feromona 08.12.15, 13:21 Dziewczyny jaka jest najtańsza taxi w Warszawie . ? Polecicie coś. Potrzebuje na już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelina4 Re: Taxi Warszawa 08.12.15, 13:31 grosik? ale nie licz na jakiś specjalny komfort, tzn. ani kierowca, ani pojazd mogą nie być najwyższych lotów ( trafiłam kiedyś na auto w którym potwornie śmierdziało papierosami, sam kierowca również tak waniał, nie pojechałam z nim ), ale jest dosyć tanio Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_r Re: Taxi Warszawa 08.12.15, 13:40 Zapewne najtańszy jest Uber, o ile nie masz oporów moralnych przed korzystaniem z niego [nie płacą podatków]. Tanio, komfortowo [widzisz, jak kierowca do ciebie jedzie; mają porządne samochody], szybko i płatność następuje automatycznie kartą. Tylko musisz mieć smartfona, zainstalować aplikację i podpiąć do niej kartę kredytową. Odpowiedz Link Zgłoś
feromona Re: Taxi Warszawa 08.12.15, 14:22 Dzieki dziewczyny. Jechałam grosikiem.Wystarczy, ze sa punktualni i tani. Jest mi obojętny kierowca, samochod, przynajmniej w tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
leni6 Re: Taxi Warszawa 26.02.19, 07:43 Z moich doświadczeń to zdecydowanie nie są punktualni. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Taxi Warszawa 08.12.15, 18:01 Ja jeżdżę z bajerem, ale z ich usług korzystam częściej i mam rabaty Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Taxi Warszawa 26.02.19, 08:04 Na pewno feromona jest zainteresowana spamem po 4 latach od założenia wątku. Odpowiedz Link Zgłoś