laruara 22.06.16, 07:50 Wylał mi się do torebki sok dziecięcy. Torebka wyschła, ale są koszmarne zacieki. Torebka jest beżowa, skórzana, jak mogę jej pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Pomocy, torebka... 22.06.16, 08:01 Oddać profesjonalistom do czyszczenia? Zalałam kiedyś czerwonym winem koszmarnie drogą torebkę, zamszową, z cielęcej skóry. Pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
laruara Re: Pomocy, torebka... 22.06.16, 12:59 Głupia ja... Najprostsze rozwiązanie nie przyszło mi do głowy... Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pomocy, torebka... 22.06.16, 19:54 thank_you napisała: > Oddać profesjonalistom do czyszczenia? Zalałam kiedyś czerwonym winem koszmarni > e drogą torebkę, zamszową, z cielęcej skóry. Pomogli. > Thank, gdzie mieszkasz? O miasto mi chodzi, może to moje. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Pomocy, torebka... 22.06.16, 21:04 Mi sie kiedys kawa z mlekiem w skorzanej torbie wylala... caly termos To byla moja mega super piekna ulubiona torba z super skory Doszlam do wniosku, ze ja wypiore... ot tak najzwyczajniej w swiecie w pralce... i tak po tym zalaniu nadawala sie tylko do wyrzucenia (pomijam plamy to jeszcze ten smrod po mleku) wiec albo to pranie cos pomoze albo trudno. Wrzucilam na jakis tam najdelikatniejszy program z minimalnym wirowanie i... torebka wyszl z pralki jak nowa W zyciu sie tego nie spodziewalam. Odpowiedz Link Zgłoś