Dodaj do ulubionych

Radny pis o dzieciach z invitro

11.01.17, 21:59
Dziś w Krakowie odbyła się debata gdzie radni odrzucili pomysł finansowania zabiegów invitro z kasy miasta. To bardzo źle świadczy o krakowiakach, ze wybierają takich radnych.

Jednak padły tam słowa haniebne, obrzydliwe i paskudne. Radny pis Adam Grelecki miał czelność powiedzieć, że dzieci z invitro to eksperymenty genetyczne i są jak truskawki bez smaku.
jednocześnie radny Grelecki jest pełen wspólczucia. Wspólczuje innym dzieciom, że muszą się bawić z takimi z invitro w piaskownicy.
Obserwuj wątek
    • mamma_2012 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 11.01.17, 22:07
      A naród współczuje radnemu (choć na siłę) braku rozumu i wiedzy. Jego dzieciĄ też jeżeli inteligencję odziedziczyły po tacie.
      • kfugktru23 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 11.01.17, 22:08
        I dlatego PiS ma 40% poparcia?
        • memphis90 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:35
          Jakie 40%? 40% GLOSUJACYCH, a do urn poszła ledwie połowa.
          • lady-z-gaga Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:07
            ale sondaże nie są przeprowadzone wśrod tych, co głosowali
            dla mnie to jest jakis kosmos, nie rozumiem, co się dzieje z tym narodem
            • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:08
              Pamiętaj, że w sondażach Komorowski wygrywał do końca wink
              • lady-z-gaga Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:25
                cały czas probuję się tak pocieszać, ale obawiam się, że między sondażem a rzeczywistością nie ma różnicy dającej nadzieję sad jakaś na pewno jest, ale i tak wyniki przerażają
    • kfugktru23 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 11.01.17, 22:08
      W TV ojca dyrektora o 21.40 jakiś profesorek dziś nawoływał do golenia głów posłom opozycji. Profesor!
    • la_mujer75 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 11.01.17, 22:15
      Boże, co za gów.no z tych ludzi wypływa. Mam wrażenie, że oni się rozkręcają i rywalizują między sobą, kto niżej sięgnie dna...
      Naprawdę - wiedziałam, że cały ten PiS jest zryty, ale że aż tak, to w najgorszych sennych koszmarach nie mogłam tego wyśnić. Mam tego coraz bardziej dosyć... I znowu w komisja będzie rozpatrywała projekt ustawy całkowicie zakazującej aborcji....
      • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 11.01.17, 23:59
        Przed budynkiem odbył się protest Fundacji Pro-Prawo do Życia oraz Prawicy
        Rzeczypospolitej.

Działacze trzymali baner z mocnym hasłem "Co robi się z dziećmi z in vitro? Mrozi w beczkach. Porzuca chore. Zabija po wykryciu wad. Tylko 5% ma szansę na życie i rodzinę."
        • ludborka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 00:04
          Chwalisz się czy żalisz?
          • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:10
            Nie chwalę, bo mnie ani na sesji ani na proteście nie było, czyli żadnych zasług własnych nie wniosłam.

• cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:15
              Czyli się zalisz, że nie wylałoś osobiście goovna na niczemu niewinne dzieci.
            • ludborka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:31
              fajnie, że jesteś na tym forum. I to bez względu na to, czy ty tak na poważnie, czy to trolling level hard.
              dzięki takim tekstom ludziom utrwala się taki a nie inny obraz katolika.
              tak trzymaj!
              • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:32
                Skad przypuszczenie, ze jestem ?
                • joa66 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:46
                  A nie jesteś?
                  • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:19
                    Jestem sedewakantystką.
                    • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:25
                      Jesteś katoliczką pokłóconą z innymi katolikami - to dla ciebie i twoich braci w wierze jeszcze gorzejtongue_out

Coś plater dawno nie było 😁
                      • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:33
                        Nie ma zakazu prowadzenia sporów religijnych.

Plater jest moja szwagierka, nie ma w tej chwili dostepu do komputera.
                        • iwles Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:41

no pacz pani, a godzinę temu miała dostęp, nawet pisała na emamie big_grin
                          • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:43
                            Bo ona korzysta z MOJEGO.
                            • iwles Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:47

i co?
                              godzinę temu mogła wejść do innego wątku na emamie, a do tego nie miała dostępu ? big_grin
                              • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:49
                                Nie mogla, chyba ze z innego kompa. Z mojego nie.
                                • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:53
                                  Ostatni raz wypowiadala sie na emama 7 stycznia.
                                  • iwles Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:54

masz rację, źle spojrzałam na datę.
                                    • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:58
                                      plater tez jest sedewakantystka i do tego monarchistka.
                                      • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:01
                                        > plater tez jest sedewakantystka i do tego monarchistka.

Wiemy, wiemy. Twierdzi, że król Polski Jezus zniesie składkę na ubezpieczenie zdrowotne 😁
                                        • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:07
                                          Nie plater twierdzi, ze w systemie monarchistycznym NFZ nagle zacznie finansować wszytko wszystkim, jakby król l tak zarzadził.
                                          • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:09
                                            Aha. Król będzie sobie drukować pieniążki?
                                            • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:11
                                              Siejesz dezinformacje na temat wypowiedzi plater, mojej szwagierki.
                                              • ludborka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:13
                                                To już pachnie powództwem cywilnym!
                                                • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:15
                                                  No. Strrrasznie się przelęklam big_grin
                                                  • ludborka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:30
                                                    Uważaj. Ty tu śmichy chichy, a Pirania nie śpi big_grin
                                              • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:14
                                                Widzisz pytajnik na końcu?
                                                • grrrrw Nie widze pytajnika 12.01.17, 13:17
                                                  Wiemy, wiemy. Twierdzi, że król Polski Jezus zniesie składkę na ubezpieczenie zdrowotne 😁
                                                  • cosmetic.wipes Re: Nie widze pytajnika 12.01.17, 13:21
                                                    Widzę, że drzewka też nie ogarniasz.

Twój tekst o sianiu dezinformacji jest odpowiedzią na moje pytanie czy król bedzie drukował kasę.
                                          • sumire Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:11
                                            A skąd na to weźmie?
                                            • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:12
                                              spytaj krola.
                        • kropkacom Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:45
                          Na zmianę robicie na forum? big_grin Dobre.
                          • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:47
                            Plater byla u nas wczoraj.
                            • kropkacom Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:52
                              Aha... big_grin
                        • fragile_f Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:04
                          To Twoją mamą opiekuję się Plater?
                    • ludborka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:27
                      Nie ma to żadnego znaczenia. Ważne, że odwalasz kawał dobrej roboty- i to, czy robisz to świadomie, czy nieświadomie również nie ma żadnego znaczenia.
                    • joa66 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:28
                      czyli katolicyzm przedsoborowy - bravo.
                      • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:50
                        Dzieki za uznanie i zachwyt.
                        • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:05
                          Masz autyzm?
                          • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:08
                            Osoba dotknieta autyzmem nie czai ironii i sarkazmu.
                            • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:10
                              Coś ty? Nie wiedziałam big_grin
                              • cichadziewuszka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:23
                                Mam wrażenie, że czytam rozmowę z botem
        • livia.kalina Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:14
          >Działacze trzymali baner z mocnym hasłem "Co robi się z dziećmi z in vitro? Mrozi w beczkach. >Porzuca chore. Zabija po wykryciu wad. Tylko 5% ma szansę na życie i rodzinę."

DZIECI z in vitro normalni ludzie szanują a pisowskie szuje, jak pan radny, szkalują. Natomiast z pewnością nikt DZIECI z in vitro nie mrozi, nie porzuca i nie zabija po wykryciu wad. Jak znasz osobą, która tak postepuje, to możesz to zgłosić na Policję.
    • bzdziagwa.a Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:40
      nic nowego, gorszy sort
    • spanish_fly Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:41
      Pan Grelecki może i nie z in vitro ale najwyraźniej niedorobiony, pewnie ze stosunku przerywanego.
      • joa66 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 11:47
        najwyraźniej niedorobiony, pewnie ze stosunku przerywanego

big_grin big_grinbig_grin
      • fragile_f Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:09
        Jak na mój gust, to on jest ze stosunku analnego, bo to co wydobywa się z jego ust jest gównem w najczystszej (nomen-omen) postaci.
        • grrrrw Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:34
          Szczegolne pojecie stosunku analnego wink
        • spanish_fly Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:36
          Masz rację, to by wiele wyjaśniało.
    • cichadziewuszka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:44
      Współczucie należy się mieszkańcom Krakowa, że reprezentuje ich taki ciężki kretyn. Cofamy się do średniowieczasad
      • ludborka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:37
        dzięki. czekam na stenogram i rozważam czy się do pana osobiście nie pofatygować.
    • bzdziagwa.a Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:44
      kurde, a jak stwierdził, że te dzieci bez smaku są?????
      • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:53
        Pewnie wyżera takie dzieci prosto z beczki pod kielicha, jak normalni ogórki malosolne.
      • cichadziewuszka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 13:25
        Faktycznie, trochę dziwne porównywanie dzieci do jedzenia, czyżby pan miał jakieś podejrzane skłonności?
    • danaide Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 12:59
      Dostały chamy złoty róg to dmą co sił w płucach.
    • woman_in_love rany Grelecki to znany pedofil, dobrze obezany 12.01.17, 13:11
      ze "smakiem" dzieci jak widzę.
    • cosmetic.wipes Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:00
      Tu można ocenić pana radnego:

www.portalsamorzadowy.pl/ocen-radnych/osoba/adam-grelecki,4414.html
      • nathasha Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:15
        114 komentarzy i w wiekszosci negatywne - duch w narodzie nie ginie smile
        • ludborka Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:36
          Ale poparcie mu rośnie. Wczoraj miał całe 1,05%.
    • bzdziagwa.a Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:12
      a może przesyłka ze zużytym pampersem do radnego, niech się wypowie , czym mu pachnie , bo chyba powinien stwierdzić , że bezwonny
    • kotradykcja Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:15
      Konkurs na największego sku...ela trwa
    • marcelina4 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 14:20
      a ten radny jest głupi jak kilo gwoździ, bezczelny pisowski szkodnik
    • edelstein Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 15:03
      Ja wspolczuje ludziom,ze musza tego pacana sluchac.
      • la_mujer75 Re: Radny pis o dzieciach z invitro 12.01.17, 15:52
        W tym Pisie to same takie pacany, aż tobie zazdroszczę, że ty ich tylko słuchasz, a ja muszę z nimi w jednym kraju żyć sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka