taki-sobie-nick 24.01.17, 01:47 "Klan"? Bo często mam wrażenie, że to autoparodia, że scenarzyści od dawna robią sobie z widzów żarty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaz_nodzieja Re: Czy ktoś ogląda 24.01.17, 09:42 Nie, ale czasem na Interii wyskakują wieści co słychać w "Klanie" więc czasem zerknę. Hitem jest to, że Maciuś z "Klanu" robi prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: Czy ktoś ogląda 24.01.17, 13:00 Ja mam takie wrażenie przy serialu "Szkoła", i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Jestem pewna, że scenariusz piszą jacyś najarani albo czym innym uradowani ludzie, i mają bekę, aż miło. Ja z dzieciorami obejrzałam parę odcinków i się turlaliśmy z uciechy, jak to Nauczyciele Zbawiają Świat i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy ktoś ogląda 24.01.17, 20:33 Ja nie mam wrażenia, że są najarani, raczej, że bokiem im wychodzi ten serial i postanowili pożartować sobie z widzów. Trzy osoby jedna po drugiej pracujące online pod kołdrą, z czego jedna w stroju służbowym (biała koszula+kamizelka), a inna w sukience (do której wkłada szpilki, a następnie zarzuca na nią szlafrok) to nie może być przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy ktoś ogląda 24.01.17, 20:34 taki-sobie-nick napisała: > Ja nie mam wrażenia, że są najarani, raczej, że bokiem im wychodzi ten serial i > postanowili pożartować sobie z widzów. > > Trzy osoby jedna po drugiej pracujące online pod kołdrą, z czego jedna w stroju > służbowym (biała koszula+kamizelka), a inna w sukience (do której wkłada szpil > ki, a następnie zarzuca na nią szlafrok) to nie może być przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc To jest serial dostosowany poziomem do widzów 24.01.17, 13:11 Nie jakieś przeintelektualizowane "Twin Peaks". Serial ma przede wszystkim rolę edukacyjną, przybliżającą tłuszczy przedodbiornikowej ważne społecznie tematy jak np. choroby psychiczne, nowotwory czy życie ludzi z ZD. Aktorzy mówią powoli, niezbyt skomplikowanym językiem, żeby oglądający się nie pogubili. Jeżeli masz jakieś wątpliwości co do zapotrzebowania na takie seriale to wystarczy że przypomnisz sobie wyniki ostatnich wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: To jest serial dostosowany poziomem do widzów 24.01.17, 20:35 > Jeżeli masz jakieś wątpliwości co do zapotrzebowania na takie seriale to wystar > czy że przypomnisz sobie wyniki ostatnich wyborów. Bo oczywiście zrobiłeś badania i wiesz, co oglądają wyborcy PiS-u. PS. A skąd wzięła się popularność serialu za PO? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: To jest serial dostosowany poziomem do widzów 25.01.17, 07:52 taki-sobie-nick napisała: > Bo oczywiście zrobiłeś badania i wiesz, co oglądają wyborcy PiS-u. > > PS. A skąd wzięła się popularność serialu za PO? Od razu widać, że serial jest też skierowany do ciebie, bo nie potrafisz wyobrazić sobie sytuacji, w której ktoś nie popiera ani jednej ani drugiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: To jest serial dostosowany poziomem do widzów 25.01.17, 21:07 > Od razu widać (...) Wykręcasz się i w dodatku jesteś chamski. Owszem, potrafię sobie wyobrazić, sama taka jestem. To ty zasugerowałeś związki owego serialu z wyborczym zwycięstwem PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: To jest serial dostosowany poziomem do widzów 25.01.17, 21:13 popularnośc wzięła się stąd, że ci wielbiciele już wtedy byli na świecie. Myślałaś, że narodzili się dzień przed wyborami? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: To jest serial dostosowany poziomem do widzów 25.01.17, 21:23 ra-sowa napisała: > popularnośc wzięła się stąd, że ci wielbiciele już wtedy byli na świecie. Osiem lat wcześniej też byli, prawda? Myśla > łaś, że narodzili się dzień przed wyborami? Ha, ha, ale śmieszne. Poza tym prawica nie ogląda "K.", tylko czyta "Resortowe dzieci". Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Czy ktoś ogląda 24.01.17, 20:48 Klan jeszcze idzie? Byłam pewna, że już wszystkich wybili. Ja nie oglądam od 15 lat 4 miesięcy i 13 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy ktoś ogląda 24.01.17, 20:57 andaba napisała: > Klan jeszcze idzie? > Byłam pewna, że już wszystkich wybili. > Ja nie oglądam od 15 lat 4 miesięcy i 13 dni. Skądże, dochodzą jeszcze dodatkowi. Natomiast dziwi mnie trend "wszyscy robią to samo". Dziś państwo lat 60+ postanowili sprzedać dom i wziąć kredyt, żeby a) córka mogła mieszkać bliżej rodziców (bo matka NIE MOŻE wozić ojca w wózku inwalidzkim, dlaczego?) oraz, uwaga, dlatego, iż rzeczony ojciec LUBI GRAĆ Z JERZYM W SZACHY I POKERA. W ogóle ciągle nabywają jakieś nieruchomości, nie bardzo wiadomo za co, na zmianę zamieszkiwują to z rodzicami, to bez nich i tak w kółko. Szczególnie zaś interesująca jest apteczyna w krzakach, z której osoba utrzymuję siebie, wielką chałupę i dowolne ilości gości. A silna grupa biznesowa Mike-Brian-Darek to musi być zamierzona autoparodia. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Czy ktoś ogląda 24.01.17, 20:58 swoją drogą niewiele wpisów ciekawe, czy ludzie nie oglądają "K.", czy nie wiedzą, co to autoparodia Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Czy ktoś ogląda 25.01.17, 10:25 Moja córka ogląda - od samego początku, czyli od 1997 roku, kiedy miała 13 lat. Wtedy zapewne brała go na poważnie, teraz traktuje tę produkcję jako serial komediowy - niemniej stara się być na bieżąco i rzadko odpuszcza sobie kolejny odcinek - jak twierdzi, po to by zobaczyć jaki kolejny absurd można wymyśleć i wcisnąć do fabuły. Odpowiedz Link Zgłoś