Dodaj do ulubionych

Papieros elektroniczny

19.06.16, 23:00
Ponieważ sezon letni w pełni, pełne rozluźnienie, wizyty towarzyskie i alkohol, przesiaduje w ogrodzie i zaczęłam więcej popalac. Jest to.zdecydowanie uzależnienoe od odruchu, bo w zimie nie pale (nie chce mi się wychodzić na dwór), w pracy tez nie. W związku z tym pytam czy któraś z was miała do czynienia z tym "czymś", czy.można to bezpiecznie nabyć w internecie i czy są jakieś odmiany/rodzaje? Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • b-b1 Re: Papieros elektroniczny 20.06.16, 07:30
      Palę e-papierosa od ponad 3 lat. Odmian-rodzajów jest multum -baterii, clearomizerów, grzałek, liquidów.
      Net to podstawa zaopatrzenia-większy wybór, w stacjonarnych sklepach dokupuję tylko liquidy.
      Wejdź na forum e-papieros, poczytaj trochę-rozjaśni Ci się co z czym i dlaczego.
    • ichi51e Re: Papieros elektroniczny 20.06.16, 07:33
      Na forum dla matek ty sie o pety pytasz? uncertain
      • 3-mamuska Re: Papieros elektroniczny 20.06.16, 09:56
        Często słyszę ze pałac elektronicznego papierosa pała wiecej niz zwykle.
        Wiec po okresie letnim mozesz przenieść go do domu by wychodzić nie trzeba.
        • b-b1 Re: Papieros elektroniczny 20.06.16, 10:42
          3-mamuska napisała:

> Często słyszę ze pałac elektronicznego papierosa pała wiecej niz zwykle.
          > Wiec po okresie letnim mozesz przenieść go do domu by wychodzić nie trzeba.
          >

W sumie racja, chociaż bez smrodu i najbardziej rakotwórczych substancji smolistych.
          Nie znam ludzi, którzy paląc okazjonalnie przerzucili się na e-fajkę-znam tylko takich jak ja-którzy ze sporej ilości analogów weszli w świat e-papierosa.

• b-b1 Re: Papieros elektroniczny 20.06.16, 10:44
        ichi51e napisała:

> Na forum dla matek ty sie o pety pytasz? uncertain
        >

Znaczy się pytania o drinki, alkohole, wina są ok-chociaż świat się po nich zmienia, a e-pety już nie? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka