julita165
02.04.16, 20:39
Chyba mam okres co 2 tygodnie !!! Pomóżcie bo do lekarza dopiero w poniedziałek. Generalnie jestem ginekologicznej bezproblemowa. Przsz całe życie z 10 lat temu miałam nadzerke ( zamrożone ) chyba z 6 lat temu raz lekarz zwrócił uwagę że troszkę za grube endometrium jak przy tabletkach ale pobrał.próbkę do badania wszystko ok coś tam zapisał i przy kolejnych wizytach do tematu nie wracał. Jak starałam.się o dziecko wyszło ze luteina niewiele poniżej Normy ale już nic z tym nie robiłam bo okazało się ze jestem w ciąży która przebiegła koncertowo. Potem żadnych problemów. Od 2.5 roku nie biorę tabletek.miesiączki normalne w terminie żadnych dolegliwości. Raz w sietpniu 2015 zdarzyło się coś wyglądające jak plamienie owulacyjne. I teraz zonk. Okres dostałam prawidłowo 19.03. Trwał do 25.03. Taki sam jak zwykle. Najpierw 28-29.03 pojawiło się leciutko plamienie takie jak opisują jako owulacyjne. A dziś okres, tylko skapy, taki miałam jak brałam tabletki. Myślę ze to okres bo takie mam w brzuchu uczucie ( to nie bol bo miesiączki m bezbolesne ). Dodam tylko że w tygodniu przed świętami byłam w szpitalu w związku z kamica przewodoaa. Miałam zabieg ecpw ( endoskopowe przepychanie dróg zolciowych ) i od 24.03 biorę na zmiekczenie kamieni proursan. To mozd mieć jakiś związek ?