Dodaj do ulubionych

Fiolet.Farba do wlosow

19.09.16, 11:55
poleccie jakas sprawdzona,bo szukajac w necie mam pierdyliand i sie gubie. Moj naturalny kolor to mysi blond z siwkami na skroniach. Aktualnie ufarbowany Lorealem na ciemny braz.Fiolet ma byc ciemny i nasycony,zadne lilaroz czy mahoniowe baklazany. Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • premeda Re: Fiolet.Farba do wlosow 19.09.16, 12:17
      Nie ma takiej, jeśli aktualnie masz ciemny brąz to wyjdzie ci jakiś czerwony odcień i tyle. Możesz iść do fryzjerki i spróbować zmyć kolor i nałożyć inny ale to i tak nie gwarantuje sukcesu. Mogą ci wyjść nawet zielone. No chyba ze masz namiary na jakiegoś super extra specjalistę. Domowym sposobem nie uzyskasz tego co chcesz.
    • edelstein Re: Fiolet.Farba do wlosow 19.09.16, 12:25
      Nie wyjdzie.Fryzjer specjalizujacy sie w koloryzacji niestandardowymi kolorami potrzebny.
      • lalkaika Re: Fiolet.Farba do wlosow 19.09.16, 14:48
        kurcze pieczone . Moze jszcze ktoras. sie wypowie .Up.
    • mynia_pynia Re: Fiolet.Farba do wlosow 19.09.16, 15:01
      Nie wyjdzie Ci. Ja miałam ciemny brąz, potraktowałam pięknym fioletem i uzyskałam kolor czarny z połyskiem śliwki. Na szczęście ta czerń się sprała po 30 myciach, fiolet zszedł po 5, była to farba loreala: https://2.bp.blogspot.com/-WjVA7fpabMg/UhYix5jeszI/AAAAAAAAH58/xhiI18CwAgo/s1600/projekt+denko+-+wlosy+-+farba+do+wlosow+loreal+preference+gleboki+perlowy+fiolet.jpg
    • triismegistos Re: Fiolet.Farba do wlosow 19.09.16, 15:08
      Przejdź się do hutrowni fryzjerskiej i pogadaj ze sprzedawcą, może coś ci doradzi. Drogeryjne farby są nieprzewidywalne.
      • konsta-is-me Re: Fiolet.Farba do wlosow 19.09.16, 20:31
        Nie da się.
        Trzeba by zdjąć kolor, rozjaśnić i na to dać fioletowy.
        A i tak będzie się spierać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka