purchawkapuknieta 05.03.16, 15:47 pytam. Wygasiłyście kogoś na forum? Ja dwie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
purchawkapuknieta Re: Z ciekawości 05.03.16, 15:57 I czytasz wszystko jak leci, czy natykając sie w rozmowie na jakies niki po prostu je omijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Z ciekawości 05.03.16, 16:09 Jak czytam dany watek,czytam wszystko jak leci,jak otwieram watek nie patrze na nik tylko na temat,ale ja ogolnie nie mam antynikow,to jakos tak to działa,ze jednego dnia ktoś wkurza a na drugi dzień fajnie się z nim pisze to chyba kwestia tematu a nie nika. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Z ciekawości 05.03.16, 15:53 purchawkapuknieta napisała: > pytam. Wygasiłyście kogoś na forum? Ja dwie osoby. Swojemu psychiatrze o tym opowiedz! Ksiadz Anatool Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Z ciekawości 05.03.16, 15:56 Tak. Trzy albo cztery. Kotleta, gogologo , najslawniejsza męczennice forumowa i chyba jeszcze jakiegoś trolla pisowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Z ciekawości 05.03.16, 16:00 znaczy nie ja jestem tym trollem Ja baltyckiego jakiś czas temu. Noż tak mnie irytował. I dziś jedna osobę, podejrzewam, że płci żeńskiej. Kotleta zwykle nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Z ciekawości 05.03.16, 17:11 > Ja baltyckiego jakiś czas temu. Noż tak mnie irytował. noż ✕ nie występuje w słowniku sjp.pl/no%C5%BC Odpowiedz Link Zgłoś
korag100 Re: Z ciekawości 05.03.16, 23:28 Teraz nawet nie mogę zapytać czy ta męczennica to ja Odpowiedz Link Zgłoś
wielceszanownypan Re: Z ciekawości 05.03.16, 16:35 purchawkapuknieta napisała: Wygasiłyście kogoś na forum? A w realu zaklejasz usta lepcem, tym których nie chcesz słuchać? Na przykład na spotkaniach służbowych, rodzinnych lub innych, skąd nie możesz wyjść i musisz słuchać. Z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Z ciekawości 05.03.16, 16:38 Nie. I tak nie czytam odpowiedzi wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Z ciekawości 05.03.16, 16:52 nie, a w watki osob, ktorych nie mam ochoty czytac po prostu nie wchodze. to mi wystarcza. z nikim na forum nie scielam sie na tyle mocno, zebym nie miala ochoty nawet ogladac jego nicka . jestem na tyle malo popularna, ze nie dorobilam sie nawet zadnej psychofanki Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Z ciekawości 05.03.16, 16:56 nie, bo jeśli ktoś przesadza z wulgaryzmami to wciskam kosz, albo ignoruję albo się śmieję, reszta osób w jednych wątkach mówi mądrze a w innych pitoli, ja też zapewne jestem tak odbierana. Nikogo nie wygaszę bo dyskutuję z wypowiedziami a nie z nikami. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Z ciekawości 05.03.16, 17:39 Nie. Jest jedna forumowiczka, która wtrąca w każdego posta kanadyjskie makaronizmy. Jej posty po prostu omijam wzrokiem i nigdy nie komentuję. Nie potrzebuję do tego funkcji wygaszania. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Z ciekawości 05.03.16, 17:48 Niemożność powstrzymania się od irytacji w trakcie czytania forum uważam za oznake destabilizacji emocjonalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Z ciekawości 05.03.16, 19:22 tak jakość odbioru forum zyskałą na tym wielokrotnie wygaszałam za piramidalną, bezdenną wręcz głupotę/ wygłaszanie swoich przekonań tonem "jestem zajebista" oraz za nieuzasadnioną niczym agresję określaną jako agresję na wszelki wypadek, tzn wydaje mi sie, że moge od razu zaatakować pisze o trzech różnych nickach Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Z ciekawości 05.03.16, 19:25 Tak. Szkoda mi czasu na czytanie bzdur produkowanych przez niektóre nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
albertynaa Re: Z ciekawości 05.03.16, 19:26 Nie. Bytami wirtualnymi się nie przejmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Z ciekawości 05.03.16, 19:32 i keidys jeszcze przyszlo mi do glowy, ze chcialabym wiedziec, kto mnie wygasil Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Z ciekawości 05.03.16, 19:42 Ja nie wygaszam nikogo. Czytam tylko te wątki, które mnie tematycznie interesują. A nawet tych, które mnie interesują, nie czytam wszystkich, bo nie mam tyle czasu. Lubię wiedzieć, jakie jest zdanie, argumenty na jakiś temat osoby, która ma inne poglądy. Na tym forum podoba mi się to, że nie ma wzajemnego przytakiwania sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Z ciekawości 05.03.16, 21:13 Nie. Nikogo nie wygasiłam. Czytam tematy wątków które mnie interesują, nie zważając na nicki. Jesli jest długa dyskusja to nie czytam wszystkiego, a jeśli trafi się jakiś trollo to tez omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Z ciekawości 05.03.16, 22:00 NIe. Raz w życiu kogoś wygasiłam- była to lala_laleczna. A potem była z nią afera na TVN UWAGA i pomyślałam, że mam wielką moc Na wszelki wypadek nikogo nie wygaszam. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Z ciekawości 05.03.16, 22:08 Nie, ale omijam wątki, wpisy kilku osób. Delikatnie mówiąc - zaniżających kulturę dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Z ciekawości 05.03.16, 22:15 Od dawna już nie. Wygasilam kieeedyś dwie-trzy socjopatki, chyba byłam wtedy w ciąży i uznałam, że nie chcę się denerwowac. Teraz nikt mnie denerwuje aż tak bardzo. Kilka osób pojawia się tu wyłącznie w agresywnej formie - omijam wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Z ciekawości 05.03.16, 22:46 Tak , jedną. Głównie dlatego że poziom wypowiedzi i ich zawartość merytoryczna prowokowała mnie do polemiki która odbywała się na zasadzie ... mówił dziad do obrazu .... lub grochem o ścianę. Dla równowagi mam zaznaczoną na zielono jedną osobę której wypowiedzi bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Z ciekawości 05.03.16, 22:27 purchawkapuknieta napisała: > pytam. Wygasiłyście kogoś na forum? Nie. Ale mam nicki, z którymi z zasady nie rozmawiam. Trolle albo chamy. Czasem się skuszę, ale niezmiernie rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Z ciekawości 05.03.16, 23:09 Nikogo nie mam wygaszonego. Ba, mam kilka ulubionych trolli Czytam wiele wątków, ale nie w każdym się udzielam. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Z ciekawości 05.03.16, 23:42 Nie wygaszam, bo sama nie lubię być wygaszana. Niedawno usunięto mnie z forum, na które nie wchodziłam od kilku lat, a i tak zrobiło mi się przykro Kilka nicków ignoruję, tzn. nie wchodzę w ich wątki ani przez nie zdominowane, a w innych omijam wypowiedzi. Ogólnie przeglądam najwyżej kilkanaście wątków w ciągu dnia, udzielam się w kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter moderatorko; solidarność jajników czy co ?? 06.03.16, 08:48 skoro w szale usuwania postów usuwasz moje w których chamstwo nazywam po imieniu to czemu nie usuwasz postów trollic które w ewidentnie chamski sposób mój nic przekręcają skoro obrażanie innych to łamanie netykiety to czemu tolerujesz takie np wpisy ; heca7 05.03.16, 15:56 > Kotleta ;purchawkapuknieta 05.03.16, 16:00 Kotleta zwykle nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś