Dodaj do ulubionych

Azja Express w Polsce...

24.11.16, 10:38
czyli Polska Expresss
tak sobie myślę, jak by do mnie do domu wpadło 2 spoconych, zmachanych egzotycznych turystów, proszących o noceg to nie wpuściłabym....a oni niejednoktotnie jeszcze jeść dostali i na drogę co nieco...a wczoraj to juz w ogóle odlot zaprosił ich do restauracji / no ale on ten program już wczesniej znał/
jak by mi na drodze auto zatrzymywali to raczej na policje bym zadzwoniła niż do auta wzięła...
jak by mi po wsi latali i wołali women with blue fingers to po karetkę bym zadzwoniła,,,big_grin
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Azja Express w Polsce... 24.11.16, 10:44
      big_grin
      Ale spójrz, że wcześniej przed nimi wpadłaby ekipa telewizyjna, kamerzyści, oświetlenie, nagłośnienie i kto tam jeszcze. U mnie nie zmieściliby się w mieszkaniu wink
    • lauren6 Re: Azja Express w Polsce... 24.11.16, 10:50
      Ja się zastanawiam jak uczestnicy programu daliby radę wykonywać te wszystkie konkurencje na kacu gigancie, po staropolskim ugoszczeniu...
      • hallbera.jarlakappi Re: Azja Express w Polsce... 24.11.16, 10:52
        było by smieszniej big_grin
      • black_halo Re: Azja Express w Polsce... 24.11.16, 11:29
        Co Ty o kacu mowisz, nie kazdy moglby przezyc taka ilosc promili przeciez.
    • fifiriffi Re: Azja Express w Polsce... 24.11.16, 11:03
      a daj spokój.Przecież oni sami nie biegają...kamerzyści za nimi z tłumaczami.... i cała reszta.

Jakiś program był na jakiejśc stacji, ten "mongolczyk" (?)biegał tez po jakiś chatach, żeby sie przespać i to w kilka osób.
      • beata985 Re: Azja Express w Polsce... 24.11.16, 13:26
        z tłumaczem czy bez...a mało to naciągaczy oszustów na świecie....a jeszcze by mi mieli dodatkowo zamieszania narobić kamerzyści.....o nie nie...wystarczą mi moje psy i koty..tongue_out
        ale w sumie tam też w większości pomagali biedniejsi, którzy dzielili się przysłowiową ostatnią łyżką, ci o wyższym statusie jednak odmawiali, mało komu udało znaleźć się nocleg w wypasionej willi a jak już się zgodzilli to lądowali i tak w jakiejś przybudówce.
    • feel_good_inc Przecież to już było 24.11.16, 11:12
      www.viva-tv.pl/programy/1623-puk-puk-to-my
      • beata985 Re: Przecież to już było 24.11.16, 13:29
        o, nawet nie wiedziałam i to u nas w Polsce faktycznie big_grin
        kiedy to było, bo nie widzę daty nigdzie??
        • feel_good_inc Re: Przecież to już było 24.11.16, 13:38
          Ze dwa lata temu?
          Tak samo reżyserowane "spontaniczne odwiedziny u obcych ludzi".
    • fornitta69 Re: Azja Express w Polsce... 24.11.16, 11:27
      Mysle,ze lapanie stopa nie byloby problemem. Ale juz nocleg...nie bylo miejsca dla ciebieeeee-co najwyzej w stajni by im sie udalo przespac tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka