Dodaj do ulubionych

Dziwna sytuacja

16.02.16, 04:05
Ostatnio spotkałam się z moim byłym. Pogodziliśmy się, pogadaliśmy szczerze. Chcielibyśmy do siebie wrócić ale nasza sytuacja nie jest taka prosta. On obecnie mieszka u takiej kobiety, z tego względu ze nie ma gdzie pójść. Powiedział mi żebym jeszcze trochę poczekała, że postara się znaleźć lepszą pracę bo na razie to tylko tak dorywczo pracuje, ze wtedy wynajmie pokój i jak już ogarnie to wszystko to moglibyśmy spróbować być ze sobą. Powiedziałam że czas pokaże. Od tamtej pory mieliśmy ze sobą codzienny kontakt, on codziennie do mnie dzwonił. Ja mam faceta, mój były dobrze o tym wie. No i w sobotę szłam z moim facetem do niego, mój były do mnie zadzwonił i mu powiedziałam ze idę z moim facetem do niego. Na to mój były a co, to zostajesz u niego na noc? To jutro wrócisz? A ja mówię że tak a on mówi ok to zadzwonię jutro. No i nie zadzwonił. Już 2 dzień się nie odzywa. Nie wiem czy jest zły czy co? Ale przecież my do siebie nie wróciliśmy wiec tak dziwnie się zachowuje. To tak jak ja bym miała do niego pretensje że mieszka u tamtej kobiety. Rozmowa była że czas pokaże co będzie dalej. Co prawda uczucie sobie wyznaliśmy ale jak na razie nic po za tym. Co ja mam o tym myśleć?
Obserwuj wątek
    • annajustyna Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 06:14
      A co znaczy do niego? Do bylego z aktualnym czy do aktualnego z aktualnym?
      • kira02 Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 07:46
        big_grin
    • aquella Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 06:17
      seks uprawiacie ze swoimi obecnymi partnerami, a jak sie były ogarnie to zaczniecie tak od dnia tego i tego seksić się z byłym a tamtych odkreślicie krechą jakby ich nie było?
    • ginger.ale Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 06:47
      Faktycznie, dziwna sytuacja/ układ.
    • zazou1980 Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:16
      Dla mnie to kosmos. No chyba ze macie w planie jakis czworokacik...
    • mia_siochi Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:21
      Jesu, ja za prosta kobieta jestem na takie cyrki big_grin
      • bei Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:27

Jejku smile
    • to_ja_krowa Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:28
      Faktycznie dziwne. Z jednym wyznajesz sobie miłość i snujesz plany na przyszłość, z drugim idziesz do łóżka i pierwszego o tym informujesz i dziwisz się, że on nie jest zachwycony.

Eeee, to musi być trollling.
    • zlotarybka_1 Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:31
      telenowela brazylijska sie chowa....
    • wies-baden Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:33
      Urzekła mnie twoja historia. Czy dzisiaj istnieją kobiety z takimi rozterkami, czy to tylko gimbaza się nudzi?
    • lilly_about Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:34
      Mam nadzieję, że jesteś trollem, bo głupota bijąca z twojego postu chyba nie moze być realna.
      • przystanek_tramwajowy Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 09:20
        Niestety, nawet to forum jest dowodem, że takie głupie laski chodzą po świecie. Ostatnio jedna stara gropa snuła wizje szczęśliwej przyszłości z chamem, co ją zmacał na pierwszej randce.
    • cosmetic.wipes Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:37
      Uwielbiam takie historie, mimo, ze nie łapię o co kaman, kto z kim, kiedy i dlaczego big_grin
    • zuleyka.z.talgaru Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 08:43
      Czekam na dalszy rozwój sytuacji big_grin koniecznie opisz big_grin big_grin big_grin
    • viewiorka Re: Dziwna sytuacja 16.02.16, 09:14
      Troll. Dzieciaki maja ferie i się nudzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka