Dodaj do ulubionych

Do wspierających WOŚP

• saszanasza Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:12
      W tym roku do puszki, w ubiegłym był przelew. a jeszcze wcześniej tylko do puszek.
    • paloma_blauwinder Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:16
      Puszka, ale tylko dlatego, że mam w domu miłośniczki naklejek.
      • wolveryana Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:28
        Obejrzany teledysk i przelew bo w taką pogodę obawiam się wyjść, z uwagi na nogę nie do końca jeszcze wyleczoną. Mąż pojechał do syna, dzwonił żeby powiedzieć, że spotkał wolontariuszy więc przyniesie serduszko smile
    • cosmetic.wipes Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:47
      Tradycyjnie przelewem, ale córka zawsze wrzuca do puszki.
      Dziś wrzucila papierowy pieniądz i ze dwa kilo miedziakow. Te ostatnie w sztabie, żeby nie zapychac i nie obciążać mobilnych skarbonek.
    • nickbezznaczenia Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 16:51
      Wrzucam do puszki.
    • sonia-3 Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 17:01
      Wrzuciliśmy do puszki.
    • lellapolella Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 20:22
      Puszka + wystawiliśmy przedmiot na aukcji i całkiem ładnie frunie w góręsmile
    • amarili Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 20:31
      Jak nie ma w pobliżu nikogo z puszka,to przelew idzie.
    • ivaz Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:11
      Mąż z córką wrzucili do puszki, a ja po obejrzeniu wiadomość TV PIS, które dzisiaj obejrzałam po długiej przerwie, zrobiłam jeszcze przelew smile
      • kaz_nodzieja Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 08:49
        smile Obejrzałam to specjalnie dla tej satysfakcjonującej chwili gdy prowadzący z prędkością karabinu maszynowego szybko wypluł całe 3 zdania na temat WOŚP.
        • eve-lynn Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 09:08
          a ja nie mogłam bo usypiałam dzieciaki, ale sama byłam ciekawa - czyli wspomnieli jednaksmile
          • kaz_nodzieja Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 09:12
            Na sam koniec, po długim materiale o pożarach w Polsce. Trwało to kilkanaście sekund, bez żadnego pokazywania akcji, po prostu prowadzący szybko wypluł z niesmakiem 3 zdania na temat WOŚP, a potem przeszli do "gościa jedynki" i tyle.
    • kina1 Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:36
      W mojej miejscowości jest sztab i dziś spędziliśmy tam ponad 7 godzin. Uczestniczyliśmy głównie w licytacjach, ale do puszki też coś wrzuciliśmy, jednak zdecydowana większość została wydana na przedmioty z licytacji.
    • nanuk24 Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:43
      Do puszki i hashtaguję na Instagramie.
    • mama.gucia Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:48
      Zawsze do puszek, bo chodzę z synem, by zaszczepić mu chęć dzielenia się z innymi. Bierze część pieniędzy ze skarbonki, część mu dokładam. Dziś obdarował cztery mile wolontariuszki i zebrał serduszek dla całej rodzinysmile.
    • kaka-llina Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:48
      Kopnęłam sie do Londynu z młodymi (dwie godziny w jedna stronę) ledwo weszliśmy, sala pełna... wrzucalismy do puszek..smile |W poprzednich latach przelew bo daleko... W tym roku musiałam sie ruszyć.
    • lady-z-gaga Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 21:58
      Zawsze wrzucałam do puszek, szczegolnie podczas dużych mrozów starałam się coś dać każdej spotkanej ekipie, bo moj podziw i szacunek dla tych dzieciakow jest naprawde wielki.
      W tym roku wyjątkowo nie dałam się "złapać', bo rano pojechałam w pewne miejsce, wieczorem wrociłam i nie spotkałam po drodze wolontariuszy, więc własnie wysłąłam przelew przez PayU.
    • kai_30 Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:05
      Zawsze wrzucam do puszek - nie mam problemu ze znalezieniem kwestujących, bo moi starsi synowie biorą udział (najstarszy razem z bractwem rycerskim, średni jako harcerz), więc już dzień przed wrzucam "na dobry początek", a potem z najmłodszym idziemy na miasto. Kasę specjalnie rozmieniam, żeby nikogo nie pominąć smile

Przy okazji się pochwalę - mój średni syn już wrócił, zebrał ponad 3 tys smile Mówi, że zanosi się na rekord, ludzie wrzucają znacznie większe kwoty niż rok temu smile Chyba wypadałoby podziękować PiSowi wink

• ivaz Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:10
        chyba się z tym zgodzę, bo sama w tym roku dałam dużo więcej niz zazwyczaj
      • fornitta69 Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:11
        Super! smile Masz fajnych snow smile
      • nathasha Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:28
        trzymam kciuki za rekord smile brawo dla synow i dla Ciebie za wychowanie!
        • kai_30 Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 17:39
          Dzięki, dziewczyny smile
    • ra-sowa Re: Do wspierających WOŚP 15.01.17, 22:07
      jeszcze można trochę ich wesprzeć, sposób jest prosty, dawajcie ematki
      " Za każdy wpis oznaczony hasztagiem #MasterCardGrazWOŚP firma przekazuje 5 zł na konto fundacji. Maksymalnie Master Card może przekazać 200 tys. zł. Aktualnie udało się uzbierać 90 tys. zł."
      • mid.week Re: Do wspierających WOŚP 17.01.17, 06:24
        #MasterCardGrazWOŚP
        tu też się liczy? wink
    • iza232 Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 17:44
      Zrobiłam to na 4 sposoby:
      - wrzuciłam do puszki na ulicy
      - wysłałam parę smsów
      - obejrzałam film z playa
      - kupiłam ciasteczka u mnie w pracy i też wrzuciłam do puszki.
      Będę wspierać wośp do końca świata i o jeden dzień dłużej wink A na przyszły rok wybieram się na kwestowanie razem z moimi dziećmi. Co oczywiście nie zwolni mnie z osobistego sfinansowania.
    • agao_72 Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 17:48
      na dwa sposoby:
      - puszki - tradycyjnie i analogowo
      - działam w grupie rękodzielników - Biżuteryjki dla WOŚP (tu reklama: bizuteryjki.pl) - pracuję nad biżuterią, która potem są sprzedawane poprzez aukcje allegro. czyli daję materiały, swój czas i jakiś tam talent
    • iziula1 Re: Do wspierających WOŚP 16.01.17, 17:57

Wysłałam przelew. I próbowałam licytować dzień z Donaldem Tuskiem. Niestety , przelicytowano mnie - trochę za skąpa jestem bo wszystko przeliczam na rzeczy dla dzieci lub bilety lotnicze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka