Dodaj do ulubionych

opinie o pracodawcach

06.07.16, 14:37
gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90445,20338268,ekspert-radzi-czy-powinnismy-sugerowac-sie-negatywnymi-opinia.html#BoxBizLink
najbardziej śmiać mi się chce z komentarza, że takie negatywne opinie dodają wyłącznie ludzie, którzy zostali zwolnieni, albo nie dostali pracy.
nigdy nie dodałam negatywnej opinii o żadnym swoim pracodawcy, ale czytałam opinie na etapie rekrutacji oraz śledziłam później.
przeważnie negatywne opinie są usuwane.
jednak te, które jednak zdarzało mi się czytać, widzieć, w 90% zgadzały się przynajmniej w części z prawdą. niestety.
Obserwuj wątek
    • kaz_nodzieja Re: opinie o pracodawcach 06.07.16, 14:42
      Czy ktoś może mi podać link do portalu w którym mogę legalnie podać dane osobowe pracowników na których się przejechałem aby ostrzec potencjalnych pracodawców? A było ich sporo.... Łącznie ze zwykłymi złodziejami (część była zgłoszona na policję, część po postraszeniu zgłoszeniem na policję oddawała pieniądze)? Można tak?
      • malwa51 Re: opinie o pracodawcach 06.07.16, 15:11
        Portal nie wiem, ale pewnie sa tego typu grupy na fejsie.
        • kaz_nodzieja Re: opinie o pracodawcach 06.07.16, 15:18
          Nie chodzi mi o ukryte grupy dla samych swoich na Facebooku tylko o normalne, ogólnie dostępne dla każdego publiczne portale. Skoro pracodawców szczuje się często z imienia, nazwiska, nazwy firmy (nawet wtedy gdy nie łamią prawa, a niezbyt grzecznie odpowiedzą na prośbę o datek) na ogólnopolskich portalach uważam, że powinno działać to w dwie strony i powinno podawać się do informacji publicznej z imienia i nazwiska oraz stanowiska jakie zajmował nierzetelnego pracownika, złodzieja, działającego na rzecz konkurencji, leniwego, przychodzącego w stanie "wskazującym" do pracy, robiącego poważne fuszerki, bezczelnego, chamskiego.
          • vivi86 Re: opinie o pracodawcach 14.03.22, 15:05
            To może wystarczy nie być Januszexem? Popieram czyjąś obserwację-90% się zgadza.
      • pulcino3 Re: opinie o pracodawcach 14.03.22, 13:02
        Jejku! Ja też się chętnie dowiem👍 Kolejna szczujnia to Google opinie 😁 tam negatywów nie usuwają, a zero weryfikacji, czy taka osoba jak np gang bang korzystała z usług danej firmy 😅 fajny był ten właściciel z wrocławskiej restauracji, co mu już chyba nerwy puściły i takim samym "językiem"odpowiadał na tę opinię w google.😁
      • piesekpustyni Re: opinie o pracodawcach 14.03.22, 15:55
        Ależ to dość prosta sprawa. Prosisz o referencje. I tel do byłych pracodawców.
    • monka_konert Re: opinie o pracodawcach 06.07.16, 15:07
      w tekstach gw to warto nawet datę sprawdzać-artykuły zbyr czsto odbiegają od rzeczywistości.
      • kaz_nodzieja Re: opinie o pracodawcach 06.07.16, 15:08
        Też racja.
    • pitupitt Re: opinie o pracodawcach 14.03.22, 12:41
      🤣🤣🤣Przekaż swojemu szefowi, żeby zapoznał się ze znaczeniem określenia "godny polecenia".🤣🤣🤣

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka