21mada 12.09.16, 21:21 Kurcze, nie moge sie zdecydowac czy czytac ksiazke czy forum. A moze ogladac TV? Tez tak macie czasami? Co byscie robily na moim miejscu? Ze tez cale zycie czlowiek musi dokonywac wyborow. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: Nie moge sie zdecydowac 12.09.16, 21:25 Oglądam TV i czytam forum, jednocześnie gadając na FB Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Nie moge sie zdecydowac 12.09.16, 21:27 O, i to jest wielozadaniowość. Ja się zazwyczaj tylko do TV+forum ograniczam. Czasem jeszcze w międzyczasie paznokcie pomaluję czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Nie moge sie zdecydowac 12.09.16, 21:37 Nie trzeba wybierać - włączam tv na mało skupiający program/serial (właśnie "obejrzałam" w ten sposób M jak Miłość i pluję sobie w brodę bo wyjątkowo emocjonalnie podchodzę do postaci Marty - wk...a mnie nie przeciętnie"). Włączam laptopa i zasiadam na kanapie. A na stoliku przed sobą mam czytnik, jakby jedno i drugie zamierało, ale co jakiś czas zaglądam. Albo i nie, jeśli książka/serial/forum wciągną. Albo wersja 2.0: siedzę w kuchni i kroję, siekam, mieszam, pilnuję - do "towarzystwa" w pierwszej kolejności mąż czytający prasę codzienną na głos, serial, albo forum w przerwach. Szkoda czasu na życie w trybie mono . Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Nie moge sie zdecydowac 12.09.16, 21:42 Ja zwykle mam włączony audiobook jak się krece po domu. Ten kto wymyślił głośniki bluetooth ma moją dozgonna wdzięczność. A tak to mam odpaloną książkę na laptopie i tylko zmieniam okienka pomiędzy forum a książką. A w tle gdzieś leci tv. Odpowiedz Link Zgłoś
aya-breya Re: Nie moge sie zdecydowac 12.09.16, 21:55 Mam włączony telewizor, czytam książkę i zerkam na forum. Z tv zrezygnuję zaraz bo nic nie ma ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Nie moge sie zdecydowac 12.09.16, 22:00 Czasami, ale bardzo rzadko. Jestem świetna w planowaniu każdej minuty dnia i zazwyczaj dobrze wiem, co powinnam i co chcę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Nie moge sie zdecydowac 13.09.16, 08:34 Podczytywac książkę albo forumpodczas oglądania filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Nie moge sie zdecydowac 13.09.16, 08:38 TV nie mam, siedzenie tu powoduje u mnie lekkie wyrzuty sumienia Tak że gdybym miała ochotę poczytać, to bym się nie zastanawiała, ale że człowiek jednak nie zawsze ma na to ochotę, to jednak czasem ląduje na emamie, ze względu na jej nieodparty urok Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Nie moge sie zdecydowac 13.09.16, 10:42 TV nie mam , czas umiem podzielić między ciekawą książkę a forum To ostatnie traktuję jako odskocznię od codzienności i rozrywkę. Wszystkie czynności domowe i kosmetyczne( oprócz prysznica ) , wybieranie sie do pracy i trening wykonuje z iPadem i audiobookiem. Aktualnie zaliczam Agatkę Christie po niemiecku w ilościach przemysłowych, mam głośniki tak że jakość dźwięku ok . Odpowiedz Link Zgłoś