Dodaj do ulubionych

potknąć się i spenetrować

17.12.15, 08:58
www.rp.pl/Spoleczenstwo/151219436-Gwalt-Nie-milioner-tylko-sie-potknal.html
To jest artykuł z Rzepy, ale brzmiał tak niewiarygodnie że sprawdziłam brytyjskie gazety. I... fakt. Uniewinniono saudyjskiego milionera z zarzutu gwałtu na 18-latce (że głupia była idąc tam po pijanemu to inna sprawa) i sąd uwierzył (po półgodzinnej naradzie przysięgłych i niespotykanym przesłuchaniu oskarżonego pod nieobecność prokuratora) że można odbyć przypadkowo z kimś stosunek (ślady jego DNA w pochwie dziewczyny) po tym jak gość się potknął!!!!!! Nie słyszałam chyba głupszego uzasadnienia wyroku (bo nie wiem czy gwałt był czy był seks za obustronną zgodą, mogło być i tak i tak; więc wyrok uniewinniający to jedno ale TAKIE uzasadnienie? Danie wiary w to???? Brytyjski sąd?????
Obserwuj wątek
    • kaz_nodzieja Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 09:03
      Wysoki sądzie, ja jej nie zgwałciłem. Potknąłem się będąc nagi na progu i upadłem na nią (również nagą), i tak wysoki sądzie 20 razy.
      Druga wersja (dla epileptyka) :
      Potknąłem się i upadłem na nią i za chwilę miałem pechowo atak padaczki.
    • rulsanka Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 09:12
      Nastolatka, wraz ze swoją 24-letnią przyjaciółka poznały milionera w klubie Circ le Soir, a następnie wróciły wraz z nim do mieszkania 24-latki. Abdulaziz uprawiał następnie seks ze starszą z kobiet, a młodsza w tym czasie spała na kanapie.

Dwie pannice spędzają noc w pokoju z milionerem. Starsza z nich uprawia z nim seks. Milioner twierdzi, że młodsza panna go uwodziła. Panna twierdzi, że "obudziła się i pan na niej leżał". Jak dla mnie tu nie ma znamion gwałtu. Czy na seks należy od tej pory wyrażać zgodę na piśmie, bo jak panna nie napisze, to potem powie, że nic nie pamięta, tzn. została zgwałcona?
      • baltycki Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 10:12
        > Panna twierdzi, że "obudziła się i pan na niej leżał". Jak dla mnie tu nie ma znamion gwałtu.

Znaczy, gdy kobieta zasypia w obecnosci mezczyzny (czy nawet pary uprawiajacej seks), mozna mowic o jej "zgodzie domniemanej"?
        • rulsanka Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 10:19
          Znaczy, gdy kobieta zasypia w obecnosci mezczyzny (czy nawet pary uprawiajacej seks), mozna mowic o jej "zgodzie domniemanej"?

Znaczy, że gdy kobieta pójdzie do łóżka z facetem, będzie z nim radośnie kopulować, a potem rano stwierdzi, że to był błąd i będzie zeznawać, że to on ją zgwałcił, ona nie wiedziała o co chodzi aż do rana, nie chciała seksu - to sąd ma uwierzyć jej a nie jemu? Czy zawsze istnieje domniemana wina faceta? W tym przypadku mamy jej słowo przeciwko jego słowu, jeden na jeden.
          • baltycki Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 10:31
            Nie pomylilas tych kobiet?
            • rulsanka Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 11:44
              Mr Abdulaziz said he had gone to wake the young woman to offer her a T-shirt to sleep in, or to offer to pay for a taxi home, but that she pulled him on top of her and placed his hand between her legs.

Słowo przeicwko słowu. Ciekawi mnie czemu on jej ten tiszert proponował, goła była?

Read more: www.dailymail.co.uk/news/article-3361640/Saudi-millionaire-cleared-raping-teenager-telling-court-accidentally-penetrated-18-year-old-tripped-fell-her.html#ixzz3uZceDUM5
              Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
          • maadzik3 Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 11:31
            Po pierwsze przekręcasz fakty, a po drugie ja bym się nawet nie zająknęła (i nie byłby to temat), gdyby sąd po procesie w normalnym trybie stwierdził że nie było czynu zabronionego zatem gość jest niewinny. To sąd i przysięgli oceniają dowody nie czytelnicy gazet.
            ALE Sąd zastosował nieznaną w normalnym trybie procedurę przesłuchania oskarżonego pod nieobecność prokuratora oraz "dał wiarę wyjaśnieniom oskarżonego" co do przebiegu zdarzeń. A on nie twierdził że 18-latka na seks się zgodziła tylko że się na nią przewrócił i przypadkiem odbył z nią stosunek. No ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • rulsanka Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 11:38
              A on nie twierdził że 18-latka na seks się zgodziła tylko że się na nią przewrócił i przypadkiem odbył z nią stosunek. No ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mógł powiedzieć, że przecież chciała, ale nie pamięta. I byłoby nie do rozstrzygnięcia. Milioner a głupek. Sąd też nawalił, to fakt.
              Tak czy inaczej nie ma śladów przemocy, walki. Kobieta wg. słów milionera "uwodziła go"...
              • memphis90 Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 14:31
                Akurat brak "śladów przemocy i walki" nie świadczy o tym, że gwałtu nie było.
                • kaz_nodzieja Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 14:33
                  Gwałt to przemoc, więc jak przemoc ma być bez przemocy?
                  • memphis90 Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 15:03
                    Ok, spróbuję inaczej... Tak, gwałt to przemoc. Ale można jej dokonać bez fizycznych śladów tej przemocy- pochwa jest rozciagliwa i przystosowana do tego, żeby się w niej penis znajdował, więc nie musi być siniaków, otarć, urazów i innych. Nawet, jeśli seks był wbrew woli. Nie można więc używać argumentu- "nie było śladów, więc i gwałtu nie było". Teraz rozumiesz?
            • goodnightmoon Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 14:34
              maadzik3 napisała:

> A on nie twierdził że 18-latka na seks się zgodziła tylko że się na nią przewrócił i przypadkiem odbył z nią stosunek. No ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nieprawda, nic takiego nie twierdzi. Wg niego, nie bylo zadnego stosunku, tylko dotknal jej krocza reka (tzn. ona jego reke sama sobie na krocze polozyla), ktora mogla byc umazana sperma. Lepiej? suspicious
    • petuniasta Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 09:14
      Dziwna sprawa. Ale Rzepa pomija jeden istotny fragment
      His semen and DNA was found inside the young woman, but he said it was possible he had semen on his hands from having sex with the 24-year-old earlier.
      Nigdzie nie ma mowy o 'przypadkowej penetracji'
      • petuniasta Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 09:15
        www.independent.co.uk/news/uk/crime/millionaire-ehsan-abdulaziz-who-said-he-accidentally-tripped-and-penetrated-teen-is-cleared-of-rape-a6774946.html
        • maadzik3 Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 11:34
          Z jego zeznań
          A Saudi millionaire has been cleared of raping a teenager after claiming he might have accidentally penetrated the 18-year-old when he tripped and fell.

Property developer Ehsan Abdulaziz, 46, was accused of forcing himself on the young woman as she slept off a night of drinking on the sofa in his plush flat in Maida Vale, west London.

He had already had sex with her 24-year-old friend and said he might have fallen on top of the teenager while his penis was poking out the top of his underwear.

Read more: www.dailymail.co.uk/news/article-3361640/Saudi-millionaire-cleared-raping-teenager-telling-court-accidentally-penetrated-18-year-old-tripped-fell-her.html#ixzz3uZaPyyRH
          Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
    • kaz_nodzieja Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 09:19
      Ciekawe czy gdyby "przewracającym się" był bezrobotny Polak też wysoki sąd by uwierzył w niezborność ruchową.
    • ichi51e Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 09:57
      O kur.a! Dobrze ze milioner inaczej by nie poru..al
      https://www.morningledger.com/wp-content/uploads/2015/12/ehsan-abdulaziz.png
      • goodnightmoon Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 14:38
        ichi51e napisała:

> O kur.a! Dobrze ze milioner inaczej by nie poru..al

Dlaczego nie? Calkiem normalnie wygladajacy pan.
    • lauren6 Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 11:43
      Takie rzeczy w postepowym, tolerancyjnym i sprawiedliwym UK, a nie w zasciankowej Polsce?
      Jesteś pewna, że nie pomyliłas krajów?
      • triss_merigold6 Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 12:16
        W Polsce nie ma saudyjskich milionerów.
        • ichi51e Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 13:28
          Jak to nie ma? A skąd konie biorą? http://www.horseplanet.pl/najdrozsze-konie-swiata/suspicious
          • ichi51e Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 13:30
            Do tego nam benzynę kradną m.se.pl/wiadomosci/polska/saudyjski-ksiaze-ukrad-paliwo_325880.html
    • memphis90 Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 14:26
      A na tym forum był chłop, co się potknął i wsadził przypadkowo penisa w buzię koleżance- kto pamięta tamten wątek? Ale jego żona chyba nie była tak wyrozumiała i nie przyjęła wytłumaczenia...
      • goodnightmoon Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 14:43
        memphis90 napisała:

> A na tym forum był chłop, co się potknął i wsadził przypadkowo penisa w buzię koleżance

Eeee, nieprawda, tamten pan sie wcale nie potknal, tylko zona najlepszego kumpla wykorzystala sytuacje (ze pan byl pijany) i podstepnie wyciagnela mu penisa ze spodni i wziela do buzi. Pan sie probowal bronic, a ze jest slaby i watly (podobnie jak oskarzony Saudyjczyk) to nie umial powstrzymac namolnej kobiety, biedaczek:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,148119031,148119031,ZNOWU_zdrada.html
        • memphis90 Re: potknąć się i spenetrować 17.12.15, 15:00
          Aaaaa, to ona się potknęła, upadając złapała za portki i ostatecznie uwiesiła na penisie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka