Dodaj do ulubionych

ISIS na koloniach

11.08.16, 13:03

A moze syn ktorejs z Was byl na tych samych koloniach?
www.facebook.com/radoslaw.kietlinski/posts/1140508459343741
Czy Wasze dzieci poznaly na koloniach dzieci z tzw rodzin mieszanych, gdzie jedno z rodzicow nie jest Polakiem?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: ISIS na koloniach 11.08.16, 13:13
      matko a malo to dzieci ma wymyslane od cyganow czy rumunow (celowo z malej) tylko dlatego ze ma ciemna karnacje? Dziecku wspolczuje ale cala kolonia go przesladowala?
      • obrus_w_paski Re: ISIS na koloniach 11.08.16, 13:18
        No i gdzie byli w tym czasie wychowawcy?

Ale zastanawiam sie czy czesto na koloniach sa dzieci "mieszane"-jak ja jeździłam to wiekszosc byla białogłowa, ale teraz np moje znajome Polki mieszkające w e hiszpanii i mające dzieci z Hiszpanami wysyłają małe na polskie kolonie wlasnie zeby Lyknely języka.
    • rosapulchra-0 Re: ISIS na koloniach 11.08.16, 13:20
      Na tym forum mamy swoich Januszów, czyż nie?
    • woman_in_love a wie ten mały jest dola Palest. w krajach arabs.? 11.08.16, 13:58
      Palestyńczycy nie są tam nawet obywatelami 2 albo i 3 kategorii, bo nie są w ogóle obywatelami. Od 1948 r. rządy wszystkich krajów arabskich odmawiają Palestyńczykom prawa stałego osiedlenia się w ich krajach i zostania równymi obywatelami. Dotyczy to też dzieci ze związków mieszanych.
      W wielu krajach jak Kuwejt, Palestyńczyk to synonim zdrajcy i najgorszej hołoty - zresztą Kuwejt kilkaset tysięcy Palestyńczyków deportował swojego czasu.
      Nawet tam gdzie Palestyńczycy mogą się osiedlać jak Liban i Jordania, stosuje się wobec nich obostrzenia: poważne ograniczenia w kwestii przemieszczania się, zakaz wykonywanie niektórych zawodów, zakaz posiadania nieruchomości i wiele innych.

Ten mały niech się cieszy, bo w wielu krajach islamskich byłby dawno ofiarą czystki etnicznej, a nie że ktoś go od terrorystów wyzywa żartobliwie.

I niech kibicuje Arabii Saudyjskiej hue hue.
      • ichi51e Re: a wie ten mały jest dola Palest. w krajach ar 11.08.16, 14:00
        No to faktycznie pocieszajace uncertain
      • kaka-llina Re: a wie ten mały jest dola Palest. w krajach ar 11.08.16, 14:07
        "Ten mały niech się cieszy, bo w wielu krajach islamskich byłby dawno ofiarą czystki etnicznej, a nie że ktoś go od terrorystów wyzywa żartobliwie."
        Chciałam to skomentować, ale słów mi brakło.... Dno, dna i poniżej.....
    • lauren6 Re: ISIS na koloniach 11.08.16, 14:06
      Tego się nie da czytać. Niemiłosiernie wkurza mnie maniera pisania "On", "Go" z dużej litery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka