danaide 27.01.17, 13:13 I gdzie ten kurier, ja się pytam? Po raz kolejny. Muszę tu starczeć na ematce! Komu jeszcze zawalili termin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danaide Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 13:13 Sterczeć miało być. Ale młodsza też się nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 13:21 Do mnie raz taki dzwonił, czy jest ktoś w domu bo własnie będzie jechał i dostarczał. Akurat nie było mnie w domu (był mąż), więc kolejne telefony, z potwierdzeniem, ustaleniem i ok. Po południu sprawdzam maila tam info "nieudana próba doręczenie". WTF? Dzwonię, pytam, gdzie Pan się zgubił, a on na to "aa, bo cos mi wypadlo i jednak nie pojechałem" Dojechał 2 dni później. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 13:26 O, sprawdzę czy już kasę oddali. I jak ma się człowiek ucywilizować zakupowo? Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 13:38 Mieszkam w gminie pod miastem wojewodzkim, taka sypialnia. U mnie FedEx jezdzi raz dziennie, zawsze ok 14-15 niezaleznie od tego, ktora godzine wybiore na odbior zwrotu. Mniej wiecej w tej samej godzinie doreczane sa paczki z Zalando. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 13:39 Dodam tez, ze zawsze sa doreczane tego samego dnia, gdy dostaje rano mejla, ze przesylka jest w drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 14:09 Ja chcę mieszkać w sypialniiiii! Niestety, wielkie miasto, szczwanym lisem trzeba być. Chyba zacznę zamawiać towar tylko po to, by zwrócić paczkę - oddam obie za jednym zamachem. Z dostawą nie ma takich problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 19:04 u mnie kurierzy, wszyscy więc takze FedEx, jeżdżą mniej wiecej o tej samej porze, czyli koło poludnia. Choć, oczywiście, zdarzają sie wyjątki bo "cos". Wtedy muszę czekać. I dlatego serdecznie nie cierpie instytucji kurierów. Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 13:53 Ja jestem poirytowana h&m i dpd. Dwa dni temu dostalam link do śledzenia przesylki. Paczka zosyala nadana dopiero dzisiaj o 11. Wiec dojdzie w poniedzialek. Kolejny raz. Ze o braku mozliwosci placenia przelewem nie wspomne, bo znow zrobicie mi wyklad o kartach. Nie. Moja sie nie da zaplacic w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 13:58 A też nie kupuje w h&m właśnie dla tego że nie mogę puścić płarności przez aplikację. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 15:19 H&M wysyła zdaje się z Włoch - tracking masz dopiero z Polski, stąd różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Zalando/FedEx 27.01.17, 13:55 Oni są jacyś dziwni, kiedyś przesyłkę miałam na drugi dzień a innym razem czekałam ponad tydzień. Wejdź na swoje zamówienie, jak czekałam tak długo to widziałam że jeden łaszek ciągneli z innego magazynu i cała reszta czekała. Odpowiedz Link Zgłoś