Dodaj do ulubionych

Patelnia na indukcje

01.08.16, 22:25
Polećcie coś. Weszłam na all a tam dużo rodzajów. Moja indukcja w środku mocno przypieka a na zewnątrz mniej. Fajnie aby równomiernie rozprowadzała ciepło.
Obserwuj wątek
    • ladnyusmiech Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:09
      Ematki tylko na gaz mają?
      • olewka100procent Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:15
        Ale to chyba wszystkie tak robią.ja mam z tefal i mocniej grzeje na środku
    • mynia_pynia Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:16
      Nie mają ciężkie patelnie z zestawów od garów, patelnie tak ciężkie że można nimi zabić, przynajmniej się nie odkształcają, no ale bez tłuszczu to tylko przypalisz wink, moja ulubiona Kochstar, troche lżejsza silit, najlżejsza berndes.
    • butch_cassidy Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:20
      Mam zwykłą tanią, z powłoką ceramiczną. Nazwy nie pamiętam. Jestem zadowolona. Pół roku używam i jest ok.
    • albertynaa Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:26
      Lagostina rulez
      • olewka100procent Re: Patelnia na indukcje 01.08.16, 23:30
        Mam taką patelnie grubą z zestawu garów,ciężkie to cholerstwo . Ma takie wypustki ale i tak się żarcie przykleja. naleśników na tym nie usmażysz,jajka też.jakies mięso czy coś,musisz wlać pół butli oleju.kupilam teflonową
    • rybalon1 Re: Patelnia na indukcje 02.08.16, 09:41
      mam dwie jednakowe teflonowe z Biedronki - do kuchenek indukcyjnych - były takie ładne kolorowe smile są super wg mnie, nic nie przywiera , świetnie się myją zarówno ręcznie jak i w zmywarce , kosztowały cos koło 30 zł
      • ladnyusmiech Re: Patelnia na indukcje 02.08.16, 15:39
        Cena bardzo korzystna. Powiem mamie aby sprawdzała i kupię smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka