ladnyusmiech 01.08.16, 22:25 Polećcie coś. Weszłam na all a tam dużo rodzajów. Moja indukcja w środku mocno przypieka a na zewnątrz mniej. Fajnie aby równomiernie rozprowadzała ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olewka100procent Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:15 Ale to chyba wszystkie tak robią.ja mam z tefal i mocniej grzeje na środku Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:16 Nie mają ciężkie patelnie z zestawów od garów, patelnie tak ciężkie że można nimi zabić, przynajmniej się nie odkształcają, no ale bez tłuszczu to tylko przypalisz , moja ulubiona Kochstar, troche lżejsza silit, najlżejsza berndes. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:20 Mam zwykłą tanią, z powłoką ceramiczną. Nazwy nie pamiętam. Jestem zadowolona. Pół roku używam i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:30 Mam taką patelnie grubą z zestawu garów,ciężkie to cholerstwo . Ma takie wypustki ale i tak się żarcie przykleja. naleśników na tym nie usmażysz,jajka też.jakies mięso czy coś,musisz wlać pół butli oleju.kupilam teflonową Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Patelnia na indukcje 02.08.16, 09:41 mam dwie jednakowe teflonowe z Biedronki - do kuchenek indukcyjnych - były takie ładne kolorowe są super wg mnie, nic nie przywiera , świetnie się myją zarówno ręcznie jak i w zmywarce , kosztowały cos koło 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ladnyusmiech Re: Patelnia na indukcje 02.08.16, 15:39 Cena bardzo korzystna. Powiem mamie aby sprawdzała i kupię Odpowiedz Link Zgłoś