kxpert 04.02.16, 13:48 Hej, czy ktoś testował endermologie? Miałyście 10 czy 15 zabiegów? Niestety, kosztuje dużo, dlatego potrzebuję opinii. i oczywiście jakie były efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanniittaa Re: endermologia 04.02.16, 14:03 Miałam 11 zabiegów (wygrałam w jakimś konkursie). Efektów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
psiamama6 Re: endermologia 04.02.16, 15:01 Nie działa! Przestrzegam. Miałam 15 zabiegów plus jeszcze karboksyterapie jako uzupełnienie. Kasa wydana w błoto. Jestem bardzo szczupła i mam widoczny moim zdaniem cellulit, na koniec usłyszałam ze moj cellulit to nic w porównaniu z paniami w widoczna nadwaga i ze u nich rezultaty sa o wiele bardziej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kxpert Re: endermologia 04.02.16, 21:18 Kurcze, mam odłożoną kasę na zabiegi, wszędzie zachwalają, że rewelacja. Serio nie było żadnych efektów? A miałyście zabiegi robione przez oryginalny sprzęt? Odpowiedz Link Zgłoś
psiamama6 Re: endermologia 04.02.16, 21:29 Tak, sprzęt oryginalny i generalnie dobry gabinet medycyny estetycznej- robiłam wcześniej rozeznanie. Podobno na "dużym" cellulicie są lepsze efekty- tak mówiła p. kosmetolog. W moim przypadku to genetyka, moja mama ma cellulit i ja (miałam już w wieku 18 lat ,ale nie tak widoczny). Jeżeli u ciebie przyczyna jest inna to możesz spróbować. U mnie efektów zero. Odpowiedz Link Zgłoś
kxpert Re: endermologia 04.02.16, 21:37 dzięki za radę . Ja bym chciała generalnie ujędrnić skórę, bo jest w opłkanym stanie, cellulitu też chciałabym sie pozbyc eh. Ale dziwne, że połączenie endo z karboksyterapią nie przyniosło oczekiwanych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: endermologia 04.02.16, 21:40 regularne ćwiczenia + sizalowa szczotka pod prysznicem = taniej i skuteczniej niż jakiekolwiek inne zabiegi Odpowiedz Link Zgłoś
lumja a VelaShape 10.02.16, 10:41 a może któraś z Was miała zabiegi VelaShape? tez chce powalczyć z cellu i zastanawiam, który zabieg wybrać. A może jeszcze jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
kusia2008 Re: a VelaShape 02.03.16, 11:55 Velashape jest super. ja jestem po velashapeIII - walczyłam z brzuchem. Miałam sporo za dużo tłuszczu - mam zdjęcia przed/po i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: a VelaShape 10.04.18, 22:19 odkopuję chcę zrobić VelaShape III (seria 3 zabiegów) na brzuch i na uda - kusia2008 pokazalabys mi zdjecia przed i po? Odpowiedz Link Zgłoś