Dodaj do ulubionych

prezent dla nastolatki

07.12.16, 12:22
lat 12, do 20zł, na wigilię klasową w szkole, syn nie wie dla ktorej dziewczynki, zna tylko płeć(takie było losowanie), te kilka zł moze przekroczyc, ale też nie chcę kupować za 40zl, skoro zasada jest że ma być do 20zł. Myślałam o organizerze-pamiętniku na kluczyk dla nastolatki, ale nie wiem czy w dobie smartfonów i tabletów dziewczyny lubią sobie coś tam wypisywać na papierze. Może ładna ramka na zdjecia, albo kubek zabawny?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: prezent dla nastolatki 07.12.16, 12:24
      Moja chyba w tym czasie akurat zaczęła była pisać pamiętnik, więc ten pomysł może nie jest od czapy. Organizer fajny, pachnące olejki do kąpieli i maseczki (ale tu trzeba uważać, by ktoś się nie poczuł urażony), ramka na zdjęcia i kubki też fajne.
    • alpepe Re: prezent dla nastolatki 07.12.16, 12:25
      Aha i takie fikuśne błyszczyki do ust też się podobają.
    • aperol.spritz Re: prezent dla nastolatki 07.12.16, 12:34
      W Zarze są (a przynajmniej były 2 tyg temu) perfumy dla nastolatek, za 15.90 zł, chyba 50 ml.
    • spanish_fly Re: prezent dla nastolatki 07.12.16, 12:35
      Kubek może być, ale nie śmieszny a po prostu ładny, a do tego jakaś pachnąca herbatka.
    • gama2003 Re: prezent dla nastolatki 07.12.16, 12:38
      A błyszczyk, taki bezbarwny ? - teraz mnóstwo promocji, fajnej firmy kupisz w tej cenie. Pięknie zapakować i młoda kobietka poczuje się miło wink.
    • agni71 Re: prezent dla nastolatki 07.12.16, 13:45
      Pamiętnik może byc OK. Moja 12-latka dostała na klasowych Mikołajkach od kolegi kredki pastele Koh-i-noor i ładny mały kalendarzyk, notesiki tez w tym wieku cieszą się popularnością. U nas budżet był do 30 zł, nie wiem, ile te kredki kosztowały, ale bardzo córce przypadły do gustu. Sama kupiła koleżance mały szkicownik i ołówki węglowe + słodycze.
      Popieram tez pomysł na błyszczyk czy jakis fajny kosmetyk do kąpieli (kule itp.).
    • dorek3 Re: prezent dla nastolatki 07.12.16, 13:49
      U synów (13 lat) w klasie dzieciaki miały się określić ze swoimi preferencjami, później było losowanie i każdy "Mikołaj" z grubsza wiedział. Mój syn wylosował koleżankę która min prosiła o balsam do ust EOS (dostępne w Douglasie). Kosztuje toto 25 zł.
    • buuenos Re: prezent dla nastolatki 07.12.16, 19:06
      Balsam do ust eos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka