dankaimirek 24.08.16, 10:10 Wystawiłam rzecz do sprzedazy, nikt nie oglądał, bo wyświtlen jest 0, ale obserwuje ktoś. To mozliwe nie wchodząc obejrzec ktoś obserwuje? czy to moze błąd jakis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: sprzedaz allegro 24.08.16, 10:12 można dodać do obserwowanych nie wchodząc w opis Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: sprzedaz allegro 24.08.16, 10:53 No faktycznie, teraz nie widzę. Kiedyś była, jak sie najechało na zdjęcie. W takim razie obstawiam błąd na Allegro. Na swoich aukcjach często mam tak, że wyświetlone i obserwowane oferty nagle mają 0 wyświetleń i 0 osób obserwujących. Po jakimś czasie albo zostaje to odtworzone, albo jest jakby naliczane na nowo. W sumie, czy to ma aż takie znaczenie? Ważne, czy ostatecznie się sprzeda, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dankaimirek Re: sprzedaz allegro 24.08.16, 11:16 Ma znaczenie, bo chciałam zamknąc aukcje. a moze ktos jednak jest zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: sprzedaz allegro 24.08.16, 15:05 Nie zamykaj przed czasem. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to może chcieć kupić dopiero tuż przed zakończeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: sprzedaz allegro 24.08.16, 15:31 Może mieć snajpera ustawionego 20 sekund przed końcem. Odpowiedz Link Zgłoś