sueellen 21.01.17, 10:30 www.edziecko.pl/rodzice/7,79318,21232439,nie-wpedzajmy-sie-w-poczucie-winy-bo-krzyknelismy-na-dziecko.html Chce któraś autograf? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfugktru23 Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 10:33 To kiedy zobaczymy cię na ściance? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 10:35 kiedyś już rozprawiałyśmy nad wykorzystywaniem naszych wypowiedzi w artykułach na edziecku czy gazecie. Wtedy chyba do nich dotarło, że pisanie artykułu przy użyciu naszych wypowiedzi, tak jakby to były myśli autora jest mocno nie halo. Tu nawet nie przeinaczyli twojego nicku Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 17:47 Mnie nawet nie chodzi o to wykorzystywanie wypowiedzi... Kiedyś dziennikarz to był zawód ambitny. Teraz wejdzie na forum i napisze artykuł. I potem jeszcze człowieka pytają "cenisz dobre dziennikarstwo?" Zresztą kiedyś TAKĄ wtopę zaliczyłam, na tej samej zasadzie. Wyśmiałam solidnie autorkę podobnego artykułu. Potem się okazało, że to ktoś z forum. A potem poznałyśmy się na żywo i zaprzyjaźniły. Na moją obronę dodam, że ten artykuł był naprawdę absurdalny i oderwany od rzeczywistości. Ale głupio mi do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 29.01.17, 13:00 Celuje w tym szczególnie gazeta.pl Zauważyłam np., że obecnie wiele artykułów na głównej tworzy się poprzez posty na fb. Typu: czytelnik z Warszawy napisał post na dany temat i rozpętała się burza (konieczne jest użycie słowa burza). Przeczytajcie o tym tutaj.. i tak się tworzy pseudo dziennikarstwo. Nie zaobserwowałam tego na innych portalach. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 10:54 Ja czytałam niedawno książkę, polską, i miałam wrażenie, że pewna bohaterka mówi moimi słowami. Poglądy wyrażałam tu, na ematce. Przerażona sprawdziłam rok wydania książki, ufff późniejszy niż moje słowa, nikt mnie o plagiat nie oskarży. Nie mam megalomanii, ale po przeanalizowaniu wspomnianej postaci stwierdziłam, że ktoś moją osobę mógłby tak odbierać. Tak się czasem zastanawiam, czy autorka przypadkiem ematki nie czyta. Pisać to raczej nie pisze, albo niewiele i nie ujawniając poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 10:57 Dawaj namiary na tę książkę, zaraz rozpracujemy o co biega Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 17:26 Jak na nią trafisz, to będziesz wiedziała, że to ta Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 17:55 Andabo, ja chce to przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 18:05 Nie bądź wiśnia😀 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 22:13 Kiedyś była tu polecana jako inspirująca się forum książka "Napisz na priv" Odpowiedz Link Zgłoś
myszomle Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 21:22 andaba napisała: > Ja czytałam niedawno książkę, polską, i miałam wrażenie, że pewna bohaterka mów > i moimi słowami. Poglądy wyrażałam tu, na ematce. Przerażona sprawdziłam rok wy > dania książki, ufff późniejszy niż moje słowa, nikt mnie o plagiat nie oskarży. > > Nie mam megalomanii, ale po przeanalizowaniu wspomnianej postaci stwierdziłam, > że ktoś moją osobę mógłby tak odbierać. > Tak się czasem zastanawiam, czy autorka przypadkiem ematki nie czyta. > Pisać to raczej nie pisze, albo niewiele i nie ujawniając poglądów. Tak sobie myślę... Książki piszę (po polsku), na forum się udzielam rzadko. Wszystko niby pasuje. Ale chyba jednak cię nie opisałam. Jeszcze! --- truskawkiwmilanowku.blox.pl/html najlepszepolskiefilmyiseriale.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Andaba 29.01.17, 12:51 Ja pytałam, czy mogę użyć Twoich słów sprzed ok. 10 lat, pozwoliłaś! Ale to nie było z ematki Jesteś inspirująca, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Andaba 29.01.17, 13:26 A nie, to nie Ty, na pewno, chyba że piszesz pod różnymi nazwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 11:04 Możesz rozdawać autografy "od zezłoszczonej forumowiczki" Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 11:04 A w temacie artykulu to ja chcialam wyznac ze ostatnio dziecku powiedzialam ze jak na klatce schodowej zgasnie swiatlo a on nie bedzie na 4pietrze to go wilki zjedza Mecze sie Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 17:44 Nie tylko Ty Także Sayyida, Kondolyza, Viridiana73. Są podpisy w galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 17:59 ooo i mnie tez cytują Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 21.01.17, 18:13 Gratulacje kobiety, przyczyniacie się do rozwoju dziennikarstwa Ale disclaimer mnie rozwalił: [...] Redakcja serwisu Edziecko reprezentuje inne poglądy niż niektóre przytoczone wypowiedzi forumowiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 29.01.17, 13:34 Ale doprecyzowali które konkretnie podzielają, a które nie? Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: Haha, gazeta o mnie pisze :P 29.01.17, 13:52 nołp a byłam ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś