tereska.z.bombaju 26.06.16, 12:55 moja 9-letnia córka dostała się do szkoły plastycznej ! lekko nie było bo chętnych było dużo ale udało się! super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lellapolella Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:00 Gratulacje Moja córa po plastyku i z dystansu czasu widzę, ile dała jej ta szkoła, nie tylko, jeśli chodzi o rozwijanie talentu ale także o podejście do życia i kontakty z ciekawymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 21:53 Da radę choć zobaczyć jeden rysunek? Z podpisem? Żeby w przyszłości się chwalić, że miało choć minimalny kontakt z prawdziwą artystką? Nie zabiorę tego do grobu, obiecuję, dam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 22:10 Trzeba być wyjątkowo bezczelnym, aby prosić o pracę dziecka, którego matce niedawno zyczylo się zaznania bólu istnienia :-< Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:02 Gratuluję Czy to jest zespół szkół plastycznych ze szkołą podstawową? Jak ta szkoła funkcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:04 to jest zespół szkół plastycznych a w nim szkoła popołudniowa- jedyna w Polsce szkoła pierwszego stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
niennte Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:15 Ano właśnie. Pytam dlatego, bo w szkole w naszym mieście rozważają uruchomienie podstawówki, ale pytanie, jaki byłby nabór? Szkoła muzyczna funkcjonuje już od lat jako zespół szkół (dziennych), zatem plastyk nie chce być gorszy Dla dziecka to jednak duże obciążenie, jeśli chodzi o ilość godzin przeznaczanych na naukę i obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:19 Z tego co wiem do naszego plastyka chętnych dużo i ciężko się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:02 to jest taka radość, jakby conajmniej nobla dostała ale jest bardzo uzdolniona, od przedszkola zbiera wszystkie nagrody w konkursach, świetnie rysuje i projektuje fantastyczne ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:02 Wspaniale, pogratuluj córce ! Teraz już mają być same dobre wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:05 dzięki! wreszcie coś dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:16 Super Tereska! Gratuluję córki Uściskaj ją od ciotek Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:21 Przekaż, że jak już będzie sławną projektantką, przyjdą ciotki z forum, żeby im wymyśliła kiecki. Maskujące starość i brak rozmiaru 36 . Coby eojce i ekoleżanki z butów wyskoczyli.... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:24 > wreszcie coś dobrego Wiedziałam I czuje, że to dopiero początek trendu wznoszącego. Gratulacje dla córki Odpowiedz Link Zgłoś
peonka Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 21:05 No widzisz! A my mówiliśmy Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka4321 Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:21 Jesli czegos ludziom zazdroszcze, to wlasnie zdolnosci plastycznych Gratulacje dla corki! Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 13:22 To już wiemy, gdzie ten Bombaj , gratulacje dla córy. Swoją drogą, świetny pomysł z taką popołudniówką plastyczną, może się rozprzestrzeni Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 20:57 Serdecznie gratuluję. Jako dumny rodzic z każdej nowej umiejętności mojego 20-sto miesięczniaka, doskonale rozumiem Twój entuzjazm. Brawo dla zdolnej córy Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 21:35 O, super Fajnie, że są teraz takie możliwości rozwoju dla dzieci, sama ich kiedyś szukałam. Moja córka jako dziecko też była bardzo uzdolniona plastycznie - mamy nawet dokumentację jej "arcydzieł" z okresu przedszkolnego, określanych przez fachowców jako "mały Goya" - ostatecznie poszła inną ścieżką edukacji, ale widać, że tęskni i kto wie, kto wie... Jeszcze raz gratulacje i wszystkiego dobrego dla córki ! Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 21:46 Dziękuję jeszcze raz Martwiłam się czy się dostanie bo miała zrobić 3 prace w dowolnej technice. Niestety jak prawdziwa artystka nie miała weny i te prace takie zwykłe zrobiła. Widać jednak ujrzano w tych pracach potencjał Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 22:07 Gratulacje dla córki! Rozumiem dumę matczyną, uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: ale się cieszę!! 26.06.16, 23:26 Gratulacje Jedna z moich córek też po plastyku, ale zaczęła edukację na etapie gimnazjum - najpierw w osiedlowym klubie, potem poszła do liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: ale się cieszę!! 27.06.16, 06:17 Hurra ! Bardzo, bardzo się cieszę. Zdolna bestia ta Twoja córka. To jest początek dobrego, zobaczysz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: ale się cieszę!! 27.06.16, 06:59 Serdecznie gratuluję , cieszę się że masz coś pozytywnego w życiu , córka na pewno dalej będzie sie rozwijać a Ty cieszyć z postępów dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś