cauliflowerpl Re: Która godzina? 18.05.16, 21:01 Och, szukalam w weekend tego watku i znalezc nie moglam. Juz stwierdzilam, ze przepadl w czelusciach oslej lawki. Jest 21 z kawalkiem, leze w lozku z kotamy i ksiazka Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 18.05.16, 21:58 To jest wątek niekończący się, nieograniczony czasem, ani przestrzenią (cokolwiek by to miało znaczyć). 21.57 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 19.05.16, 07:08 Od godziny latam a obudzę się tak o 9.00. Jak to możliwe, że w kraju w którym rządzi Lubiący Wysypiać Się, tak wcześnie trzeba wstawać ? Niech ja też coś z tego mam. Wcale rano nie jestem cała w skowronkach, tylko nastroszona, nieprzytomna sowa... Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Która godzina? 19.05.16, 07:13 Stalin też spał w dzień, a pracował w nocy 7.13 Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 19.05.16, 07:30 bazia8 napisała: > Stalin też spał w dzień, a pracował w nocy Ale chyba nie całą noc pracował? Gdzieś kiedyś czytałem, że Stalin nie gasił światła w gabinecie i ludzie myśleli że pracuje każdej nocy do rana Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 19.05.16, 10:04 O to ja jestem jak Stalin. W dzień mogę spać, a w nocy udawać że pracuję 10:04 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 20.05.16, 14:22 Międzynarodowy Dzień Płynów do Mycia Naczyń Czy ktoś może mi podpowiedziec jak to święto mam obchodzić..? Imieniny Bernadra. Gdy Bernard grzmi i deszczy, czerwiec z pogodą, a lipiec z wodą. Godz 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 20.05.16, 14:32 Kapiel w pianie bedzie OK Chce juz isc do domu, jest przepiekna pogoda, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 20.05.16, 14:38 ale z PAD czy bez....? w tej pianie g. 14:38 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 20.05.16, 14:41 A co to ten PAD? Wytrzymie do trzeciej i spadam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 20.05.16, 16:05 PAD to emamowa maskotka-taki pucaty,glupiutki stworek. Ktora jest teraz godzina?? Dwa zegarki mi stanely a w telefonie ustawilam czas troche do przodu ale nie pamietam dokladnie ile Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 20.05.16, 17:34 Bylo 33,teraz jest 34. Ten czas to diabelstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Która godzina? 20.05.16, 17:46 Ta, na pewno. Jak już zarzucasz innym kłamstwa, to przynajmniej sama podawaj rzetelne informacje. Jest 17.46 Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 20.05.16, 18:37 fornitta69 napisała: > PAD to emamowa maskotka-taki pucaty,glupiutki stworek. Nie tyle maskotka, co pacynka. I nie e-matki, a Wiadomo-Kogo. Poza tym wszystko się zgadza )) 17:36 - pod panowaniem królowej czas biegnie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 20.05.16, 18:41 A ja miałam pół dnia popsute forum. Uffff, odpsuło się na szczęście. Widziałam tylko tytuły i po kilka pierwszych wpisów. CZY WY WIECIE, CO JA PRZEŻYŁAM ? Ani godziny sprawdzić, ani co w świecie słychać, do tej pory nie mogę się otrząsnąć. 18.41 uffffff. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 20.05.16, 19:22 ooo przywracasz mi nadzieję ! weszłam w ten wątek ustawiając posty od najnowszego, inaczej nie mogę nic przeczytać, mam to samo co ty - widzę tytuł i kilka pierwszych wpisów. CZY U MNIE TEŻ SIĘ NAPRAWI? też czuję się odcięta od świata 19.22 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 20.05.16, 19:45 Ja już się zastanawiałam, czy mnie nie pokarało za jakiś wpis. Ale nie, grzeczna byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 20.05.16, 22:54 Musimy ustalić tajne miejsce spotkań, gdyby ematkę wyłączyli..... 22.53, noc. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 21.05.16, 07:44 Już ranek. 7.43 Wątek jeszcze działa. Ale uważam, że to była dywersja. Nie podoba im się, że tak dobrze sobie radzimy z odczywtywaniem godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 21.05.16, 08:06 Melduję, że jest ósma pięć. Co do wątku, to mówiłam już, że w poprzedni weekend mi zniknął. Nie było ani na pierwszej stronie, ani w wątkach, w których się udzielałam. Węszę spisek. Idę po drugą kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 21.05.16, 08:18 8:18 pierwsza kawa, omlet z truskawkami Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 20.05.16, 20:23 Nie "wiadomo-kogo" (male litery ze wzgledu na format kogosia) tylko ruchadla lesnego Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 20.05.16, 21:50 Aj, cholera, dopiero teraz zajarzyłam (widać, że wiadomości o ojczyźnie docierają do mnie głównie za pośrednictwem pudelka i jemu podobnych, hehe) Mam w pracy skrót PAD i ciężko mi myśli na inne tory skierować. 21:50, idę spać, choć jeszcze jasno i życie na dzielni kwitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 20.05.16, 19:25 jak zobaczyłam to święto, to się wystraszyłam , ze zmywać trzeba dzień cały. Ale potem się pocieszyłam, bo przecież to małżonek może sobie poświętować, niech też ma coś od życia i poczuje się światowo Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 21.05.16, 09:59 Dziś pełnia księzyca. Jakieś plany? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 21.05.16, 10:51 Moze ognisko i tance nago. Plus rzucanie zaklec.Musze troche poczarowac w swoich sprawach bo ida zle. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 21.05.16, 11:22 Za siedmiona lasami,gdzie diabel mowi dobranoc i sam sie rozgryza orzech Moim skromnym zdaniem najpiekniejszy zakatek Polski,moje prywatne Hobbitowo Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 21.05.16, 12:06 O ! To jest pomysł ! Najlepszy o jakim słyszałam od dłuższego czasu. 12.05 sobota Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 21.05.16, 15:28 dzisiaj Swiatowy Dzień Rozwoju Kulturalnego. Te tańce bardzo dobrze by się wpasowały w to święto. I nawet pogoda sprzyja. Byle tylko PAD nie świętował w ten sposób. W dalszym ciągu widzę wszystkie wpisy w wątku dopiero po zalogowaniu. Czy to jakaś forma cenzury i kontroli? 15.28 Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 21.05.16, 15:31 ra-sowa napisał(a): > dzisiaj Swiatowy Dzień Rozwoju Kulturalnego. No to dzisiaj jestem cały dzień na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 22.05.16, 05:55 Jest niedziela, nie ma jeszcze szóstej, za oknem ciemno jak w nosie i trochę mokro. Jadę na rajd rowerowy Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 22.05.16, 15:26 Prrrrr....Szalona !!!! Kto o tej porze w niedzielę wstaje ? Ja programowo do 10.00 siedziałam w łóżeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Która godzina? 22.05.16, 06:56 Niedziela. Obudziłam się o 6.15. I po co? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 22.05.16, 15:12 Spójrz post wyżej Zameldowałam czas przed szóstą. Pobudka o piątej, minut trzydzieści. Rajd objechałam w deszczu i błocie Brawo ja! Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 22.05.16, 10:00 Dzis dzien walki z otyloscia. Cieplo i zielono,ptaki dra ryje,psy drzemia a ja jak zwykle na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 22.05.16, 11:30 NIedziela, 10:30 czas na kawę. Kawa dobrze robi na otyłość. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: Która godzina? 22.05.16, 11:35 już 11.35 - do początku moich wakacji pozostało 26 dni....padam na pysk Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 22.05.16, 11:47 11.48. Gorunc dziś będzie, walkę z otyłością zamierzam stoczyć - wytapiając tłuszcz na słoneczku. Co myślicie o tym wątku ? Ja myślę, że jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 22.05.16, 11:57 eeee, gdzie pisze o tym dniu otyłości? Nie mogłyście tego wczoraj powiedzieć? Jak upiekłam gigantyczne ciasto z truskawkami? w moim kalendarzu tylko jakiś dzień Pac - Mana, nazwa ta nie wiedzieć czemu, znów mi się kojarzy z umiłowanym przywódcą 11. 56 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 22.05.16, 12:59 Ciasto z truskawkami jest deserem owocowym, a owoce są ok U mnie Dzień Różnorodności Biologicznej, idziemy kopać roślinki do zielnika 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 22.05.16, 13:57 Podalam zla informacje-to EUROPEJSKI dzien walki z otyloscia. Wiec jak mieszkasz za wielka woda to walczyc nie musisz Zreszta,moze nowa suwerennosc Polski polega na tym zeby europejskich dni nie obchodzic?? Nie znam sie. Ale w ramach walki poplywalam dzis w jeziorze Pierwsza kapiel w sezonie jest zawsze najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 22.05.16, 20:21 nic nie usprawiedliwia mojego obżarstwa, nie mieszkam za żadną wodą, chyba że ten nędzny zalew za domem tak nazwać. Zjadłam jeszcze górę sałatki. czy ty się kąpałaś cała? To znaczy coś więcej niż nogi do kolan? Bo jesli tak to podziwiam cię. Już nie mówiąc o tej, która wstała o świcie i jeździła w błocie i deszczu. W NIEDZIELĘ . Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 22.05.16, 20:28 i spojrzałam w kalendarz, żeby już nic mnie nie zaskoczyło, i wiecie co - same ważne święta przed nami - dzień żółwia, ślimaka, królewny, dzień bez prezerwatywy, dzień bez stanika , dzień bez majtek i dzień cytrynówki. Trzeba się jakoś przygotować Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 22.05.16, 22:52 Dzień królewny to nawet mam jakieś pomysly. Ale ten bez majtek ? A fe ! Żeby tak wszyscy ? Po dzisiejszym chciałabym dzień bez gotowania. Bo moi dziś pierogi chcieli i ugotowałam się lepiąc dziadostwo. W dzień królewny palcem nie kiwnę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 22.05.16, 23:27 Dzień zolwia-będę zamknieta w sobie. Dzień slimaka-posmaruje sie sluzem z winniczka pod oczami,ponoc to wygladza zmarszczki. Dzień krolewny-wiadomo będę leżeć i pachnieć. Dzień bez prezerwatywy dniem straconym. Dzień bez stanika i majtek- zbyt jestem skromna,zbojkotuje. Dzień cytrynówki-jakos to przelkne I juz mam grafik ulozony Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 22.05.16, 21:18 Plywalam jakis kwandrans-woda jeszcze zimna ale juz nie lodowata I jeszcze potem kosilam ogrod taka reczna kosa jak maja kostuchy-wszystko w ramach walki z otyloscia i swietowania niedzieli A Ty sie z salatka nie wyglupiaj- jarzyny nie tucza,tego sie trzymajmy zeby nie zwariowac Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 23.05.16, 08:42 Poniedziałek, ale jakiś inny. Odstawiłam młodą do szkoły godzinę przed czasem. Nie wiem jak to się stało. Nie było korków. Nic, null, zero. Czy to efekt ujemnego przyrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 23.05.16, 15:49 Poniedziałek, dla mnie też jakiś inny, bo o dziwo przyszłam z pracy i MAM OCHOTĘ COŚ ROBIĆ W DOMU, dziwne. Moi jadą na rowery, ale mi się nie chce. Jest tak gorąco, ze już można obchodzić dzień bez stanika i bez majtek. 15.49 Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 24.05.16, 20:43 Nikt mi nie zwrócił uwagi,ze sie o minutę pospieszylam Tracicie czujność,rozleniwiacie sie,zapominacie o celu tego wątku-tak nie można! Pilnujmy czasu,towarzyszki,sam się nie upilnuje Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 24.05.16, 20:48 A bo on tak ma. Wpisuję godzinę, sprawdzam trzy razy a potem i tak jest źle. Jakaś inna wyłazi. 20.48 Zjadłabym ciasto z rabarbarem. Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 24.05.16, 04:24 Już słonko na niebie świeci a wy śpicie jak dzieci. Wstawać! Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Która godzina? 24.05.16, 06:17 O bardzo ja ciebie bigosowy przepraszam ale nie spałam od 4.03 gdyż albowiem koty moje najpierw się sprały, potem ganiały a na koniec wygrzebały z czeluści bałaganu koralika.. Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 24.05.16, 06:59 tereska.z.bombaju napisał(a): > O bardzo ja ciebie bigosowy przepraszam ale nie spałam od 4.03 gdyż albowiem ko > ty moje najpierw się sprały, potem ganiały a na koniec wygrzebały z czeluści ba > łaganu koralika.. Mnie też obudziła kicia. Wciągnęła pod segment gazetę i się nią bawiła. Segment kalwaryjski, więc mi się nie chciało go odsuwać, zwłaszcza nad ranem. Ciekawe czy któraś emama ma w domu segment kalwaryjski? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 24.05.16, 08:38 I to jest powód dla którego nigdy nie zamieszkam z kotem. Pies to przynajmniej śpi jak człowiek i unosi powiekę jak pańcia zawoła. Obudzona o 4.00 mogłabym być dla kota niebezpieczna. Podziwiam Was z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 24.05.16, 14:55 no nie? i wpatruje się w pańcię jak w obrazek i uważa, ze jest najlepsza, i śpi w nocy. 14.55 nic mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 24.05.16, 18:29 18.27 Przebijam, mnie się nie chce bardziej. Nawet nie zaczynam wymieniać, co powinnam jeszcze dzisiaj zrobić. Robię eksperyment, czy świat się zawali, jak palcem nie kiwnę. Jem truskawki i rozmyślam, na którą kanapę się rzucić z poduszeczką.... Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Która godzina? 25.05.16, 06:32 Lgama2003 napisała: > I to jest powód dla którego nigdy nie zamieszkam z kotem. Pies to przynajmniej > śpi jak człowiek i unosi powiekę jak pańcia zawoła. > Obudzona o 4.00 mogłabym być dla kota niebezpieczna. Podziwiam Was z daleka Ee tam. Zazwyczaj kochasz jak swoje i tylko czasem masz ochotę zabić. Ale jak paczają na ciebie te oczyska bursztynowe jak u mojego Staśka-bandyty to chęć mordu mija Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 25.05.16, 07:36 Bo one, te domowe inwentarze to potrafią paczeć.... Koty podziwiam z daleka, pienkne są i takie miętkie w obyciu. Ale spanie mi milsze jednak. Koleżanka ma persa, śliczne stworzenie, ale dziwne - siedzi i patrzy na człowieka godzinami. Z miną lekko niepociumaną. Normalnie potrafi zastygnąć na kilka godzin i tak się gapić . Dziwne. Za to mój pieseczek potrafi spać dłużej niż ja, rano pytany, czy idzie na spacerek przeciąga się z miną - daj pomyśleć.... Uwielbiam, jak mijamy się w domu i czuję przelotne ,, liźnięcie,, w nogę, rękę. Wzrusza mnie , że to takie całuski z miłości. No i psem można sobie porządzić , już widzę reakcję kota odsyłanego na miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 25.05.16, 15:38 no, siostro, trafnie ujęlaś istotę rzeczy - psem sobie można porządzić Ja mówię, że pies jest jedyną istotą w domu, która mnie słucha i wykonuje, to co mówię. I jak takiego nie kochać? środa, 15.37 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 24.05.16, 07:09 U mnie słonko nie świeci o tej porze... Toteż nie wstaję Siódma osiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 24.05.16, 22:00 Już dziesiąta na zegarze, gaście światła gospodarze. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Która godzina? 25.05.16, 06:54 06:54, środa, 25ty maja mam wolne bo mam L4, ale i tak wstałam wcześnie- trochę szkoda, ale przecież poczytam e-matkę Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 25.05.16, 07:38 A ja już od rana podśpiewuję, bo jutro wolne, można pospać - mniaaaaam !!!!! 7.38 Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 25.05.16, 09:21 Słuchajcie. Czy gałązka bzu włożona do ziemi lub wody, ma szansę wypuścić korzenie i stać się nowym krzewem? /Miałam zakładać nowy wątek, ale uznałam, że do tego też pasuje/ Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 25.05.16, 12:22 Tak, tylko odetnij zdrewniałą końcówkę. 12:22 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 25.05.16, 13:02 O, to też tak zrobię. Ale od razu do ziemi ? Czy zacząć hodowlę w wazonie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 25.05.16, 13:03 W wazonie. Najlepiej z ukorzeniaczem - bedzie szybciej Jak puści korzonki to dopierow wtedy do ziemi. 13:03 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 25.05.16, 15:42 zmartwię was, w praktyce nic nie puści, chyba że ze mnie d.... a nie ogrodnik Raz jeden galęzie czegoś, włożone do wody wypuściły takie jakby włoskowate korzonki, po czym zaschły. Nie to , że zajmuję się uprawą, tylko przynoszę do domu, wkładam do wody i stoją tak sobie, i stoją i stoją. I wtedy wszystko może się zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 26.05.16, 10:36 No co ty? Ja w ubiegły weekend posadziłam swoją rozsadę bluszczu rwanego z działki. Gałązki puściły piękne korzonki. Udało mi się tez z wierzbą płaczącą i kasztanowcem.Do bzu robiłam kilka podejść, faktycznie był najtrudniejszy. Potem doczytałam o tym obcinaniu końcówek i mam krzaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 27.05.16, 22:21 Kupilam wlasnie ukorzeniacz. Jutro ide "ukrasc" sasiadowi galazke bzu. 22:21 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 27.05.16, 23:03 Kradzione podobno lepiej rośnie. Zakradnij się księżycową nocą w czarnym płaszczu i takim krokiem, jak ten z krainy Deszczowców.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 28.05.16, 08:27 Jedyny czarny paszcz jaki posiadam, to taki gruby, zimowy, weniany. Obawiam sie, ze zemdleje z goraca, nim przekrocze prog wlasnego domu Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 28.05.16, 20:32 Jest okazja - trzeba cierpieć. Broszka z Kempą nie narzekały na swoje czarne zwoje więc bądź dzielna jak one - nasze żelazne damy! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 28.05.16, 21:11 Dokładnie tak. Trzeba cierpieć, taki nasz kobiecy los. Chcesz mieć piękny bez, tak bez poświęceń ? Bez ryzyka ? Bez adrenaliny, że sąsiad bez piżamy wyleci ? Nie, no. Bez przesady.... Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 26.05.16, 09:18 Podobno dzis jest Boze Cialo... Jak ktos jeszcze raz wspomni o "katolickiej Hiszpanii" to kopne. Jak taka katolicka, to dlaczego wszyscy pracuja?? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 26.05.16, 14:53 Boskiego Ciała każdej ematce z okazji dnia matki w boże ciało! (czy był już wątek dlaczego aiteiści obchodzą dzień matki...?) Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 26.05.16, 11:21 Godzina trwogi- obcielam sie na lyso A włosy pojda dla fundacji raknroll. Z jednej strony sie cieszę i jej mi leciutko z drugiej jestem zadowolona ze narzeczony mnie zobaczy dopiero we wrześniu jak włosy juz troche odrosną A poza tym wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam z okazji Waszego święta (Jest 11:21) Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 26.05.16, 11:31 Szacun. W każdym kontekście. I zdrówka dla matek-ematek. Niech nam wszystkim w realu się spełniają marzenia a na forum wątek kwitnie i trwa 11.31 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 26.05.16, 15:06 podziwiam cię ! I jestem pod wielkim wrażeniem. Zimno jakoś dzisiaj, a miałam takie leżakowo - ogródkowe plany. Uwielbiam ten wątek, choć zrobił się dłuuugi, co będzie potem? wszystkiego dobrego matki i nie tylko 15.06 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 26.05.16, 15:10 zapomniałam się publicznie ucieszyć, ze do pracy idę dopiero w poniedziałek HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 26.05.16, 15:34 Jak wątek się skończy ( są jakieś limity ?) to se założymy nowy. Też do pracy w poniedziałek. Te poniedziałki to zawsze muszą człowiekowi bruździć w życiu. 15.34 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 26.05.16, 20:04 Koniec wątku następuje w chwili kiedy jego długość jest równa długości internetu. Możemy więc zmierzyć internet! I sprawdzić ile czasu zajmuje zrobienie przekopu. Jejku ale jestem podekscytowana 20:04 Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 26.05.16, 20:12 mid.week napisała: > Koniec wątku następuje w chwili kiedy jego długość jest równa długości internet > u. Możemy więc zmierzyć internet! I sprawdzić ile czasu zajmuje zrobienie przek > opu. Jejku ale jestem podekscytowana Ja w sprawie technicznej. Najpierw zatkają się serwery gazety. I wtedy forum zniknie! Jejku z nerwów zapomniałem która godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 26.05.16, 22:32 Może znowu nastąpi wrogie przejęcie. Jak nam wejdzie w krew. Chyba, że do tego czasu tak nam się poprawią charaktery, że grzecznie założymy nowiutki własny wąteczek. Ale nie sądzę. Tzn poprawy charakterów nie spodziewam się. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 27.05.16, 08:14 Poprawie charakteru mowie stanowcze "nie". Tylko piractwo sprawia mi frajde Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 27.05.16, 09:54 Musimy czyhać na jakiś przejęcioprzyjazny wątek, nie każdy tak sie da rozwinąć. Chyba, że przestaniemy zwracać uwagę na temat założycielski 9:54 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 27.05.16, 11:21 Ten obecny kompletnie nie rokował a tu proszę, genialny w swojej prostocie 11.21 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 27.05.16, 12:26 temat założycielski ma mieć jakiś potencjał naukowy, wiedza przede wszystkim , też lubię piratów Sądzę, ze wtedy ma to jeszcze jedną dobrą stronę - działa wychowawczo Leniwy piąteczek, cudo. 12.26 Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 27.05.16, 22:27 Kiedys mialam szatanski plan, zeby w kazdym watku matki zalozycielki informowac ja, ktora aktualnie jest godzina Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 27.05.16, 22:43 No to masz charakterek Za karę wypij z piwko za nasze zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 28.05.16, 21:31 kalina_lin napisała: > Kiedys mialam szatanski plan, zeby w kazdym watku matki zalozycielki informowac > ja, ktora aktualnie jest godzina ciekawe czy moderacja by to wycinała... Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 27.05.16, 08:08 Dziekuje wszystkim za mile słowa! 8.08! Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 27.05.16, 08:11 Ufff,zdazylam-myślałam,ze złośliwie przeskoczy na 8.09 zanim mi wyśle post... Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Która godzina? 28.05.16, 05:26 Jest 5:21, a w Brytolandii, gdzie właśnie lecę 4:21 - info specjalnie dla założycielki wątku. Za jakieś 3 godz zobaczę moje córeczki . I przeżyję powtórnie godzinę. Tę czy inną Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Która godzina? 28.05.16, 06:18 No dziewczęta ( i chłopaku bigosowy) wątek idzie na rekord Cieszy mię to bardzo U mnie 6.17 Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 28.05.16, 10:37 tereska.z.bombaju napisał(a): > No dziewczęta ( i chłopaku bigosowy) wątek idzie na rekord > Cieszy mię to bardzo Fajnie, tylko że serwery już zaczynają padać. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 28.05.16, 11:10 a tak własciwie, to po ile mają te najdłuższe wątki?, bo mi się coś wydaje, ze jeszcze moc roboty przed nami. Nie lenić się. Idę robić ciasto, bo gości mam dzisiaj. Znowu w tyłek pójdzie, chyba, że goście wszystko zjedzą Przypominam, ze dzisiaj Dzień bez prezerwatywy, przyłączcie się do świętowania Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 28.05.16, 11:14 i jeszcze prośba do Mid.week i innych ogrodników Jak zrobić taką ukorzenioną sadzonkę, ale tak, by się rzeczywiście przyjęła . Mam czarny płaszcz, a sąsiedzi krzewy Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 28.05.16, 11:15 aaaa i czy ta pora roku jest właściwa? nie za późno? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 28.05.16, 21:16 Czy te serwery to przez ten wątek ? Bo się martwię i nie śpię po nocach. Dzień bez prezerwatywy może być. A w zasadzie noc. Ciągle tylko bez i bez. Ra- Sowa, pisz tu dokładnie co z tym bzem, bo ja też planuję. Płaszcz mam. Krzaki bzowe też w okolicy. Ukorzeniacza jeszcze nie kupiłam. Marzą mi się jeszcze hortensje, ale tu dostanę sadzonki jesienią. Nie wiem czy urosną, nawyżej umówię się ze znajomymi, że im te sadzonki wykradnę. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 28.05.16, 11:16 Obudzilam sie na wsi, przypedalowalam 30 km do domu, odebralam paczke z poczty a teraz jem w barze tortille i zapijam kawa. Jest wspanialy dzien i takiego Wam zycze. Hola jest dopiero 11:15. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 28.05.16, 20:29 sobotni wieczór, a w TV nuda... 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 28.05.16, 20:53 sobota, weszłam na ematkę, u góry wątek o pięknej Polsce, jak widzę podpis gogologa ( czy jakoś tak) to coraz bardziej mam ochotę zasiedlić ten wątek również. No w trosce o kraj oczywiście Goście pojechali, część ciasta zostało, ktoś będzie musiał go zjeść, jak która jest głodna lub chuda, to mogę wysłać. 20.53 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 28.05.16, 20:57 i jeszcze - byłby to wątek z potencjałem - ileż ciekawaych , pięknych miejsc ma Polska Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 28.05.16, 21:29 Ej to jest super pomysł! Szkoda, że ja go mam wygaszonego. Ale jak padnie komenda wrogiego przejęcia to odblokuję dla dobra sprawy naszej i waszej 21:29 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 28.05.16, 21:48 no widzisz, albo właśnie nie widzisz weszłam z nudów w ten watek i jak widzę to głupkowate buuuuaaahaaaaahaaaaaa to budzi się we mnie coś złego Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 28.05.16, 21:51 Oj to tym bardziej trzeba przejąć. Tyle nowych inwestycji jest do wklejenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 28.05.16, 22:08 Ale ze co? Robimy watek krajoznawczy? Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 28.05.16, 21:02 Ja jestem chuda, głodna nie, ale ciasto bym zjadła. Jednak coraz bardziej skłaniam się ku otwarciu czerwonego wytrawnego... 21.02 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 28.05.16, 21:24 słodkie do wytrawnego pasuje w sam raz, mam banoffee pie mniej więcej takie( zdjęcie z netu), tysiąc milionów kalorii, ale dobre jest Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 28.05.16, 21:26 Bosz... powinnam się nauczyć piec ciasta, tylko... kto to będzie jadł? Do pracy mogłabym nosić! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 28.05.16, 21:27 Bo to cho do mnie. Mam czerwone wytrawne i ciasto marchewkowe właśnie z pieca wyszło 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 28.05.16, 21:44 Otworzyłam. Polałam. Na zdrowie! 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 28.05.16, 21:19 Jestem gruba, no może nie tak bardzo, ale trochę. W każdym razie założyłam dziś dopasowaną sukienkę i jakby się zbiegła na brzuchu. Co za materiały teraz stosują, nawet sobie Sowiego ciasta nie można zjeść. 21.19. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 28.05.16, 21:22 Sukienka!! Miałam starą, raz założoną, długą sukienkę przerobić na sukienkę krótką oraz spódnicę. Jutro. Dziś już za późno: 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 28.05.16, 21:25 A może na bluzkę na ramiączkach i spódnicę... Albo krótką sukienkę i bluzkę na ramiączkach... Dużo materiału mam do dyspozycji, hmm.... a sukienka z tych błyszczących, bordowa, na wesele kupiona sto lat temu. ra-sowa, przysyłaj ten tort! Utuczę się, nie wejdę w nią i od razu jeden dylemat z głowy. 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 28.05.16, 21:44 kochana, to nie tort, ja to mam w dużej , bardzo dużej prostokątnej formie. wyślę, bo na mnie już wszystkie sukienki przestają wchodzić Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 29.05.16, 00:33 Weź, miałam spać. A mam ślinotok. Utopię się przecież. 00.32 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 28.05.16, 21:38 Skandynawia eksperymentuje z 6-godzinnym dniem pracy! Nie wiem co to będzie jak wprowadzą plan w zycie. Jak to się bedzie miało do czasu? Czy jak Swen wyjdzie z pracy to u nas będzie 16:00...??? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 28.05.16, 21:38 tak się zdenerwowałam, że linka nie wkleiłam. Macie: next.gazeta.pl/next/7,151244,20136814,zadowoleni-i-wypoczeci-pracujemy-lepiej-czy-przyszlosc-to-szesciogodzinny.html#MTstream Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 29.05.16, 00:16 Godzina zwycięstwa Realu i przegranej Atletico. Na poczatku meczu sama nie wiedziałam za kim jestem ale potem 99% mojego serca bylo za Atletico. Cierpię Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 29.05.16, 08:02 He, nawet nie załapałam, że mecz był 8:02. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 29.05.16, 11:11 W warcaby - kibice na trybunach plakali z emocji kiedy niejaki Cristiano Ronaldo zbil ostatniego pionka Altetico Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 29.05.16, 11:14 Yyyy w warcabach sa pionki czy inaczej to się nazywa? Bo zglupialam na moment- cytując Matkę Zalozycielke wątku (11:14,gorąco ja juz po spacerze z psami i kąpieli w jeziorze) Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 29.05.16, 12:39 Jakie warcaby. W bierki przecież grali. Tam spokojnie trzeba i pomalutku. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 29.05.16, 13:46 Może to byly faktycznie bierki. A może państwa i miasta. Cokolwiek to bylo to bylo szarpiące nerwy. Gry zespolowe to zlo. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 29.05.16, 08:24 Znów forum sabotuje wątek. Wszystkie wpisy napisane kilka minut po ósmej, pojawiły się z godziną 8:20. Następuje wyraźne zakrzywienie czasoprzestrzeni forumowej. Jest 8:24. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 29.05.16, 09:20 To może być problem z przebiciem się nowych wpisów przez wszystkie poprzednie. Swiatło ze słońca też ma opóźnienie ale w końcu dociera na ziemię. Bądźmy dobrej myśli. 9:20 Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_lin Re: Która godzina? 29.05.16, 09:43 9.42 Trzeba sie ruszyc z domu gdzies w plener, oderwac dzieciarnie od komputera. Stracilam impet na koniec dlugiego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Która godzina? 29.05.16, 11:09 11.09 Leżę Obiad sam się zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 29.05.16, 12:45 U mnie wisi burza w powietrzu. Na myśl, ile mam roboty w tym tygodniu wisi burza też we mnie. Bardzo nerwowa się zrobiłam i z nerwów podjadam. Podoba mi się hipek z sygnaturki Tereski, mam tak po kawie Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 29.05.16, 13:28 pogoda się popsuła, ( tak zawiadamiają w wychowawczym wątku przyjaciele gogologa ), siedzę w domu, ale humor mam do bani, jutro do roboty, a dzisiaj również muszę się za tę robotę zabrać. Mój mąż oglądał ten mecz, nie wiedziałam, ze to rozgrywki w warcaby, nigdy mi nie mówił, ze lubi. A ten Ronaldo to nasz jest? Z Polski znaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 29.05.16, 13:43 Z intelektu mógłby byc Polak, z urody nie bardzo. Z Realu jest. Jerzy Dudek tez byl z Realu. I byl Polakiem.To może Ronaldo tez jest Polakiem. Zapytaj męża czy dobrze wydedukowalam? Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 29.05.16, 13:57 Fajny ten Ronaldo, ja chyba nie chce już wiedzieć skąd on jest, bo co , jak się okaże , że jest Polakiem i jest z PISU ?????? takie gry, to nie na moje nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 29.05.16, 17:17 Z realu to my jesteśmy. Tu tylko przychodzimy poematkować. Ale poetycznie to zabrzmiało . Obserwacje na dziś - dzieci są niepraktyczne, moje siedzą po pokojach i generują bałagan.Na dodatek przyprowadziły inne dzieci. Bałagan będzie jeszcze większy. Oraz głośno rechoczą, zwłaszcza zmutowani nastolatkowie w liczbie 4 sztuki na jeden pokój. Dziewczynki są ciszej, ale pewnie knują. W końcu kiedyś będą ematkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 29.05.16, 17:37 to ja nie wiem jakiej płci mam dziecko Myslalam, ze dziewczynkę, ale przyprowadziła inną dziewczynkę, siedzą w pokoju i głośno rechoczą. Jaką ematkę wychowuję??? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 29.05.16, 17:57 Rechoczącą Idę do nich, mają rechotać. Nie mogą być gorsze od chłopaków ! Ci zresztą albo mi sopranem, albo basem rechoczą, rozstrojeni jacyś, czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 29.05.16, 17:56 fornitta69 napisała: > Z intelektu mógłby byc Polak, z urody nie bardzo. Prawda. Nikt by przy nim nie chciał jeść frytek. 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 29.05.16, 19:53 ??? Dlatego,ze ma intelekt polskopodobny??? Co za dyskryminacja? Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 30.05.16, 01:28 Ciemno na schodowej klatce a ja siedzę na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 29.05.16, 12:12 A, bo Wy długi weekend macie, szczęściary. 30 km zrobione. Żreć!!! 12:12 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 30.05.16, 06:29 6:29 poniedziałek jeszcze maj, burzowo. jestem pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 30.05.16, 17:32 17:32. Moja pierwsza godzina z nową piątką prawą dół. Boli. Sąsiedzi się muszą dostosować do nowego kolegi. Współczuję wszystkim, którzy muszą nosić aparat ortodontyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 30.05.16, 18:42 Ja doszłam do wniosku, że poleję tego implanta czerwonym winem, żeby lepiej rósł 18:42. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 30.05.16, 18:56 Tylko, żeby za duży nie urósł ! Uważaj, bo jak będziesz pokazywać klawiaturkę !!! 18.56 Odpowiedz Link Zgłoś
ult.ramaryna Re: Która godzina? 30.05.16, 19:10 ale fajny wątek macie, a ja się dziwiłam skąd tyle wpisów w wątku "która gadzina?" Ja dziś o mały włos nie zaspałam bo się okazało że w telefonie ustawiłam budzik na wtorek, ale mnie słońce obudziło, o! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 30.05.16, 21:24 Miałam dziś nie pić, ale taka okazja nie trafia się codzień Niech się zdrowo chowa! 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 30.05.16, 21:40 Czy podlewane zęby lepiej rosną? Koniecznie zdaj relację z postępów, wino tańsze niż dentysta, podlałabym dzisiaj swoje, ale mam robotę teraz i wtedy zasnę przed komputerem na pewno Poniedziałek ( chyba ?) 21.40 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 31.05.16, 07:12 Dziś dużo mniej boli szczęka, więc chyba mu się spodobało. Ale chyba od wina nie rosną, bo miałabym zęby jak wilkołak. 7:12. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 31.05.16, 22:30 Nie boli, czyli się zadomowił. Będą z niego ludzie. Gorzej jak wino polubi, mus będzie regularnie. 22.30 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 01.06.16, 07:19 I kumple już się od niego odsunęli Nić dentystyczna wchodzi bez problemu. Bo ja początku to jak się o sąsiada oparł, to nie było sposobu. Pewnie pijany był. 7:19 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 31.05.16, 06:00 Ostatni dzień maja. Pogoda wakacyjna 6:00 Ubierając sie do pracy pamiętajcie że dziś Dzień Bez majtek! Światowy Dzień bez Majtek Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 31.05.16, 20:52 Czemu ta pani taka spocona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Która godzina? 31.05.16, 22:32 Było przypomnieć wczoraj ! Bo nawykowo założyłam a tu takie swięto . Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 31.05.16, 06:25 Widzę,ze druga Ematki strasznie wcześnie wstaja! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 31.05.16, 06:41 Najchętniej zarządziłabym dziecku wagary i spała do 9 Ale nic z tego. Kartkówki, sprawdziany... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 31.05.16, 07:17 Oj rzeczywiście ble. Bodaj byś cudze dzieci uczyl Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 31.05.16, 08:53 A to dziecka te sprawdziany? Bo zrozumiałam,ze Twoje. Kto rano wstaje ten oglupiony Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 31.05.16, 15:12 Dziecka! Dlatego nie moze wagarować a matka spać z rana zamiast kanapki robić o 6 i jezdzić po mieście w porannych korkach... Deszcz mi z nieba spadł na biegającą głowę. I znowu sennie. 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Która godzina? 31.05.16, 20:48 > Dziecka! Dlatego nie moze wagarować a matka spać z rana zamiast kanapki robić o > 6 i jezdzić po mieście w porannych korkach... > > Deszcz mi z nieba spadł na biegającą głowę. I znowu sennie. > > 15:12 Kobiety są głupie? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 31.05.16, 18:16 Mnie wczoraj spadl na rowerujaca glowe i bylo to piekne przezycie Nie wiem ktora godzina,czas w pociagu plynie dziwnie Kto pomoze? 18:16? 18:17? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Która godzina? 31.05.16, 21:03 Musisz popracowac nad refleksem zawsze jestes minute do tylu 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Która godzina? 31.05.16, 23:32 no pięknie, nie zauważyłam za drugim razem Tyle nauki na nic, a to przez was,( bo przecież nie przeze mnie) atmosfera nauki zanikła. Albo wino, albo kobieta bez majtek, na dodatek naoliwiona, albo inne atrakcje. A MOŻE JA MAM JAKIŚ NIEDOBÓR??? wina na ten przykład? czy może się tak objawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 01.06.16, 06:52 Może majtki cię wczoraj cisnęły? 6:52 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Która godzina? 01.06.16, 06:56 Wszystkim waszym wewnętrznym dziecom życzę wspaniałego Dnia Bułki oraz dnia bez Alkoholu! 1 06 2016 godz. 6:56 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Która godzina? 01.06.16, 07:20 Nawzajem! Bułka zjedzona, alkohol nie wypity, czyli poświętowane! 7:20 Odpowiedz Link Zgłoś