Dodaj do ulubionych

Nie chce mi się. ..

15.05.16, 01:28
Spać. Gadać nie mam z kim, bo wszyscy w domu śpią. W tel bateria zdycha więc za dużo nie popiszę. Nie chce mi się tylka ruszyć z łóżka żeby dorobić coś do picia, w tv nic nie ma. Rano będę nieprzytomna, a jak na złość będę sama z dziećmi. Nie wiem co na obiad wymyślić. Może chociaż tiramisu zrobię. I pójdę opłacić karnet u kosmetyczki, terminy poumawiane ale tylko jutro 50% taniej na prawie wszystko smile a tak to nuda, oby do 25-tego smile
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 01:34
      Biednaś, współczuję, tak liczyć kasę od daty do daty.
      • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 01:36
        Liczysz kase od daty do daty? Bo ja odliczam dni do wyjazdu big_grin
        • rosapulchra-0 Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 01:59
          A wiesz, że ja też? Tylko mnie na to stać bez wymienionych przez ciebie wyrzeczeń i narzekania, co się będzie następnego dnia. Naprawdę mi cię żal. Współczuję.
          • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 02:07
            A co mnie obchodzi czy cie stac czy nie? Pytalam cie o to?
            Dlaczego sie mnie czepiasz? Dlaczego atakujesz mnie pid moimi wpisami ? Zdajesz sobie sprawe z tego, ze stosujesz hejt wobec mnie? Dlaczego tak sie zachowujesz? Czemu mi chcesz dokopac? Co ja ci zrobilam? Nie masz powodu zeby mi wspolczuc, nie znasz mnie ani mojej sytuacji finansowej wiec nic nie mozesz na ten temat powiedziec, dlaczego wiec zachowujesz sie w taki nieprzyjemny sposob? Myslalam, ze jestes inna ale widze ze sie bardzo ponylilam.
            • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 02:12
              Co wy dziewczyny robicie? co to za awantura i w sumie po co?
              • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 02:19
                Ja sie nie awanturuje, zalozylam lajtowy watek. To rosa mnie atakuje i jest dla mnie nieprzyjemna bez powodu. Nic jej nie zrobilam, nie ma powodu zeby mnie tak potraktowala.
                • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 02:22
                  Rosa cos pokrecilasmile nie ma co sie denerwowac. A z promocji u kosmetyczki warto skorzystac smile
                  • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 02:27
                    jola-kotka napisał(a):

> Rosa cos pokrecilasmile nie ma co sie denerwowac.

Nie denerwije sie smile ale uwazam, ze bardzo nieladnie sie zachowala.

A z promocji u kosmetyczki warto
                    > skorzystac smile

No ba, zamiast 1600 zaplace 800 smile z okazji urodzin salonu w jeden dzien obnizaja oplate o 50%. Terminy zarezerwowalam wczesniej. Musze zrobic cos z naczynkami bo jest coraz gorzej uncertain
                    • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 02:31
                      smile
                    • ofelia1982 Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 08:36
                      Na naczynka laser Cutera. Ale nie inny. Miałam innym i mi nic ne zamknal. Cutera zamknela mi 100%. Robiłam juz twarz i lydki, 7 czerwca ide na uda
                      • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 21:32
                        Z naczynkami umowilam sie najpierw na konsultację do dermatologa w klinice dermatologicznej w ktorej maja laser cutera. Ja mam tylko na policzkach naczynka.
                  • 3-mamuska Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 16:41
                    Tak rosa biedna i cos podkręciła.
                    Ale jak napiszesz tak do rosy to zaraz hejt i psychofanki, Jola bądź obiektywna.
                    • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:31
                      Powiem ci jak jest u rosy,jest akcja i reakcja,najpierw jest akcja na rose a potem jest reakcja rosy nawet nie w tym samym temacie i to sie sprawdza bo po pewnej sytuacji przesledzilam poczynania rosy na forum i tak dokladnie jest. rosa jest grzeczna do momentu az ktos jej nie do wali a potem jedzie i to ostro w rezultacie to ona wychodzi na najgorsza.
                      • karme-lowa Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:35
                        Jolka, chyba czytamy inne forumtongue_out
                      • lady-z-gaga Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:39
                        żałosne jest to, co piszesz
                      • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:43
                        Jola, bardzo Cię proszę wskaż mi w którym miejscu zaatakowalam rose? Ja nie zrobiłam zadnej akcji zeby byla taka jej reakcja. W tym wątku ewidentnie sie mnie uczepila, ja jej nie tykalam. W innym watku zaatakowala mnie i ublizyla bo napiaalam, ze na eurowizji rodacy nie moga glosowac na Polske, co jest zgodne z prawda. Potrafię zrozumiec, ze masz dobre serduszko i o ile jestem pelna podziwu dla Twojego poswiecenia w stosunku do psow tak tutaj Cie nie rozumiem. Bądź sprawiedliwa.
                        • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:47
                          dobra ja po porostu bardzo lubie rose tyle w temacie i wszystko moze interpretuje na jej korzysc ale wina zawsze lezy po obu stronach to nie jest tak ze tylko ona jest winna i w wielu watkach to sie potwierdza
                          • lady-z-gaga Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:50
                            > ja po porostu bardzo lubie rose tyle w temacie i wszystko moze interpretuje na jej korzysc

to nie powod, aby bezczelnie kłamać
                            • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:54
                              A gdzie ja kogos oklamalam?
                              • lady-z-gaga Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:56
                                TU:

"najpierw jest akcja na rose a potem jest reakcja rosy "
                                • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:05
                                  Ale to w wiekszosci przypadkow tak wlasnie wyglada,widzisz ja tez sadze ze rosa czasami przesadza jej reakcje sa nieadekwatne do kierowanych do niej wypowiedzi i uwazam,ze powinna wyluzowac umiec olac tak jak ja sie tego nauczylam. Tylko ja to jest inna bajka mam spory dystans do samej siebie umiem sie smiac z siebie rosa wydaje mi sie troszke mniej. Zeby nie bylo nie twierdze ze nie ma jej winy ale nic nigdy nie dzieje sie bez przyczyny.
                                  • lady-z-gaga Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:16
                                    ona w ogole nie ma okazji reagowac na kierowane do niej wypowiedzi
                                    bo na tym forum prawie nikt już z nią nie gada
                                    dlatego wpada tu jak wściekły kundel i wczepia się pierwszą lepszą nogawkę - i nie wciskaj ciemnoty, że ktokolwiek ją prowokuje, bo się kompromitujesz
                                    • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:34
                                      o ciekawe czy wczoraj nikt z nia nie dyskutowal ty tez jak widac grzecznie zemna nie rozmawiasz ok moge sie kompromitowac ja widze swoje ty swoje i przy swoim kazda z nas zapewne zostanie
                          • karme-lowa Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:51
                            Akurat tu wina leży tylko po stronie Rosy.
                          • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:52
                            Jola proszę pokaż mi, gdzie jest moja wina. Może ja czegoś nie widzę a Ty to widzisz.
                            • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 22:56
                              O tobie nie mowie,mowie o sytuacjach gdzie pojawia sie rosa zaraz ktos cos jej wyciaga maz kochanka tesciowa itd a potem jest draka ze rosa wyzywa itd,kazdy na jej miejscu by wyzywal.
                              • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:12
                                Ale mowa w tym wątku o tej sytuacji. Jak masz misje bronienia rosy - ok, rozumiem. Ale mogłabyś byc obiektywna.
                                • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:14
                                  W tym watku to przesadzila i ona juz o tym zostala poinformowana przez jole na priv tutaj smam bylam w szokusmile
                                  • karme-lowa Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:25
                                    Ale ma zostać poinformowana przez moderację, a nie przez Ciebie Jolu.
                                    • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:31
                                      ona nie ma sie przyznawac tylko byc delikatniejsza
                                      • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:42
                                        Delikatniejsza? Daj spokoj Jola.
                                    • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:32
                                      ale ja ja poprosilam z sympatii a co powinna moderacja to juz nie jest moja sprawa.
                                      • karme-lowa Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:42
                                        No proszę Cię Jola, bez jaj. Prosić o to żeby była delikatniejsza?To swojego rozumu użyć nie potrafi? Ty za nią będziesz myśleć? Jola daj już spokój.
                                        • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:52
                                          Kurde dziewczyny zwrocilam jej uwage w dobrej wierze tyle chcialam dobrze.
                                          • karme-lowa Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:55
                                            Teraz dopiernicza się do mnie w moim wątku. A Ty broń jej dalej....
                                            • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:03
                                              w ktorym?
                                          • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:02
                                            Jola, ja Ci szczerze radzę, dla Twojego dobra - nie angazuj sie tak bardzo w sprawy rosy. Nie piszę tego złośliwie, z pewnych względów czuje do Ciebie sympatię i najzwyczajniej w świecie szkoda Twojej energii na angażowanie się coś takiego.
                                            • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:03
                                              smileuf
                                  • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 23:26
                                    I myślisz, że to cokolwiek da? Jakoś się przyznać do tego nie potrafi.
                      • 3-mamuska Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:08
                        Ta jasne tylko rosie wszyscy dowalają.
                        Poza tym rosa jest dorosła i powinna umieć trzymać emocje na wodzy.
                        Ja jej tez odwaliłam twierdząc ze jej dzieci nie sa idealne do ubliżają starszej schorowanej kobiecie? Na tyle zeby czepiła sie mojego chorego dziecka...
                        Ja uważam ,ze nie ma ludzi idealnych i corki rosy sie do tego zaliczja.
                        Ale nie wyzywałam ich ani nie powiedziałam nic obraźliwego.

Tyle ze rosa nauczyła sie słów : hejt i psychofanka i jak sie z nia nie zgadzasz to od razu jestes któraś z nich.
                        Odmiennego zdania miec nie mozna.
                        • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:14
                          Problem polega na tym,ze jak ja bym ci za kazdym razem wypominala to chore dziecko atakowala je czy np. kochanke meza (teoretycznie w twoim przypadku) to po jakims czasie tez zaczelabys nie panowac nad soba. bo to jest normalny ludzki odruch samozachowawczy bronienie swojego stada. i tak ani ja ani ty ani rosa nie jestesmy idealne bo takich ludzi nie ma.
                          • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:20
                            jola-kotka napisał(a):

> nie
                            > jestesmy idealne bo takich ludzi nie ma.

Nie zgadzam się z tym, mój Nm jest idealnym człowiekiem. Po raz kolejny miałam okazję się o tym przekonać smile
                            • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:27
                              Moj M tez jest wiesz kochac i byc takim dobrym dla takiej zmiennej istoty jak ja to trzeba byc idealnym ale wyjatki tylko potwierdzaja regulesmile
                              • karme-lowa Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:34
                                Wiesz Jolu, chciałam Ci to już dawno napisać. Dawno temu straciłam do Ciebie szacunek przez wiadomą sprawę. Ale Ty to zaufanie krok po kroku odbudowałas (w moich oczach). Fajnie się czyta Ciebie taką jaka jesteś teraz. Więc proszę Cię, nie bierz na siebie obrony Rosy bo to się obróci przeciwko Tobie. Ona Jest dorosła i wie co pisze.
                                • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:46
                                  Dziekuje smile Pewnie masz racje,ze sie obruci dlatego juz nic na ten temat nie napisze natomiast wiem,jak to jest byc atakowanym i dlatego taka a nie inna moja reakcja w jej sprawie,ja rozumiem jej agresje tak zwyczajnie po ludzku wiem co ona czuje bo bylam w takiej samej sytuacji. Najgorsze jest to,ze ja bardziej nabroilam a chyba mniej zlego wzamian dostalam mi nikt az tak syfu nie wyciagal i nie wyciaga.
                                  • minerallna Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 01:35
                                    karme-lowa napisała dokładnie to co sama bym napisała.
                                    Jola, odbudowałaś siebie na forum, nie wdawaj się w puste pyskówki.
                                    No jeśli chodzi o brojenie na posty to jesteś mały pikuś, raczej oprócz sławnych paczek i ogólnie, hmm, ale złożyłaś samokrytykę big_grin
                                    A nie jest lepiej? Napisałaś szczerze a forumki doceniły.
                                    Tylko że Rosa wiecznie kłamie, a ja kłamstw nie lubię, zresztą wystarczy poczytać, wiecznie ktoś coś wyciąga.
                                    I mocno nie podoba mi sie opisywanie zachowania, wzdąć i biegunek teściowej na aż tak publicznym forum- od tego są inne fora.
                                    • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 01:42
                                      nie wiem czy klamie czy nie ale nikogo nie skrzywdzila realnie ja tak takze mozemy sie przepychac na winy tylko to nie o to chodzi ,jestesmy tutaj bo chcemy nikt nas na sile nie trzyma ale tez jestesmy tutaj zeby sobie pomoc doradzic a nie sie wyzywac wyciagac syf,nie wiem moze ja jednak za bardzo sie wyciszylam uspokoilam i teraz denerwuja mnie krzywe akcje,moze ja to wszystko zle odbieram bo na forum to normalka,trudno mi to zniesc wieczne przepychanki. odstawie leki smile moze przestanie mnie to bolec.
                                      • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 01:47
                                        Z odstawieniem lekow to byl zart nie zrobie tego mezowi smile
          • karme-lowa Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 14:26
            Nie Ciebie stać tylko twojego męża.
      • joa66 Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 02:12
        rosa, lecz się.
        • kalina_lin Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 07:28
          Biedna, hejtowana na każdym kroku rosa...
        • karme-lowa Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 13:01
          Na leczenie Rosy jest już za późno. To jest galopująca, nieuleczalna głupota, chamstwo i brak rozumienia tekstu pisanego.
      • m_incubo Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 14:44
        Zjeżdżaj wreszcie, Rosa.
    • zjadaczbigosu Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 07:09
      aurinko napisała:
      Nie wiem co na obiad wymyślić.

Bigos.
      Cały gar, tak żeby do do 25-tego wystarczyło.
      • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 08:30
        A fuj smile bigos jem tylko jesienia/zima. W dodatku mam jeszcze duzy sloik zawekowany :p
    • melancho_lia Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 07:31
      Ja tez pół nocy nie spałam. Usnęłam po 1. Zamiast korzystać ze mi niemowlę o 19 odpłynęło i tez sie wyspać to się snułam po chalupie bez sensu.
      • mirmunn Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 08:21
        Racja, dziewczyny- taki był wczoraj dzień bez sensu- fronty idą do środy, więc samopoczucie pod psem i nic się nie chce. Mnie obudził potworny ból głowy- tak mam, jak ciśnienie skacze, na szczęście przechodzi po kilku minutach od obudzenia, ale przez chwile ściska jak kleszczami.

Nieprzyjemnie na zewnątrz, mieliśmy wczoraj i dziś zaliczyć piknik Zwierzaka na Błoniach i jakiś jeszcze festyn, ale chyba nic z tego. Posnujemy się i poczytamysmile dobrze, że przyniosłam z biblioteki Bondę i trylogię o Ksiniesmile

Aurinko, nie przejmuj się Rosą, leć do kosmetyczki, obiad zamów albo odpal piekarnik, wsadź kurczaka na butelce z piwa i ziemniaczki- robi się samosmile.
        • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 08:45
          Mnie na szczęście ominął ból głowy, chociaż prawie nic nie spałam. Zasnelam kolo 4 jak już ptaszyska swiergotaly. A o 6:20 obudził mnie najmłodszy gramolac mi się do łóżka (on nigdy nie wstaje tak wcześnie). Mały zazyczyl sobie pomidorową z lanymi kluskami, ciekawe co córka wymysli jak wstanie, ona zupą sie nie naje więc opcja z pieczonymi ziemniakami i kurakiem moze byc ok wink
          • ra-sowa Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 12:52
            widzę, że nie tylko na mnie wpływa zmiana pogody, weszłam wątek zachęcona tytułem smile - nie chce mi się - bo mnie dzisiaj też się nie chce, nigdzie nie wychodzę, poczytam, przejrzę wiadomości i mam szyć z córką jakąś pokraczną maskotkę.
            A może pani R. się nie przelogowała - i dlatego taki wyskok big_grin
    • anorektycznazdzira Re: Nie chce mi się. .. 15.05.16, 15:19
      Sorki, nie mogłam Ci wczoraj odpisać, bo byłam na imprezie w tym akurat czasie...
    • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:05
      No dobra, nie chce mi się już siedzieć na forum, może dzisiaj wcześniej zasne ;p
    • rosapulchra-0 Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:08
      Aurinko, fakt, pocisnęlam ci wczoraj. Przesadziłam. Przepraszam.
      Oczywiście nie liczę na twoje zrozumienie, ani tym bardziej nie zamierzam się publicznie tłumaczyć, jaki był powód, bo moje fanki i tak tego nie zrozumieją, a jeszcze wezmą to za powód kolejnego dowalania mi. Jola ma rację, ten mechanizm mniej więcej na tym polega. Ktoś mi dowala ostro w wątku nr 1, ja się odwdzięczam w wątku nr 2. Niektórym wystarczy odrobina inteligencji, żeby to załapać, jednak większość tego nie widzi. Taki urok forum. Jeszcze raz przepraszam.
      Jeśli chcesz znasz wyjaśnienie, to zapraszam na priw.
      • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:17
        Rosa jestes ostatnia osoba na ematce do ktorej poszlabym na priv. Wytlumaczenia dla takiego zachowania jakie pokazalas w stosunku do mnie nie ma. Jestes dorosla osoba i doskonale zdajesz sobie sprawe z tego co i do kogo piszesz. Nic takiego zachowania nie usprawiedliwia. Ale dziekuje, ze przeprosilas, doceniam fakt, ze napisalas to na forum, chociaz nie bylo to dzieki twojej refleksji.
        • rosapulchra-0 Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:34
          OK. Czyli jesteś kolejną, która wie lepiej ode mnie, gdzie mnie swędzi. Pokazałaś właśnie swoją wyższość nade mną. Nie ty pierwsza i nie ty ostatnia. Ja potrafię się przyznać do błędu i przeprosić. Jak widać w moim przypadku, jesteś kolejną osobą, dla której moje przeprosiny nie mają znaczenia. Ale dowalić zawsze można, prawda? W końcu masz powód..

EOT.
          • d.o.s.i.a Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 00:43
            A kiedy Rosa przestaniesz używac sygnaturek szkalujących ludzi? Wiesz co? Jesteś dla mnie zerem zgrywajacym niewiniątko a na każdym kroku dosrywajacym innym forumkom na prawo i lewo - vide Twoje chore ( i niegramatyczne by the way) sygnaturki. Jesteś zerem Rosa.
          • jola-kotka Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 01:06
            Ona nigdzie nie napisala ze twoje przeprosiny nie maja dla niej znaczenia wrecz przeciwnie ze docenia koncowka moze nie potrzebna smile zmien sygnaturke prosze cie.
          • tak_to_nowy_nick Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 01:23
            > dowalić zawsze można, prawda?

Hej, weź no zdecyduj się na jedno motto życiowe tongue_out
          • minerallna Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 01:51
            To nie to że nagle przyznałaś się do błędu. Po prostu napisałaś kompletnie od czapy na post startowy a teraz usiłujesz to zmienić.
            I autorka wątku wg mnie wcale nie pokazuje żadnej wyższości nad Tobą tylko nie chce dyskutować. W jakiejkolwiek formie.
            Powinnaś się domyślić dlaczego.
            Za dużo, Rosa, za dużo tych dziwnych zdarzeń... na forum.
            • rosapulchra-0 Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 05:58
              Chcesz mnie pouczać? To napisz na priw, a nie siej poruty.
              No chyba że lubisz, gdy ktoś twoim kosztem dostaje łomot.
              I nie zarzucaj mi kłamstw, jeśli nie masz na to dowodów.
              • rosapulchra-0 Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 05:59
                rosapulchra-0 napisała:

> Chcesz mnie pouczać? To napisz na priw, a nie siej poruty.
                > No chyba że lubisz, gdy ktoś twoim kosztem dostaje łomot.
                > I nie zarzucaj mi kłamstw, jeśli nie masz na to dowodów.
                >
                Nie kosztem, tylko zasługą.
          • aurinko Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 08:23
            Nie wiem gdzie cie swedzi i niczego takiego nie twierdze. Co wiecej - w ogole mnie nie interesuje czy cie cokolwiek swedzi czy nie. Powyższym postem udowodnilas wszystko co o tobie jest napisane na forum. Głupia i naiwna jestem bo myślałam, że przepraszasz szczerze, dlatego docenialam te przeprosiny i sądziłam, że naprawdę zrozumialas co zrobiłaś. No cóż, pomyliłam się. Ja na privach nie mam o czym z tobą rozmawiać i nie mam ochoty na twoje tłumaczenia. Mam do tego prawo i tak samo postapilabym z każdą osobą, która by mnie w taki wredny sposób potraktowała. W realu też nie idę na kawę ani na laweczke w parku z chamem, który przy byle okazji mnie wyzwal, bo mu się zachciało tłumaczyć przyczyny swojego zachowania. Chamskie i wredne zachowanie nie ma dla mnie żadnego usprawiedliwienia i tyle. Szczere przeprosiny można przyjąć, można za nie podziękować (co zrobiłam i nie żałuję tego, mimo że teraz mam poważne wątpliwości co do szczerości twoich intencji) ale to nie znaczy, że będę pokornie na privie wysluchiwac twoich tłumaczeń. Ale ty oczywiście nie możesz na tym poprzestać, swoim zachowaniem zerujesz wartość przeprosin i odwracasz kota ogonem. Tak, tak, oczywiście ty jesteś teraz ta biedna, pokrzywdzona a ja pokazuję swoją wyższość. Dopowiadasz sobie swoje wlasne teorie do moich słów, trudno, skoro tak lubisz... ale nie udawaj potem takiej swietej i nie kajaj się żeby chwilę potem pokazać ze przeprosiny to sciema. Szkoda, naprawdę szkoda, że tak się zachowujesz. Ale cóż, to twój wybór i ty, tylko ty odpowiadasz za swoje zachowanie.
            • lady-z-gaga Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 08:41
              Mądra z Ciebie babka, Aurinko.
              Jesli ktoś po tym wszystkim, co wykonała Rosa, utrzymuje z nią prywatne kontakty, to wystawia sobie świadectwo niepoczytalności.
          • zona_mi rosapulchra-0 16.05.16, 09:05
            Proszę usunąć z sygnaturki hejterski cytat.
            • ra-sowa Re: rosapulchra-0 16.05.16, 09:15
              a hejterskie posty zostaną?
              • aurinko Re: rosapulchra-0 17.05.16, 08:21
                ra-sowa napisał(a):

> a hejterskie posty zostaną?

Jak widać zostaną. Ciekawe dlaczego.
                Z drugiej strony może to i lepiej że zostaną. Czarno na białym dowód jest na to, jak się zachowuje rosa na forum i jaka jest postawa moderacji w tej kwestii.
          • 3-mamuska Re: Nie chce mi się. .. 16.05.16, 18:19
            OK. Czyli jesteś kolejną, która wie lepiej ode mnie, gdzie mnie swędzi. Pokazałaś właśnie swoją wyższość nade mną. Nie ty pierwsza i nie ty ostatnia. Ja potrafię się przyznać do błędu i przeprosić. Jak widać w moim przypadku, jesteś kolejną osobą, dla której moje przeprosiny nie mają znaczenia. Ale dowalić zawsze można, prawda? W końcu masz powód..

Ojp, mania prześladowcza sie kłania.
            To sie zdaje sie leczy poważnie ...
            Aurinko ma racje ,ktoś cie rosa wkurzył a ty sie wyladowujsz na innych osobie, i co z tego ze przeprosisz? Myśl zanim cos napiszesz. I teraz ten post, ze kto pokazuje wyższość? Tu nie o wyższość chodzi cos ci sie miesza.
            Na ulicy tez sie rzucasz do kogoś bo cie wkurzyli w pracy? Dorosła osoba myśli zanim reaguje.
            Lub wyładowuje sie na innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka