Dodaj do ulubionych

Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego

21.12.16, 10:55
Oglądacie?

Działania opozycji "mają charakter przestępczy" ale pińcet będziemy wypłacać!
Obserwuj wątek
    • dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 10:59
      Oczywiście czasy na pytania z sali nie przewidziano heheheh...

Na konferencjach prasowych Urbana było więcej wolności i demokracji!
      • triss_merigold6 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:19
        Na tych dla dziennikarzy zagranicznych.
        • dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:23
          triss_merigold6 napisała:

> Na tych dla dziennikarzy zagranicznych.

Konferencja Urbana była jedna!
          • triss_merigold6 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:25
            Nie była w wieku w którym się ogląda konferencje prasowe, ale z tego co pamiętam z "Alfabetu Urbana" to wspominał głównie o dziennikarzach zagranicznych tzn., że miał z nimi całkiem niezły układ i dogadywali się, że jeśli dziennikarz krajowy nie może zadać jakiegoś pytania, to zapyta korespondent.
    • rozaly Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:00
      Najbardziej mi się podobało, że dobór uczestników tego przedstawienia dokładnie oddaje hierarchię rządów w PL - najważniejszy (w środeczku) kaczyński, po bokach szydło i kuchciński, potem karczewski i terlecki, dudy nawet nie zaprosilismile (małe litery w nazwiskach celowo jakby co)
      • dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:05
        rozaly napisała:

> dudy nawet nie zaprosilismile
        > (małe litery w nazwiskach celowo jakby co)

Poseł Pięta Stanisław:

"Jeżeli funkcjonariusz publiczny zaangażuje się w hecę WOŚP, niech nazajutrz składa raport o zwolnienie ze służby"

Może po prostu po wczorajszej akcji przekazania przedmiotów na aukcje WOSP prezydent już nie jest prezydentem?
        • zona_glusia Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:26
          dyzurny_troll_forum napisał:

> Może po prostu po wczorajszej akcji przekazania przedmiotów na aukcje WOSP prezydent już nie jest prezydentem?
          Pewnie tak, skoro Waszczykowski zaapelował do Polonii aby nie wspierała WOSP

• mai-ra3 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:28
        I kolejnosc wystąpień też była ciekawawink
    • sumire Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:04
      Butem Jarosław w stół nie walił? Jestem rozczarowana.
      • triss_merigold6 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:07
        Porównanie prezesa z Chruszczowem jest uwłaczające dla Chruszczowa.
    • dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:19
      "Z 20-minutowym opóźnieniem weszli na salę, choć Beata Szydło została bez mikrofonu"

Hehehe, z góry było wiadomo, że nie będzie miała nic do powiedzenia..... Niesamowity ten kabaret jest!
    • la_mujer75 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:26
      Nie mam zwyczaju oglądać słabym kabaretów. Szkoda czasu. A ten to by mnie tylko wqrwił.
      • nathasha Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 18:31
        Chyba "kabaretow" bo oni obok smiesznego dowcipu nawet nie stali
    • dyzurny_troll_forum Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:28
      Na zakończenie Kaczyński złożył rodakom życzenia w imieniu (jak się wyraził) „KIEROWNICTWA PARTII”.

Ja pier…, on nawet nie wyczuwa jaki to jest kabaret.
      • triss_merigold6 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 11:35
        Łkam.
        Podrzucam parę znajomych fraz:
        - W miarę postępu rewolucji walka klas zaostrza się"
        - Nasz kodeks moralny jest absolutnie nowy. (…) nam wszystko wolno, ponieważ jako pierwsi na świecie wyciągamy miecz nie w celu zniewolenia, lecz w imię wolności i wyzwolenia spod ucisku. -
    • iwles Przyklejone. Autor: Anetapzn 21.12.16, 11:29

Któraś oglądała/słuchała wystąpienia...

anetapzn 21.12.16, 11:06
      ..prezesa, premier, marszałków etc kilka minut temu?
      Nie ukrywam, celowo nie włączałam tv bo mam jedno zdrowie i nerwy. Ale moze któraś oglądała i napisze czy coś nowego (poza tym, że to wina opozycji, peło i Tuska) mówili smile

---------------------
      mai-ra3 21.12.16, 11:23
      Wszystko jest super, zmierzamy w dobrym kierunku. Prawo nie zostało złamane. Ci którzy protestują to przestępcy. Media nie powinny wspierac przestępców. Najważniejsze że jest 500+. W przyszłym roku zajmą się gospodarką (to mnie nawet ucieszyło w obecnej sytuacji).

----------------
      szarsz 21.12.16, 11:24
      > W przyszłym roku zajmą się gospodarką

Serio???? No to rzeczywiście przyjdzie czas, żeby garnki ze złotem zakopać pod progiem wink
      Jak się zajmą tak, jak arabami w Janowie...

-------------
      mai-ra3 21.12.16, 11:26
      Tak postraszyliwink Że cały przyszły rok przeznaczają na gospodarkę i ułatwianie życia przedsiębiorcom
    • spanish_fly Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 13:01
      Na fb widziałam taki skrót na określenie tego ciała:
      PRONCIE (Pisowska Rada Ocalenia Narodu Ciemnego i Episkopatu)
      • sumire Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 13:28
        Piękne big_grin Oj, cudowne.
    • lusitania2 Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 13:20
      broszka wyglądała jak z krzyża zdjęta
      (i oby tak dalej).
      • nathasha Re: Niewojskowa Rada Ocalenia Narodowego 21.12.16, 18:33
        Moze ja z funkcji zdjeli. Spoleczenstwo sie nie dowie, bo jak skoro dziennikarze nie moga pytan zadac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka