dyzurny_troll_forum 21.12.16, 10:55 Oglądacie? Działania opozycji "mają charakter przestępczy" ale pińcet będziemy wypłacać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 10:59 Oczywiście czasy na pytania z sali nie przewidziano heheheh... Na konferencjach prasowych Urbana było więcej wolności i demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:19 Na tych dla dziennikarzy zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:23 triss_merigold6 napisała: > Na tych dla dziennikarzy zagranicznych. Konferencja Urbana była jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:25 Nie była w wieku w którym się ogląda konferencje prasowe, ale z tego co pamiętam z "Alfabetu Urbana" to wspominał głównie o dziennikarzach zagranicznych tzn., że miał z nimi całkiem niezły układ i dogadywali się, że jeśli dziennikarz krajowy nie może zadać jakiegoś pytania, to zapyta korespondent. Odpowiedz Link Zgłoś
rozaly Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:00 Najbardziej mi się podobało, że dobór uczestników tego przedstawienia dokładnie oddaje hierarchię rządów w PL - najważniejszy (w środeczku) kaczyński, po bokach szydło i kuchciński, potem karczewski i terlecki, dudy nawet nie zaprosili (małe litery w nazwiskach celowo jakby co) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:05 rozaly napisała: > dudy nawet nie zaprosili > (małe litery w nazwiskach celowo jakby co) Poseł Pięta Stanisław: "Jeżeli funkcjonariusz publiczny zaangażuje się w hecę WOŚP, niech nazajutrz składa raport o zwolnienie ze służby" Może po prostu po wczorajszej akcji przekazania przedmiotów na aukcje WOSP prezydent już nie jest prezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:26 dyzurny_troll_forum napisał: > Może po prostu po wczorajszej akcji przekazania przedmiotów na aukcje WOSP prezydent już nie jest prezydentem? Pewnie tak, skoro Waszczykowski zaapelował do Polonii aby nie wspierała WOSP Odpowiedz Link Zgłoś
mai-ra3 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:28 I kolejnosc wystąpień też była ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:04 Butem Jarosław w stół nie walił? Jestem rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:07 Porównanie prezesa z Chruszczowem jest uwłaczające dla Chruszczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:19 "Z 20-minutowym opóźnieniem weszli na salę, choć Beata Szydło została bez mikrofonu" Hehehe, z góry było wiadomo, że nie będzie miała nic do powiedzenia..... Niesamowity ten kabaret jest! Odpowiedz Link Zgłoś
la_mujer75 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:26 Nie mam zwyczaju oglądać słabym kabaretów. Szkoda czasu. A ten to by mnie tylko wqrwił. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 18:31 Chyba "kabaretow" bo oni obok smiesznego dowcipu nawet nie stali Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:28 Na zakończenie Kaczyński złożył rodakom życzenia w imieniu (jak się wyraził) „KIEROWNICTWA PARTII”. Ja pier…, on nawet nie wyczuwa jaki to jest kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:35 Łkam. Podrzucam parę znajomych fraz: - W miarę postępu rewolucji walka klas zaostrza się" - Nasz kodeks moralny jest absolutnie nowy. (…) nam wszystko wolno, ponieważ jako pierwsi na świecie wyciągamy miecz nie w celu zniewolenia, lecz w imię wolności i wyzwolenia spod ucisku. - Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Przyklejone. Autor: Anetapzn 21.12.16, 11:29 Któraś oglądała/słuchała wystąpienia... anetapzn 21.12.16, 11:06 ..prezesa, premier, marszałków etc kilka minut temu? Nie ukrywam, celowo nie włączałam tv bo mam jedno zdrowie i nerwy. Ale moze któraś oglądała i napisze czy coś nowego (poza tym, że to wina opozycji, peło i Tuska) mówili smile --------------------- mai-ra3 21.12.16, 11:23 Wszystko jest super, zmierzamy w dobrym kierunku. Prawo nie zostało złamane. Ci którzy protestują to przestępcy. Media nie powinny wspierac przestępców. Najważniejsze że jest 500+. W przyszłym roku zajmą się gospodarką (to mnie nawet ucieszyło w obecnej sytuacji). ---------------- szarsz 21.12.16, 11:24 > W przyszłym roku zajmą się gospodarką Serio???? No to rzeczywiście przyjdzie czas, żeby garnki ze złotem zakopać pod progiem wink Jak się zajmą tak, jak arabami w Janowie... ------------- mai-ra3 21.12.16, 11:26 Tak postraszyliwink Że cały przyszły rok przeznaczają na gospodarkę i ułatwianie życia przedsiębiorcom Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 13:01 Na fb widziałam taki skrót na określenie tego ciała: PRONCIE (Pisowska Rada Ocalenia Narodu Ciemnego i Episkopatu) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 13:28 Piękne Oj, cudowne. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 13:20 broszka wyglądała jak z krzyża zdjęta (i oby tak dalej). Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 18:33 Moze ja z funkcji zdjeli. Spoleczenstwo sie nie dowie, bo jak skoro dziennikarze nie moga pytan zadac Odpowiedz Link Zgłoś