Dodaj do ulubionych

Będziemy mieli króla :)

24.01.16, 21:07
"Oto kraj, w którym pali się publicznie kukłę Żyda jako symbol wszelkiego zła. To kraj, w którym ruchy narodowe, antysemickie, rosną ostatnio bardzo w siłę. "Ty Żydzie" jest "od zawsze" jedną z popularniejszych obelg. O wrogach pisze się "pejsaty" i woła się do nich na przykład na meczach: "Waszym domem Auschwitz". Jeden pan poseł nawet uznał, że ruch opozycyjny KOD jest finansowany przez "żydowskiego bankiera", bo wiemy, że "żydowski bankier" to samo zło. To kraj, w którym antysemickie napisy "Żydzi do gazu" ozdobione często szubienicą są wszędzie i nikt się tym juz nie przejmuje, tak bardzo bowiem wrosły w krajobraz, mentalność i krwiobieg. Mamy w Polsce według wielu "żydowskie media", "pejsate media", a "Żydowstwo" z "lewactwem" stawiane jest przez wielu, także polityków, w jednym rzędzie narodowej hańby. To kraj, w którym nadal są rejony, w których nie tylko chodzi się do kościoła w niedzielę, ale przy okazji wierzy się, że Żydzi porywają małe dzieci, bo potrzebują ich krwi...To też kraj w którym takie filmy jak "Ida", "Pokłosie" czy "W ciemności" sa uznawane za wrogie Polsce, wręcz antypolskie, bo pokazują, że wbrew oficjalnej ideologii, nie zawsze bardzo z Żydami Polacy się lubili, o kochaniu nie wspomnę."

wiadomosci.onet.pl/opinie/zyd-krolem-polski/hsk3yc
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:08
      Jesli ktoś nie zauważył linkasmile

>To nie jest żart. W Episkopacie jest gotowy projekt aktu intronizacji Jezusa na Króla Polski. Podobno ma być gotowy na 1050 rocznicę Chrztu.
      • ga-ti Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:23
        A Żydówka jest królową od kilkuset lat. Dla niewierzącego to chyba większej różnicy nie robi, co?
        • asia-loi Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:24
          ga-ti napisała:

> A Żydówka jest królową od kilkuset lat. Dla niewierzącego to chyba większej różnicy nie robi, co?

No właśnie. Polscy katolicy nie lubią Żydów, a modlą się do Maryji - Żydówki i Jezusa - Żyda.
          • ga-ti Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:44
            Ja jestem polską katoliczką i nie mogę o sobie powiedzieć, że nie lubię Żydów. Osobiście żadnego nie znam albo nie wiem, że znam. Podziwiam wierzących za nieugiętość w wierze nawet za cenę życia. Zazdroszczę ręki do interesów wink
          • kolter Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:53
            asia-loi 24.01.16, 21:24
            ga-ti napisała:

> A Żydówka jest królową od kilkuset lat. Dla niewierzącego to chyba większej różnicy nie robi, co?

No właśnie. Polscy katolicy nie lubią Żydów, a modlą się do Maryji - Żydówki i Jezusa - Żyda.

padają na twarz przed obrazkami niebieskookich ,stad może niewiedz ze to czystej wody semici z Palestyny big_grin smagli i o ciemnych oczach smile

https://www.wieczorslaski.pl/wp-content/uploads/2015/12/Jezus-3.jpg
          • lena36 Re: Będziemy mieli króla :) 27.01.16, 18:39
            Ależ przecież ta najzagorzalsza cześć katolików uważa że Matka Boska była Polką! Sama osobiście słyszałam taka wypowiedź to co się dziwić. ....
      • asia-loi Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:23
        lady-z-gaga napisała:

> Jesli ktoś nie zauważył linkasmile
        >
        > >To nie jest żart. W Episkopacie jest gotowy projekt aktu intronizacji Jezu
        > sa na Króla Polski. Podobno ma być gotowy na 1050 rocznicę Chrztu.

To już kolejna próba zrobienia z Jezusa króla Polski. Poprzednie się nie udały. Był chyba nawet, kiedyś taki projekt poselski.
    • magkul99 Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:39
      A uważasz, ze Żydzi lubią Polaków? O ile wiem to podobno Polacy są odpowiedzialni za holokaust i obozy zagłady?
      Miałam niestety przyjemność przebywania z młodymi Żydami z Izraela i dalekie to było z ich strony do nawiązywania przyjaznych stosunków. To są przede wszystkim pretensje.
      Ja daleka jestem od antysemityzmu, ale nic mnie gorzej wkurza niż ich roszczeniowa postawa.
      • kropkacom Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:56
        A kogo lubią ci Polacy?
        • kaz_nodzieja Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 11:47
          Czechów (podobno bez wzajemności), Amerykanów i Wietnamczyków.
      • asia-loi Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 22:01
        magkul99 napisała:

> A uważasz, ze Żydzi lubią Polaków? O ile wiem to podobno Polacy są odpowiedzialni za holokaust i obozy zagłady?

No, ale oni się chyba nie modlą do żadnego Polaka/Polki.
        Znam katolików chodzących często do kościoła i komunii, którzy nie wiedzą, że Jezus to Żyd.
        • magkul99 Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 22:22
          asia-loi napisała:

> magkul99 napisała:
          >
          > > A uważasz, ze Żydzi lubią Polaków? O ile wiem to podobno Polacy są odpo
          > wiedzialni za holokaust i obozy zagłady?

>
          > No, ale oni się chyba nie modlą do żadnego Polaka/Polki.
          > Znam katolików chodzących często do kościoła i komunii, którzy nie wiedzą, że J
          > ezus to Żyd.

No ale w czym problem? Czy ktoś komuś każe wierzyć lub się modlić?
          Tylko przynajmniej 70% tych "niewierzacych" chrzci dzieci, posyła je do komunii, bierze ślub kościelny.
          Tu zaraz nastąpi wielki wysyp ematek, które nawet nigdy nie przestapiły progu kościoła. ....
        • najma78 Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 08:43
          asia-loi napisała:

> No, ale oni się chyba nie modlą do żadnego Polaka/Polki.
          > Znam katolików chodzących często do kościoła i komunii, którzy nie wiedzą, że J
          > ezus to Żyd.

Skoro Jezus jest synem boga to bog tez jest Zydem, a i duch swiety tez. Muzulmanie wierza ze Jezus byl prorokiem ale nie synem bozym a swoja religie oparli na kolejnym proroku, bardziej z posrod swoich. Katolicy pownni sobie znalezc odpowoedniego boga a nie przerabiac dotychczasowyxh na Caucasians z niebieskimi oczami i wlosami ciemny blond.😀
          • kaz_nodzieja Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 11:50
            Żydzi jak najbardziej mogli mieć niebieskie oczy i jasną cerę. W czasie wojny Żydzi z urodą aryjską (tacy też byli) mieli większą szansę na uratowanie się i wielu z tego korzystało.
            • snakelilith Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 12:23
              Tak, ale zapomniałeś, że pomiędzy mamy 2 tys lat wędrówek ludów. Jezus żył w czasie, w którym jasna skóra, niebieskie oczy i blond włosy były egzotyką zarezerwowaną dla północnej Europy i przed pismami Tacyta niekoniecznie znaną w regionie Morze Śródziemnego.
            • kolter Re: Będziemy mieli króla :) 27.01.16, 19:07
              kaz_nodzieja 25.01.16, 11:50
              Żydzi jak najbardziej mogli mieć niebieskie oczy i jasną cerę. W czasie wojny Żydzi z urodą aryjską (tacy też byli) mieli większą szansę na uratowanie się i wielu z tego korzystało.

później żalisz się ze ktoś ciebie nieukiem nazywabig_grin 2 tys lat temu jak juz to żydzi nie byli od około 1000 lat w centrum europy czesto zasymilowani po licznych gwałtach na ich kobietach przy każdej okazji
          • cosmetic.wipes Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 11:55
            > Skoro Jezus jest synem boga to bog tez jest Zydem,

Skąd ten wniosek?
            • snakelilith Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 12:30
              Według tradycji żydowskiej decydujące jest pochodzenie matki, więc Jezus był zdecydowanie Żydem. Jakiej narodowości był jego ojciec nikogo nie interesuje. Niewątpliwe jest jednak, że judaizm jest religią narodową, zwaną też abrahamową, zarezerwowaną pierwotnie tylko dla izrealskich plemion, więc ten bóg zwany także Jahwe jest Żydem. Chyba. wink
            • kolter Re: Będziemy mieli króla :) 27.01.16, 19:09
              cosmetic.wipes 25.01.16, 11:55
              > Skoro Jezus jest synem boga to bog tez jest Zydem,

Skąd ten wniosek?

"(22) Wy czcicie to, czego nie znacie, my czcimy to, co znamy, ponieważ zbawienie bierze początek od Żydów. (23) Nadchodzi jednak godzina, owszem już jest, kiedy to prawdziwi czciciele będą oddawać cześć Ojcu w Duchu i prawdzie, a takich to czcicieli chce mieć Ojciec."
    • aurinko Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 21:46
      ee, myślałam, że stałaś się właścicielką królika.
      • aankaa Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 22:01
        albo co najamniej kota...
        • gama2003 Re: Będziemy mieli króla :) 24.01.16, 22:49
          A ja myślałam, że uchwalono nową funkcję partyjną....
    • riki_i Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 00:16
      I po co taki debilny wątek? Żeby jatrzyć?
      • olena.s Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 01:47
        Pomysł intronizacji raczej paradny.
      • kolter Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 07:59
        riki_i 25.01.16, 00:16
        >I po co taki debilny wątek? Żeby jatrzyć?

obnażanie ciemnoty to jątrzenie ??
      • dyzurny_troll_forum Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 10:00
        riki_i napisał:

> I po co taki debilny wątek? Żeby jatrzyć?

Mi się wydaje, że po prostu się cieszy, że będziemy mieli kolejnego króla, po Januszu i Jarosławie Polskęzbawie! I chciała się z nami podzielić tą radością!
    • praca.zawodowa Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 07:40
      A dlaczego "na koniec" został uchodźcą ? Może ktoś wyjaśni...
      • kolter Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 08:00
        praca.zawodowa 25.01.16, 07:40
        A dlaczego "na koniec" został uchodźcą ? Może ktoś wyjaśni...

Jezus ? był uchodźcą jako niemowlę ,ponoć
    • kolter Do budy !!! 25.01.16, 08:26
      wtop.ek
    • wtop.ek Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 08:31
      jak też lubię pomidorową, kotlet big_grin
    • lady-z-gaga Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 08:51
      Ja się nie jaram tematem, ale kolejna probą zawłaszczenia państwa przez wierząca większość.
      A że przy okazji znów wychodzi na światło dzienne ciemnota i zakłamanie naszej prawicy i kleru - nie moja wina.
    • kaz_nodzieja Re: Będziemy mieli króla :) 25.01.16, 11:48
      Nie mam nic przeciwko, to mój dobry kumpel z dzieciństwa, dość fajny, ale straszny był z niego oryginał, choć o dobrym sercu. Niektóre jednak jego rady były kompletnie nieżyciowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka