każde szaleństwo. ale przez 2 cudowne dni nie muszę nawet nikogo informować, a co dopiero organizować smile
i spadło mi z nieba, zupełnie bez mojego udziału.
normalnie podróż w czasie, od studiów tak chyba nie miałam.
Obserwuj wątek
    • gaskama Re: chwalę się :) 10.11.15, 15:37
      Fajnie Ci. Ja tak mam raz w roku, jak chłopy na wyjazd męski się wybierają.
    • quelquechose Re: chwalę się :) 10.11.15, 16:11
      zazdroszcze smile
    • eliszka25 Re: chwalę się :) 10.11.15, 17:38
      fajnie masz, zazdroszcze smile
    • angeika89 Re: chwalę się :) 10.11.15, 17:40
      Gratuluję i zazdraszczam wink
      Przy moim rocznym synu i mężu bałaganiarzu trudno o uczucie niezależności.
      Jednak jak syn podrośnie i przestanie być "cycusiem mamusi" odetchnę smile
    • mamusia1999 no to się kurna pochwaliłam :( 10.11.15, 23:39
      wiadomość z ostaniej chwili : spadł Młodemu ustnik od saksofonu, popękał i kawałek się wykruszył. kurna, w ping ponga nim grał?
      znaczy się jutro uganiam się za ustnikiem na ASAP i zawożę go w pampasy. nie muszę chyba dodawać, że na Bigband i wyjazd zdecydował się PO zawieraniu szkolnych ubezpieczeń i dobookowanie saksa mi umknęło.
      • aankaa Re: no to się kurna pochwaliłam :( 10.11.15, 23:54
        spadł z wysokiego klifu na ostry żwir czy go raczej przydepnął ?
        • mamusia1999 Re: no to się kurna pochwaliłam :( 11.11.15, 00:15
          już ja się tego dowiem, jak tam dotrę. i jeszcze go wycałuję, wydziubdziuję, wygłaskam i na koniec przyliżę fryzurę. przy wszystkich członkach tego coolowego Bigband. nie omieszkam również dowieźć misia przytulaka i ukochanych, spranych, frotowych slipek (pupa mu od przedszkola nie urosła ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka