Dodaj do ulubionych

Jaka naprawdę jest ematka

23.09.16, 09:54
Ktoś kiedyś robił anonimową ankietę?
Chętnie bym rzuciła okiem smile
W sensie:
Gdzie mieszka, jaki ma dochód na głowę w rodzinie, ile ma czasu tylko dla siebie, jaki do, czy mieszkanie, ile dzieci, jaki rodzaj pracy, ile ematek jest bezdzietnych smile, ile jest płci męskiej smile)), czy ma bidet, czy pracuje, itp.

Sama nie umiem zrobić ankiety, ale może już była i ktoś podlinkuje?
Tudzież po prostu pomysł pod rozwagę smile
Obserwuj wątek
    • lady-z-gaga Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 10:06
      Wierzysz, że wszyscy prawdę napiszą? smile łącznie z trollami, klamczuchami, posiadaczkami dwoch lub więcej nickow? smile
      • rysiowa85 Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 16:20
        jeśli bedzie anonimowa to moze napiszą, co im szkodzi?
        tez jestem ciekawa troli (moze dla nich dodatkowe pytanie : ile masz nicków)
    • thea19 Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 10:08
      szukasz chetnych na ograbienie czy romans?
      • butch_cassidy Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 10:16
        Serio da się to wyczytać z ankiety? To ja się nie znam wystarczająco, aby wyłuszczyć kandydatki na jedno czy drugie smile
        • thea19 Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 15:41
          Dedukcja to fajna rzecz.
    • kk345 Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 10:09
      Z góry ci mogę wywróżyć, co by wyszło, uważaj: że e-matka jest tadaaaaaam, różna! I z domkiem, i mieszkankiem w bloku i mieszkająca kątem u teściów, z dochodem-300-10000 na głowę, z i bez bidetu, z dziećmi i bez, płci męskiej i żeńskiej, z czasem wolnym i zalatana, pracująca i nie. No różna, tak po ludzku, jak w każdej grupie.
      • butch_cassidy Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 10:15
        No ale w ankiecie to wychodzi w słupkach.
    • fifiriffi Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 10:20
      myślałam, że będziesz pytac o to jaka "naprawdę jest ematka"?
      znaczy,że w sumie pewnie fajna , inteligętna, tongue_out zabawna... że w sumie jakbyś taką ematkę poznała poza netem, to wcale nie wyszła by taka sucz, jak tutaj na forum. I wierzę,że tak jest.
      Niestety emadka sie kieruje nickami.I jednym dopier..li za sam nick, a drugiemu już nie wink
      Ogólnie ematka jednak mądra kobita i pomocna, ale szpile musi wbić. Musi, bo sie udusi tongue_out
      • butch_cassidy Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 10:21
        fifiriffi napisał:

> Ogólnie ematka jednak mądra kobita i pomocna, ale szpile musi wbić. Musi, bo si
        > e udusi tongue_out

Ogólnie to się zgadzam smile
    • solejrolia Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 10:21
      na pewno jest osobą wykształconą. czyta. bywa. i to ją określa, że nie jest statystyczną polką.
      i większość mieszka w mieście, lub na przedmieściach.
      a cała reszta- przekrój społeczeństwa.
      • olewka100procent Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 16:01
        Bardzo wymagająca a szczególnie jeśli chodzi o finanse. Ona wydaje na swoje dziecko 100 zł dziennie ,taniej utrzymują swoje dzieci tylko patole smile
    • heca7 Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 16:06
      Zaraz, zaraz a to nie było parę miesięcy temu ankiet na ten temat? Nawet autorka pokusiła się potem o podsumowanie w jednym poście tego wszystkiego.
      • latarnia_umarlych Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 22:03
        Było, było, pamiętam. Całe forum przez ileś dni zaspamowane głupimi pytaniami, jakiś koszmar. Błagam, nigdy więcej!
    • mid.week Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 16:10
      Juz myślałam, że będziecie tu swoje foty nagie wrzucaly wink
    • kropkacom Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 22:05
      Ogólnie cud, miód i orzeszki. Były ankiety tongue_out Prawda jest mniej widowiskowa. Znaczy jak wykształcona to niekoniecznie na przykład dobrze zarabiająca. I tak dalej.
      • klamkas Re: Jaka naprawdę jest ematka 23.09.16, 22:36
        A co ma wykształcenie do zarobków? X lat temu byłam równie dobrze wykształcona co dzisiaj i zarabiałam niewiele ponad najniższą krajową, a jeszcze wcześniej nie zarabiałam nic (stypendium to nie zarobek, a nawet jeśli liczyć je jako dodatek do budżetu, to było marne). Dzisiaj zarabiam zupełnie inaczej, wykorzystuję inne kompetencje, a ten epizod z najniższą do niczego mi się nie przydał (w kontekście zawodu i zarobków).
    • fornitta69 Re: Jaka naprawdę jest ematka 24.09.16, 08:28
      "Naprawde jaka jesteś nie wie nikt..." wink
    • lauren6 Re: Jaka naprawdę jest ematka 24.09.16, 08:43
      Serio uważasz, że ktoś tutaj ci się przyzna np. do zarobków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka