Dodaj do ulubionych

Ubranka dla Barbie

23.01.16, 22:11
Wiem,temat szalenie poważny ...
Gdzie najlepiej kupować? Żeby ładne były,a nie drogie.
Obserwuj wątek
    • mdro Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 22:14
      Uszyć wink. Np. świetne minisukienki robi się z dziecięcych skarpetek, wystarczy obciąć stopę (skarpetki, nie lalki wink) i ściągacz umieścić na biuście.
      • hedna Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 22:30
        coś czasem szyłam córce,ale przydały by się spodnie,płaszcze itd,a tego nie potrafię uszyć
        • kawka74 Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 22:35
          Może tu coś znajdziesz - My froggy Stuff, co prawda mniej tam ubrań, niż innych gadżetów, ale może będzie jakiś przepis na szybkie i łatwe uszycie spodni.
        • mdro Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 23:10
          Z tego, co pamiętam z własnej barbiowej twórczości wink, kluczem do uszycia spodni jest rozcięcie na tyłku zapinane na zatrzask, wtedy się dobrze okłada. I dałabyś radę, ja w wieku lat 12-14, nie mając wzorów, potrafiłam.
          • mdro Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 23:15
            Tfu, układa, oczywiście.
    • e-kasia27 Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 22:32
      Na allegro.
      • hedna Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 22:34
        Na allegro są różności,niestety często przesyłka jest o wiele droższa niż sam ciuszek
        • e-kasia27 Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 22:43
          To trzeba kupować od razu większą ilość od jednego sprzedawcy i wybierać takich, którzy wysyłają zwykłym listem poleconym, albo przez paczkomaty in post, wtedy i tak wychodzi dużo taniej niż w normalnych sklepach, a można wybrać naprawdę ładne rzeczy, znacznie lepiej i solidniej uszyte niż te oryginały barbiowe ze sklepu.
      • e-kasia27 Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 22:36
        allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=ubranka&search_scope=category-11828&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm
    • dziennik-niecodziennik Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 22:41
      Czasem maja fajne w chinskich marketach, ale szybko sie rozchodza.
    • beataj1 Re: Ubranka dla Barbie 23.01.16, 23:56
      U źródła czyli na aliexpress. Ceny 0.80 -2.5 dolca. Wybór przeogromny. I transport z chin gratis. Tylko trzeba poczekać koło miesiąca...
      • hedna Re: Ubranka dla Barbie 24.01.16, 00:49
        Kupowałaś tam coś?
        • beataj1 Re: Ubranka dla Barbie 24.01.16, 00:54
          Tak. Głównie drobiazgi ale często.
          • hedna Re: Ubranka dla Barbie 24.01.16, 21:34
            wolałabym jakoś na miejscu, a jeszcze zapytam,te rzeczy wyglądają tak jak na zdjęciu?
            • beataj1 Re: Ubranka dla Barbie 25.01.16, 15:59
              Jeszcze sie nie naciełam. Ale przyznam że ubranek dla lalek nie kupowałam.
              Zasada jest taka - ogląda się opinie o danym sklepie tam często ludzie wrzucają zdjęie rzeczy które do niech przyszły.
              Nie namawiam ale wybór jest rzeczywiście duży. Dodatkowo jakies 70% tego typu szpargałów pochodzi właśnie z chin i kupując na allegro dokładasz do sprzedawcy i płacisz za transport. A z chin transport jest gratis.
              Przy tak małych sumach to ma znaczenie.
            • szarsz Re: Ubranka dla Barbie 25.01.16, 19:27
              > te rzeczy wyglądają tak jak na zdjęciu?

To zależy od sprzedawcy, każdy przedmiot ma swoją opinię (nie tylko sprzedawca, jak na all, ale przedmiot właśnie) i można sobie sprawdzić. Dodatkowo tam się nikt nie pierdzieli, jak na allegro z negatywami, więc 95% to już jest bardzo dobrze.

Na ubranka dla barbie uważałam o tyle, że szukałam sukni balowych, a te mają zdobienia najczęściej z przodu, a tył gładki. Jeśli jesteś tego świadoma to ok, ale jak suknia z tych droższych, a na tył poskąpili, to słabo.
    • erin7 Re: Ubranka dla Barbie 24.01.16, 22:01
      Na allegro.ja kupiłam córce n mikołaja dwie przepiękne sukienki po 9.90 każda. Jak porównałam z kiecka sklepowa za 24,90 to ta droższa wyglądała jak parodia dragqueen. Tylko faktycznie najbardziej opłaca się 2,3 naraz.
      • hedna Re: Ubranka dla Barbie 24.01.16, 22:32
        a nie pamiętasz może u jakiego sprzedawcy?
        • quelquechose Re: Ubranka dla Barbie 25.01.16, 15:55
          Ja kupowalam tu: allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12669290

Bylam zachwycona smile - corka tez.
        • erin7 Re: Ubranka dla Barbie 25.01.16, 20:05
          Stylowy_Ciuch
          naprawde fajne sukienki, super material, ladnie skrojone i uszyte. mamy.co.prawda dwie ale za.to.porownanie z innymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka