marzeka1 Re: Czego nie macie 04.08.16, 13:16 - spódniczek mini - niczego w panterkę lub koronkowego - koszul - szpilek - beretów - dżinsowych spódnic Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Czego nie macie 04.08.16, 13:23 Nie mam żadnej spódnicy. Spodni masa, masa też sukienek i sporo kombinezonów. Ale ze spódnicami mi jakoś nie po drodze - nie umiem tego nosić. Nie mam też żadnej piżamy (w czeluściach szafy mam gdzieś awaryjną koszulkę nocną) - sypiam saute. Nie mam szlafroka i kapci. Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: Czego nie macie 04.08.16, 13:39 spódniczek jedną, "balową" posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: Czego nie macie 04.08.16, 18:02 Nie mam małej czarnej, żadnej kreacji balowej, nic koronkowego, żadnych mini (sukienek czy spódnic) . Żadnej pary szpilek, w ogóle butów na obcasie nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Czego nie macie 04.08.16, 19:32 Z ubrań to raczej wszystko mam, poza halką, ale wszystkie moje spódnice mają podszewki, natomiast nie mam żadnych dziwacznych butów typu espadryle, sztyblety, czy jak tam one się wszystkie nazywają. Buty to buty, dzielą się na szpilki, czółenka, balerinki, sandały, botki i kozaki. I Schluß. No może jeszcze kalosze Huntery, jak ktoś bardzo chce. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Czego nie macie 04.08.16, 20:46 Spódnicy ołówkowej, garsonki, kombinezonu, pończoch, prochowca, czarnych czółenek, ani brązowych, typowych cienkich szpilek, spodni materiałowych, futra... Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Czego nie macie 04.08.16, 23:31 Niczego w panterkę, koronkowych majtek, beretów, golfów... Zresztą był kiedyś podobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
jablkowe Re: Czego nie macie 05.08.16, 09:47 kombinezonów, marynarek, garniturów, krawatów, haremek Odpowiedz Link Zgłoś