Dodaj do ulubionych

Wzruszyłam się

22.05.16, 20:17
Ech wiecie, przed chwilą cieplutko mi się na serduszku zrobiło.
Zadzwoniłam do swojego nastoletniego, prawie dorosłego syna i poprosiłam o zrobienie małych zakupów na jutrzejsze śniadanie. Bezproblemowo się zgodził ale to nie to jest powodem mojego wzruszenia. Zakończył rozmowę słowami 'Kocham cię mamusiu, pa pa'. No normalnie łezki mam w oczach. I jak tu się nie wzruszyć, zwłaszcza, że dzień matki za kilka dni smile

Tak się podzielić chciałam radością.
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Wzruszyłam się 22.05.16, 22:36
      No bo on cie naprawde kocha smile gratuluje syna smile
    • angeika89 Re: Wzruszyłam się 22.05.16, 23:01
      Fajnego masz syna smile
      Takie coś zawsze wzrusza. Ja jak czasem pytam mojego 19-sto miesięcznego synka czy kocha mamusię, to otwiera dzioba, żeby dać mi buzi. Słodziak smile
    • gama2003 Re: Wzruszyłam się 22.05.16, 23:09
      Super, od nastolatków nastroszonych liczy się podwójnie ! wink
    • jaskiereczka Re: Wzruszyłam się 22.05.16, 23:09
      Fajnie smile
    • zjadaczbigosu Re: Wzruszyłam się 22.05.16, 23:15
      dido_dido napisała:
      > Zadzwoniłam do swojego nastoletniego, prawie dorosłego syna i poprosiłam o zrob
      > ienie małych zakupów na jutrzejsze śniadanie. Bezproblemowo się zgodził ale to
      > nie to jest powodem mojego wzruszenia. Zakończył rozmowę słowami 'Kocham cię ma
      > musiu, pa pa'. No normalnie łezki mam w oczach.

Gdyby postępował tak zawsze, to mamusia by była przyzwyczajona i by się nie wzruszyła do łez.
      Jeśli postąpił tak pierwszy raz, to pewnie coś nabroił.
      • viridiana73 Re: Wzruszyłam się 23.05.16, 08:42
        Chciałabym napisać, że nie masz racji... ale życiowe doświadczenie podpowiada mi: "To dziecię ma coś na sumieniu"smile
        • dido_dido Re: Wzruszyłam się 23.05.16, 09:37
          Zapewne coś tam ma na sumieniu o czym matka nie wie i nie jestem pewna czy chciałaby wiedzieć smile
          Ale mimo wszystko usłyszeć od kolczastego nastolatka i to faceta słowa 'kocham cię mamusiu' to coś co się zwykle nie zdarza.
          • viridiana73 Re: Wzruszyłam się 23.05.16, 14:14
            Masz rację. Mówię to jako matka dwudziestodwulatka. Choć i tak dumna jestem z moich sukcesów wychowawczych, bo syn -jak na faceta- dość otwarcie wyraża swoje emocje i nie wstydzi się ich. Pozdrawiam!smile
            • dido_dido Re: Wzruszyłam się 23.05.16, 15:15
              smile
    • damajah Re: Wzruszyłam się 23.05.16, 08:45
      smile Lubię takie wątki smile (naprawdę) Masz fajnego syna smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka