jasmina251 28.09.04, 18:47 Czy ktoś z Was miał efekty uboczne po gripexie??? Ja biorę go juz nie pierwszy raz a jakoś żle się czuje. Kręci mi się w głowie. Zwalam to na te tabletki bo nie wiem co mogło być inna przyczyną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamania Re: Gripex!! 28.09.04, 18:49 > Zwalam to na te tabletki bo nie wiem co mogło być inna przyczyną może to, na co je brałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: Gripex!! 28.09.04, 19:05 dlatego żę cczułam że będę chora -miałam problemy z przełykaniem śliny i było mi bardzo zimno Odpowiedz Link Zgłoś
allaxx1 Re: Gripex!! 28.09.04, 19:15 To może byc wina gripex'u.Weź jeszcze dziś i zobacz-jeśli objawy powtórzą się to musisz ten lek odstawic.Ja bardzo dobrze znosiłam ten lek natomiast koleżanka z pracy miała straszne bóle głowy i wątroby po tym leku. Polecam "sumamed"-szybko działa i nie ma skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: Gripex!! 28.09.04, 21:15 Pewnie to po tym leku . Jeśli czujesz się tylko "otumaniona", to wina jednego ze składników (doczytasz w ulotce). Natomiast prawda jest, że Gripex działa bardzo skutecznie, dosłownie w dwa dni zwalcza choróbsko - przynajmniej u mnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś