petszopik 23.06.16, 17:55 Czy wybieracie sie na urolp do Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butch_cassidy Re: wakacje Turcja 23.06.16, 18:02 Nie. Chciałam zwiedzić Istambuł, ale zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: wakacje Turcja 23.06.16, 18:53 Juz bylam, wiec mnie nie ciągnie. Chcialabym tylko żeby moja mama zdazyla pojechac, ale to sie musi uspokoic... Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: wakacje Turcja 23.06.16, 19:21 Nie. Decyzja o rezygnacji z Turcji była trudna i długo i dobrze przemyślana. Mam nadzieję, że sytuacja z kilka lat sie uspokoi i tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: wakacje Turcja 23.06.16, 19:25 nie, bylam 2 lata temu wiec na razie starczy. jak sie uspokoi, to chetnie znowu pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: wakacje Turcja 23.06.16, 19:38 Byliśmy 6 razy w Turcji, niestety w tym roku zrezygnowaliśmy... Mam nadzieje, ze jeszcze kiedyś tam pojedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: wakacje Turcja 23.06.16, 22:45 Eee tam, byłam w tym roku dwa razy i pewnie ze dwa razy jeszcze polecimy.w Turcji zawsze się działo, tylko teraz więcej się o tym mówi. My często latamy 1000km na wschód od Stambułu, tez cisza i spokój. Nie da się ukryć, że wszyscy dmuchają na zimne, Belek i Alanya spokojne, jak Piaski Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: wakacje Turcja 23.06.16, 19:46 Nie Byłam 3 razy i bardzo mi się podobało. Teraz się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda2 Re: wakacje Turcja 23.06.16, 19:50 Tak. Byłam dwa tygodnie temu przez tydzień, pojutrze lecę znowu na tydzień. W październiku kolejny tydzień. I tak od lat... Kocham ten kraj Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: wakacje Turcja 23.06.16, 20:09 Nie, bo byłam już dwa razy i wszystko, co najważniejsze, widziałam. Natomiast gdybym chciała pojechać, to bym pojechała. Ale ja nie jestem histeryczką, dopiero co wróciłam z Egiptu. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: wakacje Turcja 24.06.16, 00:15 Ha, a ja byłam Widziałam te serialowe zabudowania, wydały mi się jakieś takie małe w porównaniu do tego co widać na filmie. No i nadal mieszkają tam ludzie, jest pamiątkowa tablica co to za miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: wakacje Turcja 23.06.16, 22:28 O, ja chce do Egiptu, na rejs po Nilu, taki wiesz, 'od dolu do gory'. A chlop się boi i zapiera rekami i nogami ze nie pojedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: wakacje Turcja 23.06.16, 22:37 Spić go i wywieźć. Tzn. ja teraz byłam tylko w Hurghadzie i mogę potwierdzić, że nic złego się tam nie dzieje (wzmożone kontrole są wszędzie, mnie osobiście nie chcieli wpuścić do własnego hotelu, kiedy wracałam z miasta), natomiast jak dostanę urlop jeszcze podczas tych wakacji to chcę podjechać do Luksoru przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: wakacje Turcja 23.06.16, 22:40 No ale to kurorty. Kurorty to wiadomo ze chronione. Ale nad tym Nilem to ponoć różowo nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: wakacje Turcja 23.06.16, 22:40 Bylam 10 dni w drugiej polowie maja, lecimy na 2 tygodnie pod koniec sierpnia. No ale ja mam meza Turka i rodzine na miejscu wiec inaczej na to patrze. Odpowiedz Link Zgłoś