saszanasza Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:12 W tym roku do puszki, w ubiegłym był przelew. a jeszcze wcześniej tylko do puszek. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:16 Puszka, ale tylko dlatego, że mam w domu miłośniczki naklejek. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:28 Obejrzany teledysk i przelew bo w taką pogodę obawiam się wyjść, z uwagi na nogę nie do końca jeszcze wyleczoną. Mąż pojechał do syna, dzwonił żeby powiedzieć, że spotkał wolontariuszy więc przyniesie serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:47 Tradycyjnie przelewem, ale córka zawsze wrzuca do puszki. Dziś wrzucila papierowy pieniądz i ze dwa kilo miedziakow. Te ostatnie w sztabie, żeby nie zapychac i nie obciążać mobilnych skarbonek. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 20:22 Puszka + wystawiliśmy przedmiot na aukcji i całkiem ładnie frunie w górę Odpowiedz Link Zgłoś
amarili Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 20:31 Jak nie ma w pobliżu nikogo z puszka,to przelew idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:11 Mąż z córką wrzucili do puszki, a ja po obejrzeniu wiadomość TV PIS, które dzisiaj obejrzałam po długiej przerwie, zrobiłam jeszcze przelew Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 08:49 Obejrzałam to specjalnie dla tej satysfakcjonującej chwili gdy prowadzący z prędkością karabinu maszynowego szybko wypluł całe 3 zdania na temat WOŚP. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 09:08 a ja nie mogłam bo usypiałam dzieciaki, ale sama byłam ciekawa - czyli wspomnieli jednak Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 09:12 Na sam koniec, po długim materiale o pożarach w Polsce. Trwało to kilkanaście sekund, bez żadnego pokazywania akcji, po prostu prowadzący szybko wypluł z niesmakiem 3 zdania na temat WOŚP, a potem przeszli do "gościa jedynki" i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kina1 Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:36 W mojej miejscowości jest sztab i dziś spędziliśmy tam ponad 7 godzin. Uczestniczyliśmy głównie w licytacjach, ale do puszki też coś wrzuciliśmy, jednak zdecydowana większość została wydana na przedmioty z licytacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:43 Do puszki i hashtaguję na Instagramie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.gucia Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:48 Zawsze do puszek, bo chodzę z synem, by zaszczepić mu chęć dzielenia się z innymi. Bierze część pieniędzy ze skarbonki, część mu dokładam. Dziś obdarował cztery mile wolontariuszki i zebrał serduszek dla całej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:48 Kopnęłam sie do Londynu z młodymi (dwie godziny w jedna stronę) ledwo weszliśmy, sala pełna... wrzucalismy do puszek.. |W poprzednich latach przelew bo daleko... W tym roku musiałam sie ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:58 Zawsze wrzucałam do puszek, szczegolnie podczas dużych mrozów starałam się coś dać każdej spotkanej ekipie, bo moj podziw i szacunek dla tych dzieciakow jest naprawde wielki. W tym roku wyjątkowo nie dałam się "złapać', bo rano pojechałam w pewne miejsce, wieczorem wrociłam i nie spotkałam po drodze wolontariuszy, więc własnie wysłąłam przelew przez PayU. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:05 Zawsze wrzucam do puszek - nie mam problemu ze znalezieniem kwestujących, bo moi starsi synowie biorą udział (najstarszy razem z bractwem rycerskim, średni jako harcerz), więc już dzień przed wrzucam "na dobry początek", a potem z najmłodszym idziemy na miasto. Kasę specjalnie rozmieniam, żeby nikogo nie pominąć Przy okazji się pochwalę - mój średni syn już wrócił, zebrał ponad 3 tys Mówi, że zanosi się na rekord, ludzie wrzucają znacznie większe kwoty niż rok temu Chyba wypadałoby podziękować PiSowi Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:10 chyba się z tym zgodzę, bo sama w tym roku dałam dużo więcej niz zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:28 trzymam kciuki za rekord brawo dla synow i dla Ciebie za wychowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:07 jeszcze można trochę ich wesprzeć, sposób jest prosty, dawajcie ematki " Za każdy wpis oznaczony hasztagiem #MasterCardGrazWOŚP firma przekazuje 5 zł na konto fundacji. Maksymalnie Master Card może przekazać 200 tys. zł. Aktualnie udało się uzbierać 90 tys. zł." Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Do wspierających WOŚP 17.01.17, 06:24 #MasterCardGrazWOŚP tu też się liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 17:44 Zrobiłam to na 4 sposoby: - wrzuciłam do puszki na ulicy - wysłałam parę smsów - obejrzałam film z playa - kupiłam ciasteczka u mnie w pracy i też wrzuciłam do puszki. Będę wspierać wośp do końca świata i o jeden dzień dłużej A na przyszły rok wybieram się na kwestowanie razem z moimi dziećmi. Co oczywiście nie zwolni mnie z osobistego sfinansowania. Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 17:48 na dwa sposoby: - puszki - tradycyjnie i analogowo - działam w grupie rękodzielników - Biżuteryjki dla WOŚP (tu reklama: bizuteryjki.pl) - pracuję nad biżuterią, która potem są sprzedawane poprzez aukcje allegro. czyli daję materiały, swój czas i jakiś tam talent Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 17:57 Wysłałam przelew. I próbowałam licytować dzień z Donaldem Tuskiem. Niestety , przelicytowano mnie - trochę za skąpa jestem bo wszystko przeliczam na rzeczy dla dzieci lub bilety lotnicze. Odpowiedz Link Zgłoś