Dodaj do ulubionych

Hemoroidy-pomocy!

09.11.16, 00:31
Laski,znacie jakies domowe sposoby zeby pozbyc sie paskudztwa? Mam masci,kremy,zele...nic to! Dreptam do wracza co jakis czas.Na zabieg sie nie kwalifikuje bo sa za male! (Nie chce wiedziec jak duze wygladaja) Wchlaniaja sie a na ich miejsce sa zaraz nowe!

Blagam o pomoc!
♡♡♡
Obserwuj wątek
    • magkul99 Re: Hemoroidy-pomocy! 09.11.16, 08:06
      Kup czopki Hemorol.Chyba ze juz je masz. Jak nie to, to spróbuj.
      Współczuję
    • reszka2 Re: Hemoroidy-pomocy! 09.11.16, 08:31
      Kup sobie bez recepty w aptece coś z leków doustnie na żylaki, np. Diosminex, diohespan. Diosminex max zażywaj w dzień 1. 3X1 tb, w dni 2. i 3.- 2X1 tB, resztę lęku 1X1 do końca opakowania. Nie dopuszczaj do zaparć. Leki miejscowe - maści, czopki- dowolne.
    • sundry Re: Hemoroidy-pomocy! 09.11.16, 09:11
      Dieta bogatoresztkowa i duże ilości wody to podstawa.
      • malgosia.w Re: Hemoroidy-pomocy! 09.11.16, 09:19
        mocny napar z kory dębu i nasiadówka w tym, już po kilku dniach będzie lepiej
    • whitney85 Re: Hemoroidy-pomocy! 09.11.16, 10:16
      Lek na żylaki mnie uratował.
    • ophelia78 Re: Hemoroidy-pomocy! 09.11.16, 10:27
      Anurex czyli wymrażanie.
    • pati1283 Re: Hemoroidy-pomocy! 06.12.16, 11:50
      Używaj bidetu. Może masz problemy przez papier toaletowy. Ja nie miałam miejsca w domu na bidet więc zmontowałam Biobidet. Po każdym załatwieniu sprawy nie wycierałam się papierem tylko myłam. Mam tam funkcje suszenia z której często korzystam bo brzydzi mnie posiadanie ręcznika „od zadań specjalnych”. Ważne też jest używanie maści po każdym myciu.
    • zefirkowapola Re: Hemoroidy-pomocy! 12.01.17, 22:20
      Hemorol Herbapolu. Hemoroidy jak baty, kupowałam cuda ( cudowna lidokaina!) i pomagało na jakiś czas, a kosztowały też nie mało. Jak mnie przyatakowały a z kasą było krucho to kupiłam Hemorol właśnie za 12 zł. Nie bardzo w to wierzyłam bo ziołowe ale wyleczyłam hemoroidy zupełnie. tzn są, bo mam zdjęcia z kolonoskopii ale nie uaktywniają się od momentu leczenia tym lekiem. Bardzo polecam. To są czopki. A i kobieta w aptece mówiła że można też łykać leki na "zwykłe" żylaki tylko większe dawki i tez pomoże ale ja nie eksperymentowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka