spanish_fly Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 10:31 Dobre są też wątki, gdzie panowie rozkminiają czy są alfami czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 10:34 Albo cały dział poświęcony pierdzeniu braciasamcy.pl/index.php?/forum/73-pierdzenie/ Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 10:38 O tak, te o alfach są znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 11:11 braciasamcy.pl/index.php?/topic/2889-alfa-w-zwi%C4%85zku/#comment-57018 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 10:32 Hmm, myślicie, że powinnyśmy uświadomić panów, że "jesteś dla mnie za dobra" wcale na nas nie działa...? Bo panowie myślą, że są tacy mądrzy i sprytni. Oczywiście, jak już wyjdą spod łóżka po tym, jak się wystraszyli rozstępów na brzuchu... "Ona wstydzi się swojego ciała, on jak ujrzał to co ujrzał, w podświadomości odrzucił ją, jej ciało. Może nawet będzie miał koszmary " Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 10:42 Ja osobiście padłam na kolNa przed "umiejętnym zarządzaniem wagina" Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 11:11 Wagina? Gdzieś w wątku o ustawianiu samicy do poonu Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 10:59 To moje ulubione: "Chłopie jak ty byłeś dzieckiem to się nie chciałeś widywać z ojcem? Pamiętam raz moi rodzice się pokłócili, ojciec wywalił z domu na 3 tygodnie, to jak wracał jak do niego leciałem to prawie razem z drzwiami. Tyle że matka mnie nie nakręcała przeciwko ojcu." Ku... mać, pan i władca może dupę z domu na 3 tyg. wywlec, bo się z żoną pokłócił, taki wrażliwy, a jej obowiązkiem jest "nie nakręcać dzieci". OJP. Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 12:06 Cóż, akurat z tym się zgadzam. Uważam, że rozsądna matka nie powinna wciągać dzieci w kłótnie z ojcem. Co nie znaczy, że powinna go bronić, kłamiąc - czyli jak tata wybył, bo się pokłócił z mamą, to właśnie to mówię dzieciom, a nie "pojechał w delegacje i przysłał wam te oto prezenty". Dzieci potrzebują rodziców, nie ma co się nakręcać i nimi grać. A jak dorosną, to ocenią rodziców dorośle. Odpowiedz Link Zgłoś
karola1008 Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 12:19 Aha. Tatuś na pełnej ku...e wychodzi z domu na 3 tyg., a matka zachowuje anielski spokój. I jeszcze mówi do dzieciaka: "Nie martw się, to nasze sprawy". A dziecko mówi "Aha" i przestaje się denerwować. Tak w jednej chwili. Jak się ma dzieci, to się załatwia sprawy tak, by dzieciak wiedział na czym stoi. Np. mówiąc mu: "Słuchaj, nie dogadujemy się z ojcem/matką, sam/sama to przecież widzisz, rozstajemy się, itp., itd. Tata/mama teraz mieszka tu i tu, zobaczycie się w sobotę/niedzielę/poniedziałek". Albo żremy się, ale nikt z domu nie wywala "w nerwach" na 3 tyg. ani nawet na 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
janekon456 Re: "Bracia samcy" 01.02.17, 17:41 karola1008 napisała: > Aha. Tatuś na pełnej ku...e wychodzi z domu na 3 tyg., a matka zachowuje aniels > ki spokój. I jeszcze mówi do dzieciaka: "Nie martw się, to nasze sprawy". A dzi > ecko mówi "Aha" i przestaje się denerwować. Tak w jednej chwili. Jak się ma dzi > eci, to się załatwia sprawy tak, by dzieciak wiedział na czym stoi. Np. mówiąc > mu: "Słuchaj, nie dogadujemy się z ojcem/matką, sam/sama to przecież widzisz, > rozstajemy się, itp., itd. Tata/mama teraz mieszka tu i tu, zobaczycie się w so > botę/niedzielę/poniedziałek". Albo żremy się, ale nikt z domu nie wywala "w ner > wach" na 3 tyg. ani nawet na 3 dni. Może tak go "żarła" psychicznie, że musiał "odreagować" poza domem? Ale że nie chciał rozwodu? Może tęsknił za dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: "Bracia samcy" 01.02.17, 20:13 a po co samiec tu przylazl? zwady szuka? Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: "Bracia samcy" 08.02.17, 10:36 a podrobka mezczyzny na babskim forum szuka nowej doopy? az tak glupi? wiesz kim jest feministka? doczytaj najpierw i popros kogos inteligentnego o przelozenie na jezyk neandertalski bo nie wiesz czy mnie obrazasz czy komplementujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cosinuss Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 14:24 Ja przejrzałam watek "przysięgam..", no i jak Bridget Jones mniej alko, mniej fajek, zrzucić ileś kg itp A grupa wsparcia niesamowita, odrealnieni całkowicie, ale cudownie pozytywni. Chcesz się nauczyć pływać, spoko w kilka godzin ogarniesz ja też tak chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
lokitty Re: "Bracia samcy" 29.07.16, 18:32 No właśnie te biedaczyska tak się wspierają . A na damskim forum babka: pomiatana przez męża, zahukana, bez pracy, zamotana z niemowlakiem, za gruba, nie ogarniająca relacji z dziadkami, czy cokolwiek jeszcze tam jej na duszy leży i o tym mówi - niestety zostanie pożarta z kosteczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: "Bracia samcy" 31.07.16, 03:07 Faceci zawsze tak mieli. Nie wiem z czego to wynika, ale w ich świecie rzadko się leżącego kopie. Mam wrażenie, że po prostu oni jak już upadną i się do tego przyznają, to są totalnie bezbronni. Jak szczeniak pokazujący brzuch. Kobieta, która się potknie ma kły i pazury i jeszcze mimo wszystko walczy. Jesteśmy po prostu mniej żałosne. Czasem głupie, zwykle uparte, ale nie żałosne. Taka kultura, że facet sobie nie może pozwolić na słabość, a my możemy wyć i gryźć ściany i nam ujdzie na sucho. Muszą się wspierać. Co mają innego? Przecież nie swoje silne charaktery Odpowiedz Link Zgłoś
janekon456 Re: "Bracia samcy" 01.02.17, 17:51 bialeem napisała: > Faceci zawsze tak mieli. Nie wiem z czego to wynika, ale w ich świecie rzadko s > ię leżącego kopie. Mam wrażenie, że po prostu oni jak już upadną i się do tego > przyznają, to są totalnie bezbronni. Jak szczeniak pokazujący brzuch. Kobieta, > która się potknie ma kły i pazury i jeszcze mimo wszystko walczy. Jesteśmy po p > rostu mniej żałosne. Czasem głupie, zwykle uparte, ale nie żałosne. Taka kultur > a, że facet sobie nie może pozwolić na słabość, a my możemy wyć i gryźć ściany > i nam ujdzie na sucho. Muszą się wspierać. Co mają innego? Przecież nie swoje s > ilne charaktery > Nie wiem czy to wina "kultury", ale większość samobójców w Polsce to faceci. Tu masz tabelkę: statystyka.policja.pl/st/wybrane-statystyki/samobojstwa 2014r ogółem 6165 z czego faceci 5237, kobiety 928 Kobiety mają różne organizacje wspierające państwowe i społeczne, przy rozwodach zawsze są w uprzywilejowanej sytuacji. Od mężczyzn tylko się wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
creatormarcin Re: "Bracia samcy" 29.03.17, 12:16 Ten marek mnie zablokował czy tam jakiś jego moderator a wiecie za co? Za to, że ku...e chciałem pomóc i przesłać mu własnej ciężkiej pracy kawałek. To miało być intro do jego nowej audycji których to słucham. Zajebiste nowe logo oraz podkład ośmiosekundowy w stylu hip hopowym ale te barany mnie zablokowały kminicie kogoś tak durnego, żeby swojego być może największego sprzymierzeńca blokował i odrzucał traktując jak śmiecia. Dla mnie to jakiś debil po prostu jest i paranoik i tak jak go uwielbiałem tak go nienawidzę ku... mać za takie frajerskie potraktowanie mnie a te samce to chyba żaden z nich tam powyżej 80 IQ nie ma. Nie wchodźcie na to forum bo to banda debili po prostu jest jeśli nie chcą darmowej pomocy przyjąć od dobrego ziomeczka tylko dlatego że jest nowy i jakieś jedno słówko im nie podpasowało to niech się gonią debile i idą tam gdzie miejsce debili, do kamieniołomów a nie radio prowadzą i forum. Żałosne ku... i nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: "Bracia samcy" 29.03.17, 20:10 triss_merigold6 napisała: > Yyyyy...? WTF? Chłopcu się pomyliły fora, albo robi samcom antyreklamę gdzie się da Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: "Bracia samcy" 29.03.17, 21:54 Wyplulam odnoze kalamarnicy wprost na ekran telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: "Bracia samcy" 29.03.17, 21:54 Wyplulam odnoze kalamarnicy wprost na ekran telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
creatormarcin [...] 29.03.17, 13:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olderbetter45 Re: "Bracia samcy" 09.11.18, 13:29 To Bracia Samcy (nawisem mówiąc powinno być samce a nie samcy) to jakieś wyssane z palca historyjki rzekomo prawdziwe. Żenada dla naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: "Bracia samcy" 08.11.21, 22:41 Cierpienia młodego incela / zapis spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
wkswks Re: "Bracia samcy" 08.11.21, 23:32 Braci samców czytam zawsze w soboty do porannej kawy. To przednia rozrywka. Albo sa to młodzi, bez stałych związków na koncie, albo rozwodnicy/ alimenciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: "Bracia samcy" 08.11.21, 23:53 wyraźna korelacja z wyborca głosującym na konfederacje, piewca prawicowość i wolnego rynku, na każdym kroku przeżywający patriotyczne wzmożenie. W rzeczywistości nieudacznicy zawodowo, w domu pod pantoflem żony i z trudem radzący sobie z prostymi sprawami życiowymi typu zakupy czy sprawy urzędowe. Odpowiedz Link Zgłoś
takabylawolaboska Re: "Bracia samcy" 09.11.21, 18:49 " n4rmoorr/taniarada Serio ?27.08.21, 18:02 Masturbacja to zdrowe podejście do życia .Często to robię i wcale się tego nie wstydzę.Setki mężczyzn i kobiet to robi .Nawet mężatki .Dla was to tabu dla mnie nie .Co Wy wiecie o życiu i zachowań człowieka .Jedynie to że kościół katolicki jest be. " Odpowiedz Link Zgłoś